17

адвокат

преди 2 години

КОНВЕНЦИЯ за защита на правата на човека и на човешкото достойнство във връзка с прилагането на постиженията на биологията и медицината: Конвенция за правата на човека и биомедицината - Член 2 (Върховенство на човека): Интересът и благото на човека имат предимство над интереса на обществото или този на науката.

16

Анонимен

преди 2 години

Отдавна в Румъния дават по две кебапчета и едно хлебче,но зомбивизора няма да го покаже.А това с тези мерки е пълна шитня.Тези мерки ако помагаха нямаше да има болни!Хора-покажете се като народ и си включете здравия разум.Сега разбирам защо навремето е имало народен съд и Белене!

15

Анонимен

преди 2 години

за един мол няма да си продам душата на сатаната как може да се откажеш от свободата си за преходни неща!

14

Анонимен

преди 2 години

Вече влязохме и в международната преса. Пишат , че "Българите не се ваксинират, защото вярват в конспирации. " СРАМ!!!!

13

До 16

преди 2 години

Имам много приятели лекари, изключителни специалисти, но не и в имунологията, вирусологията и генетиката. Но за сметка на това, тези от тях, които се ваксинираха, го направиха поради страх от смъртта, който им беше втълпен от чудовищната и масовата пропаганда и манипулация по мейнстрийм медите в България и цял свят.

12

Анонимен

преди 2 години

До 16 .....Стига си се правил на лекар, не ти се получава. Тьп си.

11

Анонимен

преди 2 години

Имаме нужда от мерки за стимулиране на мастурбатсията.

10

Лекар

преди 2 години

Ако имахме и най -малко съмнение в нещо от рода на 13, 14 и подобни, мислите ли че ние лекарите щяхме да се ваксинираме? Не искам да бъда груб, затова само казвам, че са пълни глупости. Разбирам, че хората няма как да са компетентни в имунология и генетика, но чак пък такива измишльотини, да се чудиш просто...

9

Клоунът

преди 2 години

С РНК препаратите ни свикват с бъдеща намеса в гените на новите поколения, възпроизводството и най-вече с тоталния контрол на личния живот на хората като използват абсурдни предлози затова. Разбира се няма да стане точно така и за пореден път ще се провалят, но нищо ново под слънцето. Проблема е , че пак ще се изстрадва елементарната човешка свобода и общочовешките ценности.

8

Ваксиниран

преди 2 години

Миналата седмица ме ваксинира един млад лекар. Каза ми, че редовно кисне столичния клуб "Есенс" а като студент е бил голям фен на клуб "Спартакус". Първоначално ме беше много срам и мислех, че ще боли ваксинацията, но се реших за да защитя баба си. Лекарят беше много внимателен и срам не срам хареса ми и аз минах на другия бряг, но от веднъж ваксър не се става. Ваксинирайте се и вие за да си върнем нормалния живот и да сме защитени и може да ходим на прайда после...

7

Лекар

преди 2 години

На държавата й е много по-евтино награди да дава за ваксина, отколкото локдаун да прави и да плаща леченията в болницата, след това месеци болнични, рехабилитации, увредено здраве до живот. Така че, хубаво!

6

Мдаа

преди 2 години

Забрана за мол .. хахаха мислещите не можаха та сега полагат усилия да инжектират все повече безмозъчни

5

Martin

преди 2 години

Това е между ужаса и хумора, нов театрален жанр измислиха тия.

4

Анонимен

преди 2 години

Голям зор да има ваксинирани,що тъй бе дедо попе?

3

Ваксата

преди 2 години

Ще мога ли да си взема хлябче, а масълце, ще мога ли да излезна до парка , а да видя баба си? Да поритам мачле бе з маска или ще ми трябва разрешение от районното?

2

Stoyanov

преди 2 години

Ние сме загрижени за вашето здраве и ви предлагаме безплатна ваксина в същото време ще ви дадем бонус (ще ви стимулираме финансово) !!! Което за мен значи:-------------------------------------------------------------------------------------------------------------------Съобщение от автосервиз (примерно)Ние сме загрижени за вашият автомобил, елате да го прегледаме безплатно и ще ви дадем и пари ако го оставите за ремонт при нас!!!

1

Карайте по путински

преди 2 години

Руското министерство на труда заповяда официално на работодателите, задължени от местните власти да ваксинират определен процент от служителите си, да отстраняват от работа неваксинираните без заплата. Казано на нормален език - държавен терор срещу нежелаещите да рискуват с експериментални препарати и да освобождават от всякаква отговорност онези, които ги принуждават да стават лабораторни мишки. Русия както винаги е пример за демокрация и хуманизъм - нали, дрогаре путинофили?