124

Анонимен

преди 2 години

131 Значи, сте фашисти.

123

Анонимен

преди 2 години

Русофили са мнозинството от по-старото поколение, а русофоби са много малка част пак от старото поколение, натегачи и кариеристи които не са се вредили по времето на комунизма и СССР, сега също живеят мизерно и бълват злоба срещу Русия - животът им е минал напразно. А младите хора са безразлични - нито русофили, нито русофоби.

122

Миро

преди 2 години

И като седнаха на масата и като започнаха да се нахъсват и да псуват Борисов и ГЕРП и решиха - изчегъртването. Ха,ха,ха

121

Анонимен

преди 2 години

Ще пържиме гербери в палмово масло.

120

Анонимен

преди 2 години

До Анонимен 99 __МНОГО ТЪЖНА КОНСТАТАЦИЯ,ЗАЩОТО ОЗНАЧАВА, ЧЕ РУСОФОБИТЕ СА МНОГО ПО-МАЛКО ОТ РУСОФИЛИТЕ.

119

Анонимен

преди 2 години

ИБГНИ? Тая абревиатура Фройд би я освидетелствал. Не стига че казват на народа да се изправи и да им стои на крака, когато влизат, все едно са някакви монарси, ами и че ще ибват! Кой ще ибват? Пак ли същия тоя народ, дето е длъжен да им става на крака? Тия не само че нямат срам, ами направо са нагли до безобразие.

118

30 г ЕС и НАТО успех

преди 2 години

България успешно премина цикъла на де-индустриализацията и успешно навлиза в цикъла на де-социализация.

117

Анонимен

преди 2 години

След като Украйна забрани риския език, Русия заведе иск срещу Украйна в Евопейския съд за правата на човека за нарушавана на правата на руско-говорящото население на Украйна.

116

Анонимен

преди 2 години

САЩ искат да приемат час по-скоро Македония в ЕС, няма да чакат повече. България трябва да състави правителсто и да пусне Македония. Нали се сещате какво става който не слуша САЩ - пример Хаити - няколко пълнителя изстреляни в тялото на президента плюс няколко автоматични откоса за съпругата му. Нема лабаво със САЩ.

115

Анонимен

преди 2 години

Владимир Путин в своята статия "Русия и Украйна - един народ", заяви, че всеки опит за насилствено асимилиране на руско население където в съответна държава, ще се разглежда от Русия като използване на оръжия за масово поразяване на руска територия със съответното право на отговор (според военната доктрина на Русия ядрен удар е легитимен при всяка заплаха за националната сигурност на Русия).

114

Анонимен

преди 2 години

Мая каза че идвали заедно от улицата, Тошко потвърди.

113

Анонимен

преди 2 години

"Външният министър : сегашната рамка за преговори със Скопие трябва да се промени, червените линии не са парадигма" - по думите му червените линии не са парадигма, която не може да се променя, въпросът е дали се защитават по достоен и аргументиран начин или са поставени с политически дивиденти.

112

Българин

преди 2 години

Мене ИБГНИ по ме кефи от ИТН, по демократични са, Мая прави добро на хората и на народа, да има повече демокрация в България, да живеем в демокрация.

111

Където е текло пак

преди 2 години

ще тече, а ето какво ще ви кажа:Властта наркотик е и *** влече, а КРАЖБАТА най се услажда.

110

ATLANTA

преди 2 години

А бе, Тошко!! Нали нямаше да говориш и правиш компромиси с БСП ?Защо бе, пеперудко?

109

Анонимен

преди 2 години

Междудругото сега ми хрумна представете си колко яко би било ако Инт записват задкулисните срещи с така наречените партниори за кабинет в стил скрита камера и ги пуснат по телевизията със сичките там пазарлъци оттипа ние земаме митниците, вие земате държавните поръчки и тн. Кои ли от тия евентуални партньори ще е наи жалък?

108

Анонимен

преди 2 години

Плахо по тарлъци се прокрадва тезата,че Итн били неолиберална партия?Което значи- съюз и вечна дружба с ДПС на цената на молби, договорки и компромиси. Понеже западните медии разшифроваха партията на Слави като лишена от визия и програма.Слави е сравняван с българският Остап Бендер . Въпреки,че ние си имаме нашенски сполучлив прототип -Големанов.

107

Анонимен

преди 2 години

Ама как само си паснаха всички, без герб?! Уж нямаше да правят коалиция с никоя партия, а сега изведнъж... Сега и да ревете и да протестирате, нищо няма да можете да промените. И тепърва ще видите как полицията бие протестиращи.

106

Анонимен

преди 2 години

Победата на ИТН е резултат от 12г европейско равитие.

105

Анонимен

преди 2 години

ЕДИН КОМАР СЕ ПОХВАЛИЛ ПРЕД ДРУГ : - ДНЕС ПАК СЕ ИЗХОДИХ ВЪРХУ ЛИЦЕТО НА ПУТИН. ОЩЕ ГО СЪРБИ ДЯСНАТА БУЗА, А ТЕЗИ САМОХВАЛЦИ БЪЛГАРИТЕ ВЪОБЩЕ НЕ ГИ ВИДЯХ.