94

Анонимен

преди 2 години

Бог да пази България!

93

Анонимен

преди 2 години

Само да питам? бсп статукво ли са или да?

92

Анонимен

преди 2 години

Па плеснаа с ръце па се прегърнаа!

91

Почна се!

преди 2 години

Тия двамцата, където само не са се мляснали! Боже, каква перверзия! Циркът сега започва! Бис, бис и бис! Аплодирайте играта на манежа! Поехме пътя към Голгота! Стойте си в къщи и яжте печени киселици, нали ви беше все тая! 8% - тните ще ви забавляват, а и ако сте по-нови ще разберете що е това комунизъм! Може и още да има почва у нас!

90

Анонимен

преди 2 години

Всичко е театър. Няма да има кабинет на ИТН.

89

teo

преди 2 години

Слави кандидатства за ЧЕРВЕНА КОМУНИСТИЧЕСКА КНИЖКА! Браво, уж нямаше да преговаря с ГЕРБ, ДПС И БСП, но ето , че показа , че без комунистите НЕ МОЖЕ! Жестоко излъга своите избиратели и показа, че ЗА ПОЛИТИК НЕ СТАВА! ууууууууууууууу!

88

Даню

преди 2 години

*** ша са плеснат с ръце и ще се прегърнат, само стой та гледай-Тия ластици от рода на: За национално съгласие, за работещ парламент и силно правителство, за добруването на българите и тем подобни ластици сме ги гледали как се разпъват, нима ви се струва непознато вече толкова години ?

87

Анонимен

преди 2 години

БСП , някой иска да ви унищожи партията, съюзете се ако трябва с дявола, защото ако няма ляво, дясно и други партии,особено лявото БСП, ще настъпи абсолютна диктатура завинаги.

86

Анонимен

преди 2 години

След изборите се скараха за постове, сега се карат, за порции.

85

Анонимен

преди 2 години

Поредно предателство от ИТН-нали нямаше да се коалират с партии от статуквото?

84

Анонимен

преди 2 години

90 Ще обвините Борисов и за ланския сняг. Миграцията е световен проблем. Не обвинявахте комунисгите, които десетилетия разграбваха държавата, дори след 1989, откъде пари за здравеопазване? После ни стигна пандемията, и за нея ли, Борисов е виновен? ГЕРБ направиха всичко, което можеше, да се направи, докато тези горяха маски и отричаха ковида. Сега, отстраниха елитни лекари, а вирусът още е тук. Нека, Радев, Слави и Рашков, да ви лекуват.

83

Анонимен

преди 2 години

До до 76Не познавам никой от ДС, но Бойко е назначен от комуниста Зюганов и от В. Вълков. Най-много хора измряха в България , през Бойковото и Цветаново управление.

82

Анонимен

преди 2 години

До АнонименВидях го написано от самите гербери, даже са уговаряли с външни сили да унищожат БСП , но тогава наистина ще настане абсолютна дикатура, ако няма лява партия и БСП , партията на Слави също е дясна ,съставена от хора на ГЕРБ и ДПС,НДСВ ,а Бойко и Доган са протежета и назначени от един и същ човек, Бойко даже от двама човека.

81

от Интернационала

преди 2 години

До до 76Нинова:Пленума в неделя 25/07/2021-ва година реши единодушно да управляваме подкрепени от "дългия"чалгар!Закривайте седянката вече.Ще ви турим Станишев за премиер

80

до 76

преди 2 години

,,висши задгранични лица,,?!Е това си е лексика от папките с доноси на Шесто.Ш естакът си е ш ест ак.И компютър да му зачислиш, пак ще пише по правилата на ДС.Какви са тия ,,задгранични лица,,? Някакви ,,подривни ,, елементи ли? Или са някакви ,,врагове , ама с партиен билет,както са казвали Сталин и Вълко Червенков? Форум е това. Не е централата Шесто. Говори като човек.Какви са тия ,,задранични лица,,. Дивотии.

79

Loyko

преди 2 години

Африкански много наперен ми се вижда. Пак се е взел на сериозно.

78

Анонимен

преди 2 години

Отвратително

77

Анонимен

преди 2 години

Среща на корумпираните, крадливи комунисти с празноглавите чалгари. И бог не може да спаси България от просшстияя и народ.

76

виждаме ви

преди 2 години

Офшорки от всички страни,съединявайте се.С Импексова (корни) и Офшорко Делауеръерски(слави) напред към ръба на мизерията.

75

до 72

преди 2 години

Вярно,че си нарисувахте гласове, а фантомната ви секция в чужбина направо изби рибата.Няма такива наивници да вярват,че 0,5-те процента са истински.Истината е,че ако не бяха ***, много повече хора щяха да протестират и нямаше да изплава тая червена пяна да ни управлява.Бойко не прати полиция, ама вие прогонихте истинските недоволни,които и не отидоха до урните.