18

Хемус

преди 2 години

На плажа съм всеки ден,не общувам с маски,ръкавици,ваксинирани и т.п ***!

17

ДА

преди 2 години

И каква стана тя!?Въпреки ,че си ваксиниран,пак ще ти искат ПСР тест и пак ще има карантина-хахаха е ,за чий бяха тия ваксини!?Па и ПСР тестовете не били верни.Абе,кой не е наред,какво стана с конспиративните теории,а!?Нещо взеха да се сбъдват много бързо!

16

Анонимен

преди 2 години

Корпоративните робовладелци и държавните мафиоти и полицейските терористи се обединиха против народа.

15

Анонимен

преди 2 години

Чудя се къде ще се крият всички пропагандатори и участници в схемата. Щото това няма да продължи вечно.

14

Анонимен

преди 2 години

Въй, ко стана ся с PCR тестовете бе? Обявили ги за невалидни! Даже хамериканската агенция за контрол на храните и лекарствата казала, че тоя тест не може да различи ковид от грип. Ми ся ковидзомбитата кво ше правят? Това им беше символът на вярата на ковидсектата. Горките.

13

До зозо

преди 2 години

Зозоо,те ще палнат,типично за пропадналите глобовладетели,те нямат достойнство ,служат на злото,НО....ГОСПОД ИДВА СКОРО и на всеки според делата! Амин!

12

Камъка

преди 2 години

Браво паве ,евала за приказката! Правилно казано и точно! Напълно допускам,че може да има и ритуалност във всичко това! Имаше един доктор който го съдят мисля ,за това че във ваксини е влагал клетки от або.р.тирали бебета,признанията му ги има някъди в нета. Просто забравих името му! Това са бо.лл.ни хора,съвземете се народе, помислете,винаги можем да си я бием пустата така да кажем ваксина,стига да е за добро,нека видим,за сега не могат да ме убедят мен! Благословени да сте и се молете на Бог

11

Павето

преди 2 години

До Зозо. Проблема им е, че хората не се ловят на пропаганда и интриги. Има и окултно-ритуален аспект който се премълчава. Масовото събуждане е факт, затова е и чипирането. Ако запалят два центъра, мнозинството ще реши, че правителството си ги е подпалило, което ще е напълно вярно. Старите програмации, агитации и манипулации не работят, направо са отчаяни.

10

Анонимен

преди 2 години

До 10. Оправяме си я. Не се чипираме, затова ще сме господари на всички. Скоро ще се продават кодове за достъп до чипираните зомбита. Ще ги спукам от работа, имам 100 декара ниви за копане.

9

Зозо

преди 2 години

До Павето-Френското разузнаване съобщи че антиваксарите се радикализират,доста удобно,сега ще палнат два центъра за ваксинация и ето ти и виновниците

8

Анонимен

преди 2 години

До 3. Къде е това "у вас"? Някъде в западна Европа?

7

Анонимен

преди 2 години

българите не могат да си оправят собственната държава, почнали да дават акъл по света.

6

Анонимен

преди 2 години

Експеримента ЕС се спука като зрял домат. Много скоро, не само вода ще отнася робовладелците.

5

Павето

преди 2 години

Горките полицаи, пак са били принудени да използват сълзотворен газ срещу антивакърските чудовища. Веднага да се заличат всички терористини атентати в човешката история и да се припишат на антиваксърите. Хитлер, Пол Пот, Леополд II, Мао Дзедун - това са първолаци в сравнение с антиваксърите! Ще ми се разхождат свободно навсякъде? Да не се разхождат!

4

препърс

преди 2 години

Всички новини за ковид ни отклоняват от най-важното нещо,веригите за доставки са нарушени,цените ще растат ли разврат.......

3

Анонимен

преди 2 години

Тъ пун гери навсякъде има, но у нас са множеството...

2

Анонимен

преди 2 години

Братиславските депутати и те се натягат на повелителите новия световен ред. Ду.пед.авци!!!

1

Поредните

преди 2 години

Некултурни бай Г.н.ьовци,пък аз смятах,че само тук повечето хора не искат да се боцкат с експериментални бълвочи,да носят намордници и да стоят затворени:)