42

друг анонимен

преди 2 години

До Анонимен 41 Ами що досега е го вкарахте в паниза ако е бандит?Американците го знаят,бибитко си трае и си се обичат?А ако не е ,какв опречи да е в Данс?

41

Гешев - THE BEST !!!

преди 2 години

Гешев, докато не вкараш в ареста организаторите на опита за преврат миналото лято начело с мазната фуражка, мир в държавата няма да има! Действай смело, ние НОРМАЛНИТЕ БЪЛГАРИ сме зад теб !!!

40

Анонимен

преди 2 години

Бойконизмът си отива, бойконизмът си отива, спете спокойно, деца!

39

Анонимен

преди 2 години

Мая Манолова се пише борец срещу мутрите, но нали именно тя предложи поправката в закона, станала известна като "Поправката Ванко 1". Благодарение на нея Пловдивския нарко бос и сутеньор беше освободен от затвора. Може би за Мая Манолова, Вснко 1 е честен бизнесмен, попаднал под ударите на ГЕРБ? Точно като братя Галеви.

38

Анонимен

преди 2 години

Бойкокрацията е в опасност.

37

Фигурант на Фигурант

преди 2 години

РАДЕВ СЪН НЕ ГО ЛОВИ, ОТКАКТО ГЕШЕВ МУ РАЗРОВИ ЧЕРВЕНОТО БЛАТЦЕ. МАЧКАЙ ГЕШЕВ !!! ПРОЧЕТИ МУ ПРАВАТА И ДА СЕ СВЪРШВА .

36

зимата

преди 2 години

ще видите какви са желанията на хората

35

дддд

преди 2 години

Забелязвате ли че,всички "нови" партии са пълни с адвокати на олигарси,които ги защитават в съда от прокуратурата?После се чудите защо няма осъдени мутри и олигарси,ами защото е такива приемат законите.Май Мая и Дончева забравиха закона ВАНКО 1,когато го пробутаха в един преден парламент?

34

Анонимен

преди 2 години

До Анонимен Не го жаля Ангелчо. Трябва да си сляп, безмозъчен и съвсем първосигнален за да имаш нещо общо с крякащата, проскубана кокошарница..

33

гнус !!!

преди 2 години

Чакйкаме Галевица отново да предложи Пеевски за шеф на ДАНС

32

Анонимен

преди 2 години

Ще махнат ВСС и Гешев,за да сложат техни хора!И тогава започва голямото грабене и фалита на банки!Това сме го гледали!

31

Анонимен

преди 2 години

На това кресливо и проскубано подобие на човек, когато и да му смачкат човката - ще е късно. Получовека хубаво беше се приготвило да гушне букета, ама Борисов е виновен, че го реанимира...

30

Анонимен

преди 2 години

В най-неприятна ситуация е бившия министър Ангел Найденов:))) Човекът си развали семейството и се скри в някакво малко село за да избяга от общата Мая.

29

дддд

преди 2 години

Обслужването на олигарсите,които им плащаха сметките на хора като тази,е на дневен ред в парламента.Скоро ще закрият прокуратурата и съдът,за да са сигурни че няма кой да подведе под отговорност тях и спонсорите им!

28

Анонимен

преди 2 години

С кръв ще браним Гешев!Няма да го дадем на комунистите!

27

Анонимен

преди 2 години

Божков много иска да окачи каскета на Гешев над камината си. Като ловен трофей. И този който му го донесе ще бъде богато възнаграден. Дори президента се е включил в лова. Затова и се народиха толкова много ловни дружинки като ИБГНИ, ИТН ДБ.

26

Анонимен

преди 2 години

Искат комунистически прокурор катоБорис Велчев!Като крадът да не ги пипа!

25

До 24

преди 2 години

Никой не ти говори за ГЕРБ и Борисов! Те не са на власт, а Борисов даже не е депутат! Ако си гласувал за лъжкинята Мая и Дончева, за злобния Хаджигенов и създателя на лъжливи новини Бабикян - отиди да се прегледаш!

24

Марин

преди 2 години

Щом мафията иска да махне Гешев, значи той си върши работата и това е факт!

23

Данъкоплатец

преди 2 години

Трябват само по тридесетина ,такива като г- н Рашков във ВКП,в Спец-прокуратурата, в НСлС и смяна на разпасалия се Каскет,и слугите му на ръководни постове в тази институции,и нещата ще се подредят .Разследвания,съд,затвор- това е истината!А ВСС да се унищожи като институция, защото е инкубатор на престъпници,обличани в тоги.