82

Анонимен

преди 2 години

Накратко казано, ваксината има много по-тесен спектър на действие, отколкото ако сте боледували с истински вирус, но пък дразни имунната система много по-силно. Затова създава много по-силен имунитет, но пък с много по-тесен спектър. Въпросът е - искате ли да си дразните имунната система с неестествено високи нива дразнител и да я докарвате до образно казано "имунна истерия". Защото дозировката не е индивидуално съобразена. На едни може да не повлияе изобщо, на други да направи проблем.

81

Анонимен

преди 2 години

Абсърд е ваксината да дава по-силен имунитет. Може да има по-големи рискове при преболедуване, но имунитетът е по-комплексен.

80

Да си имунизира

преди 2 години

ВНУЦИТЕ шейтана алчен.

79

Нано частици

преди 2 години

И те пълнят с неизвестни нано частици с още по неясно предназначение и неясни последствия върху здравето на хората.

78

Анонимен

преди 2 години

Баси наглия лъжец

77

Анонимен

преди 2 години

До Гого Какво и откъде ще "папкат" твоите 72000 антитела

76

Анонимен

преди 2 години

Този дърт козел Петрунов дали се е ваксинирал? Не вярвам. Само обикаля телевизиите и говори едни и същи глупости. Но като ти плащат за това, ще го правиш.

75

ГОГО

преди 2 години

До Ъхъ6 месеца след короната си правих тест за антитела -304, а един месец след ваксина модерна -72 400!!!Правете си извода сами!

74

Анонимен

преди 2 години

Петрунов ,кажи си за колко сребърника се продаде на фармацевтичните компании .*** ти си срам и позор за лекарската гилдия ,всеки достоен лекар ще се отрече три пъти от тебе и ще плюе през дясното рамо ,злото да не го стига.Оня рогатия ти е нагласил покои знаеш къде.И ***-о--т знае ,че по хубаво от ест. имунинет няма иначе отдавна да нямаше един жив човек на земята през хилядолетната история на болести.

73

до 76

преди 2 години

До до Чичето ... Да, да, ама не - Ако човек няма някакви здравословни оплаквания обикновено не ходи да се изследва. Тъй че повечето заразени са си и болни. Едни леко, едни тежко... Даже повечето леко болни не си правят тестове, за да не стоят в карантина.

72

да,да ама не

преди 2 години

До Наблюдател Ако не греши "копи-пасте" в постове 21 и 24 този човеколюбец Петрунов прави реклама на ваксините още от април! Още оттогава набива, че от ваксина имунитета е по и най! И други го правят разбира се! Това очевадещо и задължително води до въпроса : За каква сума е тоя тежък академишки напън!? За колко сребърника е изтръскал академичното сако от нафталина?!

71

Светозар

преди 2 години

А самия академик Петрунов, като зове за ваксинация, ваксиниран ли е ? Внуците му ваксинирани ли са ? Кога ваксинира тях, тогава да приканва нас. На доцент Кунчев сина и дъщеря му също са лекари, те защо не се ваксинират ? На проф. Кантарджиев сина и внука, ваксинирани ли са ? Разбирате ли за какво става въпрос ? Хората, които напират за масова ваксинация, самите не желаят да се ваксинират те и най - близките им хора. Обаче останалите, давай да се ваксинират. Как да им вярваме ?

70

анонимен

преди 2 години

До ЪхъНа дървеното човече след всяка лъжа ставал по-дълъг! Носа - да не си в заблуда коя част от тялото пораства! А ти как стигаш да си отвориш вратата?! Не, че нещо но си противоречиш с Кантарджиев!

69

Анонимен

преди 2 години

Най- позорното интервю по темата Ковид и ваксини. Нарочно избран белокос манипулатор. Потресаващото - "ваксините не предпазват от заразяване и пренасяне на вируса но децата да се ваксинират за да не го пренасят" - ясно показа що за академик е.

68

Анонимен

преди 2 години

60, страхливецо. Спрях да тв чвта след като си написал глътна тръбата.За твое сведение вируса го изкарах. Та не знам за каква тръба ми говориш?Вчера излезе кратка статия за делта вируса със симтоми на болки в гърлото и хрема. Такива имах и аз.Лекувах се с лекарства за 7 лева. А този академик с купена титла плаши простолюдието като теб, които доброволно участват в експерименти. Не ми обяснявай на мен за тръби, особено ти и такива като теб промоти мозъци от хирурзи, *** и математици.

67

Чичето

преди 2 години

О, да! Виждаме го в Англия и Израел, където повече от 60% от новозаболелите са с по две боцкания! А евреите официално обявиха, че ефективността на файзера за новите щамове е към 30%!

66

Ъхъ

преди 2 години

Като не вярвате, тествайте си прекарана вирусна шарка и ваксина против друга шарка и ще видите, че от ваксината имате повече антитела. Моите са с 1500 повече в полза на ваксината.

65

ъъъ

преди 2 години

Най-спокойно ще ви е да ги ваксинирате в родилното - още преди майките да са се освестили. Моля! Пак заповядайте!

64

Анонимен

преди 2 години

Неизчерпаеми ли са запасите от продажници и лъжци еъв всяка държава ????

63

House M.D.

преди 2 години

Неуважаеми другарю Петрунов, Петруно, пиле шарено, какъв хонорар взе за да рекламираш експерименталните отрови? И по какво е академик академикът?