42

Асан

преди 2 години

Слушайте само проф. Мангъров той е Началник на ковид отделението !

41

Анонимен

преди 2 години

СТРАНО ТОЗ ПО КАКВО Е АКАДЕМИК ПО ФИЗКУЛТУРА ЛИ?

40

Павето

преди 2 години

Пригответе се за войната. Храната не е толкова важна, макар, че акцентират индиректно върху нея. Набавя се лесно, особенно на Балканите. Акцента ви трябва да падне върху водата, трябва от сега да знаете къде ви е алтернативния източник за питейна вода. Тесла е предупредил, че ще "барнат" хората чрез водата. Военно промишления комплекс беснее и изкупува стоманата, вижте цената, всеки ден се повишава. Последната битка Армагедон ще е на едно много сухо и топло място. Защо убиха Садам Хюсеин? :))

39

на лов!

преди 2 години

Нарочно диря коментари с повече минуси, отколкото плюсове. Там преобладава един и същ ментален-пихически типаж, този на повърхностия човек. Беше ми любопитно какво ще рече това, а сега докторантура мога да напиша по темата.

38

Бай х

преди 2 години

Голямо рекламиране на тези ваксини.... на една п.. като се ваксинирала и пораснали гърдите.... на друг пък му пораснал к..Ра.... и това официално в медиите..... нали не вярвате, че някои мисли повече за вашето добро отколкото вие самите.

37

Анонимен

преди 2 години

Има ламбда вариант, вярно е това. Ама и за делтата малко се знае. Освен че никакви ваксини не предпазват от него. В Исландия след месец затишие, отново бум на заразени. И то с делта варианта. И то ваксинирани. Значи какво? Освен страничните ефекти - инсулти, инфаркти, тромбози (да, да, много по-редки отколкото ако те налази коронавирус) каква полза имаш? Според д-р Трифон Вълков, инфекционист, в списание Nature се казва че 88% е защитата на ваксините срещу делта варианта.

36

Павето

преди 2 години

Гледам, че някакъв платен реве за науката и как трябва да вярваме безрезервно в нея. Кое ще е следващото към което ще призовеш, може би, за сляпата вярва в Авраамовите религии? Аз пък призовавам за кричтино мислене, и много се радвам, че 80% от населението на света показа, че го има. Плачете платени тролчета, няма да достигнете процента от паднали, който ще даде старта за репресиране на нормалните. Правителства, религии, лъжовни учения, програмации - всичко ще бъде стъпкано в предстоящата война.

35

копи-пасте

преди 2 години

И последно, че си имам и други занимавки /време е за лека дрямка/ в неделя следобед : 29.06.21. Щoм излязoхa знaйни и нeзнaйни cпeцoвe пo мeдиитe дa aгитирaт зa вaкcинaции и дa плaшaт нaрoдoнaceлeниeтo c пoрeдния щaм, вaриaция, мутaция....- извoдa e eдин: щe имa пaк КПП-тa нaeceн!

34

До 32

преди 2 години

В този форум остана само ти, с малоумната ти защита на отровните и смъртоносни ваксини!Факт!

33

Анонимен

преди 2 години

Еееее стига де! Сума официални университетски изследвания показаха траен имунитет сред преболедувалите вече над 1 година! Докато има такова разнопосочно говорене, как и на кого да вярват хората? Ако говорите истината и се придържате към медицината, ще бъде много по-добре за всички!

32

Анонимен

преди 2 години

До 30 - войнстващата безсрамна продажност на учените, които не могат да излязат от телевизионните студия, и все повече и повече затъват в абсурдни пропаганди на медицински препарати, е отвратителна и трагична.

31

Antvx

преди 2 години

"Имунитетът на преболедувалите е по-слаб..."Искаш да кажеш, че това дето си го учил и практикувал над половин век вече не е актуално?Все-повече се убеждавам, че най-сигурния имунитет срещу К19 е ясното осъзнаване, че това е 1 лъжа. И такива безгръбначни като този носят най-голяма полза. Давайте още, можете!!

30

Див врачанин

преди 2 години

Еиий,а оправетесе,брее-гаах толко академице,професире,доценте,знааре,баячки...а разберете се,бе.Един рече,едн,другия,други,третия -трето...

29

Анонимен

преди 2 години

Всъщност в този форум един или двама пишат слабоумни коментари притив учените и манипулират гласуването.

28

да,да ама не

преди 2 години

До ТарикатаНавремето /преди около 40 години/ в Англия и не само имаха "луда крава" заради т.нар. приони във фуражите! Дължеше се на тарикатлъците им да изхранват преживни тревопасни с фуражи съдържащи термично обработени кланични отпадъци! Направиха икономии от термичната обработка и стана тя каквато стана - лудите крави ги копаха с булдозери както неотдавна прасетата!

27

Анонимен

преди 2 години

Войнстващата простащина във форумите срещу науката и учените е огледало на интелекта на пишещите, но и на характера им.

26

Анонимен

преди 2 години

До 28 - очевидно продажен академик имунолог обяснява на хората, че хиляди години еволюция и цялата медицина до момента са неактуални пред великите експериментални неработещи препарати, наричани "ваксини срещу ковид". Но ние вероятно трябва да се преструваме че не забелязваме.

25

Анонимен

преди 2 години

Въ в форумите всякакви прости хора обясняват на академик имунолог,че не разбира от имунология. Това е парадокс и си има психологично обяснение, но нека всеки прочете за него.

24

Асан

преди 2 години

Защо му дават микрофона на 80 години ?

23

копи-пасте

преди 2 години

Да довърша, че тия тук дават до 500 знака само: /демек ХАРАКИРИ/ и НУЛА интервюта оттук-нататък!Той и Кантарджиев преди месец еретично и в противоречие с Мутафчийски, Балтов и прочеето неимуно и невирусолози каза, че най-добрия имунитет се получава след преболедуване на вируса! Дръпнаха го назад и вече не дава интервюта!