133

Красив и добър

преди 2 години

Тома биков е мъжко момче и хората го уважават.

132

Анонимен

преди 2 години

Колко министри се издъниха от герб и всички все още са членове на партията и са винаги в листата за депутати! Колко издънки ги местиха като саксии от министерство в министерство като министри, зам. министри, консултанти, експерти и какво ли не още! Като им погледнеш историята през година местен в друга институция която няма нищо общо с предишната, но винаги насаден на хубава заплата и лека работа! Голямото понасяне на отговорност. Всеки път бай боко ги бие с пачки, за да страдат. Мъка бе!

131

noname

преди 2 години

Този вчера Рашков го направи за смях, но днес пак изпълзял от мишата си дупка. Герберастите комунисти са абсолютни кухи бидони.

130

Красив и добър

преди 2 години

Наркоманите неса лоши хора има много свестни наркомани къде са на хероин били и са починали и са по опреснени от някои други хора.

129

Анонимен

преди 2 години

А след като здравословното ти състояние не позволява,защо изобщо се заблуждаваш,че трябва да правиш партия и да вземаш властта?Това не е да си уговориш среща в ресторант и да я откажеш,политика е това.Публична работа.. Излиза,че главния,спечелилия -ще се крие зад монитира,а отговорността ще носи някой поставеник.Голяма промяна няма що,ама за лошо!

128

Анонимен

преди 2 години

Човек, ти на декларациите на Слави ли вярваш? Сериозно? Тоя каза, че няма да се коалира с никой от старите, а измъкна такъв дето 3 пъти е бил министър за премиер. Обяви се срещу крадците, а предложи счетоводителя им, който им пере парите през фирмата си за инвестиции. Пее национални песни, а се изгаври с най-великия българин и неговата чиста и свята република! Боже, още ли има хора които вярват на болния склерозирал мозък? Не предполагах, че чалгата уврежда мозъка толкова.

127

Васил

преди 2 години

Тази мека китка не помни ли, ме те предложиха Къдравата Сю за премиер. Пази боже!

126

Анонимен

преди 2 години

В този саит некви малумни седът тука поствят диагнози на други хора без въобще да ги познават доктори стават.

125

висок

преди 2 години

Красота, един вампирясъл наркоман ще управлява държавата!

124

Българско Лято

преди 2 години

Българско Лято е единствената псртия на протеста и промяната!! Тази партия запали и подържа със всички средства протестите! Нейния лидер е най репресиран от хунтата на ГЕРБ!! Дори живота му е под заплаха!! И то само защото подкрепяше малкия човек и всеки месец раздаваше милиони на хората.

123

Анонимен

преди 2 години

И каква отговорност носеше тиквата и компания? Като се издъни някои го местеха от министерство 1 в министерство 2. Живия пример е Лилянчето Винеткова. През всички министерства я прекараха и така чак до ЕС парламента и тя навсякъде се издъни, но нали е ценен БКП кадър, наследница на национален предател и затова все я тикат някъде! Голямото понасяне на отговорност като те изместят от кресло и заплата 5 бона на друго кресло и заплата 5 бона! Какво страдание, каква мъка невиждана!

122

Анонимен

преди 2 години

До 141 ного силен коментар обичам силните и мъжки коментари.

121

Анонимен

преди 2 години

Славуца е болен от множествена склероза и доста зле

120

човек

преди 2 години

Ами явно е, че другарят Тома Биков от комунистическата партия ГЕРБ не разбира от демокрация. С други думи, не знае "Що е демокрация и има ли тя почва у нас?" Слави е различен с това, че ще спазва Конституцията и ще признава висшата власт - Народното Събрание! Или поне така декларира. България е парламентарна република, а не абсолютна монархия!!!

119

Анонимен

преди 2 години

До 138 Да да, гласувай за Божков, да продължи да наказва бабите, като им взима последните 5 лева за да живее в Дубай. Гласувай, ама да знаеш че и спечелилите от билетчетата му още не са си видяли парите. Да не се окажеш и ти с псевдо печеливш билет в джоба!

118

Анонимен

преди 2 години

Днес темата е за 8 годишното починало дете.и въпросат е защо този изверг не е в затвора за 10 години.и още един въпрос колко е ограничението в населено място и защо не е спряш на пешеходна пътека и бил ли е пият или дрогиран.когато направиш престъпление трябва да си понесеш отговорноста.а именно затвор.и още един въпрос колко е било ограничението 40\60 километра.хората неги интересува кои е ватман политиче пожарникарче адвокат полицаи хората искат справедливост.

117

Анонимен

преди 2 години

До 133 А кой е квалифициран за поста? Николай Василев? Ти него ли избра като гласува за Трифонов? СРАМ И ПОЗОР СТЕ ИТН! Поне не се гаврете с Левски и идеалите му, след като се видя че сте *** на османлиите и царистите. Сега се гушнете и с БСП, че да не се сърдят оригарсите дето плащат на Слави от 30 години. А ДБ ще го яде, ако се съюзи с чалгарите. Интелигентен човек никога няма да прости това падение, да го ппинизят до гюбекчия!

116

Анонимен

преди 2 години

Другия път ще гласувам за Божков, да накаже б-окл-уци като този!

115

Анонимен

преди 2 години

Щото да си премиер трябва да имаш поне малко чест каквато Слави няма.По същата причина Доган също не се класира през тия 32 г за премиер.

114

Монтерей

преди 2 години

Добре се справя СЛАВУН поне засега:) Правителството тип Беров е готово- за всички ( без ГЕРБ) ще има парченца от хубава сочна Брюкселска Пица! На Рашо Дамаджаната и Решетника ще има торти,баклави...ще отправим предупреждения към Мравояда и Гнома да не лаят срещу Доганя...щото можем и без тях :))