22

Анонимен

преди 2 години

Надпреварата сега е кой ще вземе стоте милиона евро давани от г-н Божков за главата на Гешев.

21

Анонимен

преди 2 години

5% от гласували 40% какво прави? По-нагли и кресливи същества не сме виждали!

20

Анонимен

преди 2 години

Радев е в основата на преврата! Всички те очакват помощите от ЕС. Няма да видим бял ден докато не ги разграбят !

19

КРЕЙЗИ ПИПЪЛ

преди 2 години

До АнонимеН 1 .... А , КОМУНИСТ ИЛИ НЯКОИ СИ ...ГАЛЕВИ ??? МУТРАТА МАЯ ГАЛЕВА ВЛЕЗЕ В ПАРЛАМЕНТА С ПАРИТЕ НА БОЖКОВ И ЗАДАЧА НОМЕР 1 Е ДА МАХНЕ ГЕШЕВ , ЗА ДА МОЖЕ БАНДИТА ОТ ДУБАЙ ДА СЕ ВЪРНЕ ... ЕЙ , ТОВА ПРОДАЖНИЦИТЕ СА ГОТОВИ НА ВСИЧКО ЗА НЯКОЙ ЛЕВ ИЛИ ДУБАЙСКИ ДИРХАМ ...

18

Анонимен

преди 2 години

Тези измислени жадни за власт активисти се докопаха до парламента чрез лъжи, измами и многото пари на Божков. Те са лъжичката катран, която ще развали бъдещето правителство.

17

Анонимен

преди 2 години

"Самодоволните им ехидни усмивки говорят за ниския морал на тези същества от тази измислена коалиция." - Като на ББ всичките усмивки. Да не забравяме, че имаше и доста гневни погледчета, които ясно говориха за заплашителният и хищнически характер на вожда.

16

дубайска песен

преди 2 години

ох мая , их мая , дупето аз ти зная .

15

Анонимен

преди 2 години

ако заработи като платена на час, ще изкара повече, вместо да си губи времето на стола

14

Анонимен

преди 2 години

До Анонимен 18 - Преврат! Голям преврат! Тези с повече гласове в парламента взеха власттао тези с по-малко гласове в парламента! ТОва .. това е .... Това си е по конституция, май-май. АМа какво ли ми разбира тиквата на мене, от конституции. Ще кимам слабоумно с тебе и ще кажа, че е преврат, па може и на протести да отида есента, ако дават парички.

13

Жажда за власт!

преди 2 години

Самодоволните им ехидни усмивки говорят за ниския морал на тези същества от тази измислена коалиция. Г-жо Мая, не може свалянето (дори и обесването!!!) на един човек да решат проблемите на НИКОЯ държава!!!

12

Анонимен

преди 2 години

Най-много ме е яд, че мутрите на мая общата отново се докопаха до парламента.Бог да пази България!

11

Анонимен

преди 2 години

До Край - Познавам доста юристи от СУ, на които не им личи, че някога са хора, освен ако няма камери около тях.

10

Анонимен

преди 2 години

До ТрябваИскам да видя заседателите, дето ще отсъдят против хора, като Пеевски, Борисов, Алексей Петров, Митьо Очите, собствениците на варненската корпорация (знаете я) и прочие. КОИ ЩЕ СА ТЕЯ? Това може да са само хора, които са тотално изтрещели или тотално незпаознати с условият в страната, а такива не става за заседатели. Да, може и да има честни и отговорни, които искат да рискуват, ама успех да намериш досаттъчно.

9

Край

преди 2 години

Мая е юрист от Благоевградския "университет" Хаджигуньо адвокатина е юрист от Нов български "университет" . Личи им по всичко по възпитанието, по речника, по манталитета.Татяна Дончева при все че е леко изкукала е КЛАСА над тях.

8

Жоро

преди 2 години

Тоя Хаджигенов - Хитлер трябва да му се налее малко олово в главата и ше се оправи

7

Край

преди 2 години

До 10 - по скоро трябва да се забрани изказването на глупави мисли.Съдебни заседатели и в момента има във всеки наказателн процес.

6

Анонимен

преди 2 години

ГЕРБ искренно се надява на нови избори, белкем влезнат малко "патреоти", ама няма нямаааа...

5

A3

преди 2 години

iskame nowi izbori i togawa maja zadnata prashka nema da wleze

4

Край

преди 2 години

Мая на мажоритарни избори А? А? А? Май че... Не ще Мая. Писа закон за тях ама сега знае, че а са ги направили, а се е върнала в Кюстендил да бере череши.Жената буркан - можеш да и прочетеш малките пошли мислички много преди да ги е изказала.

3

Киро Рамбото

преди 2 години

Не съм сигурен дали мая с нейните 5 процента има фактическо и морално право да сменя главния прокурор. Той е избран от законната власт.