54

Бунгар

преди 2 години

Тази сбирщина от партии когато се разберат ,елате ми се обадете.Обединява ги само погледа към държавната хранилка.Хвърли един кокъл на 5 кучета и гледаи как се разбират.

53

sss

преди 2 години

Абе къде е батко?

52

Анонимен

преди 2 години

До Анонимен 44 __ВЕЧЕ ОТГОВОРИХ НА ДРУГ. ЩЕ ГО ПОВТОРЯ И НА ВАС. НЕ МЕ ИНТЕРЕСУВА С КАКВО ПИШЕТЕ В БЪЛГАРИЯ. ПИША ПО НАЧИН, КОЙТО УДОВЛЕТВОРЯВА ИЗИСКВАНИЯТА МИ! СВИКВАЙТЕ.

51

Какви усмивки само

преди 2 години

Тошко, това е жената, която в всяко свое предаване в кабеларката, наричаше другарката импексова. Тази, с която според твоя господар и боК бяхте на двата бряга на една река. Стиснете си ръцете. Хайде, едни десетина гласа не стигат, ще си простите тежките дума. Не, те са протестъри, Тошко, няма да им викаме повече статукво, нали хора са. Само се чудя защо още ние не излизаме и какво чакаме? Сигурно да извади болният втората кукла, зад която ще крадат.

50

Анонимен

преди 2 години

До Анонимен АлкохоликКак е новата ви коалиция с ДПС, какво им обещахте?

49

Соня

преди 2 години

Стига сте философствали бе,стига сте дрънка ли само глупости.Толкова сте безхаберни,че имам чувството,че това което се случва не се отнася за нас а за друга държава- Сърбия,Румъния или ......Какви хора сте вие бе да не осъзнавате колко е опасно това което се случва и всичко е на нашия гръб и на децата ни

48

Анонимен

преди 2 години

E тва е, си дойдеме на думата.

47

Анонимен

преди 2 години

32 Богданов не обича кирилицата. Има ярки спомени от комунистическото блато, в което си е живял на меко и топло, с привилегиите на БКП/БСП.

46

Анонимен

преди 2 години

ПОВЪРНАХ

45

Анонимен

преди 2 години

По колко ви плащат на коментар от ГЕПИ бе гърбавите. Нещо започнаха да ви се привиждат протести. И кои ще искарате да протестират ония дет неможаха да гласуват от маалите ли. Само да не излезнеме ние с винкелите че тогава ще стане хубаво.

44

Анонимен

преди 2 години

37 Гумен Радев обедини комунистите, срещу държавата.

43

Анонимен

преди 2 години

До BogdanovИМАТЕ ЛИ КИРИЛИЗИРАНА КЛАВИАТУРА?

42

Добри

преди 2 години

Дясната политика на Николай Василев с приватизацията на ББР, ще се припознае от лявото БСП и Нинова. Десните ИТН ще припознаят вдигане на пенсиите, за да ги подкрепи Нинова. Пълно припокриване по програмата "крадем и бегам".

41

Анонимен

преди 2 години

Българите гласуваха за Дългия, но получиха късия и косматия.

40

Анонимен

преди 2 години

32 По-полека, нали знаеш, че писането с едър шрифт е диагноза. Да гласуваш за руската БСП и турската ДПС, също е диагноза. Московският проект ИТН, вкара комунистите във властта, никакво развитие, за България, не може да има, от тук нататък. След управлението на престъпната тройна коалиция,с БСП,ДПС, НДСВ, спряха европейските фондове и България, потъна в изолация.

39

Бивш от НСГП

преди 2 години

Че погледна Тошко Йорданов ама сега погледни !!! азис направо ги убивам !!! Снимка. Че Азис е Брутално Грозен Маангал Смрадлив Черна Мааазна Майймуна азис. Клане за азис.

38

Анонимен

преди 2 години

Гербавите *** пищят от болка!!Пищете пищете вашите писаци са музика за нашите уши

37

Анонимен

преди 2 години

КОГА МИНА ПЛЕНУМЪТ НА БСП В НЕДЕЛЯ, ЧЕ НИНОВА СЕ СРЕЩА С ИТН В СЪБОТА?! ХАЙДЕ ОТГОВОРЕТЕ МИ КАКВО СТАВА ПРЕД ОЧИТЕ ВИ, ЗАЩОТО ПРЕД МОИТЕ НИЩО НЕ СЕ СЛУЧВА!?

36

Анонимен Алкохолик

преди 2 години

Тролите без капка мозък. Ако ИТН беше върнал мандата щяхте да ревете, че се крият и не носят отговорност. Ако направят коалиция, защо правят коалиция. Герберските мрънкалници край нямат. Нарича се демокрация и ще търпите. Знам, че сте свикнали н диктатурата на тиквата, но тя свърши и няма да се върне никога.

35

Анонимен

преди 2 години

Това правителство няма да издържи дълго, очертават се масови протести.