76

Анонимен

преди 2 години

Защо не се ваксинират? Защото след ваксиниране хората се превръщат от божествени създания в ГЕНЕТИЧЕСКИ МОДИФИЦИРАНИ същества без род и племе. Да видим няколко примера: Първо, и ваксиниран ти изискват отрицателен PSR тест за пътуване зад граница. Т. е. пак си потенциален приносител на вируса. Второ, мой приятел на средна възраст здрав прав се ваксинира. След един месец умря от Ковид, факт. Трето, в началото на кампанията попитах съсед, джипи ще се ваксинира ли. Отговор: не, да не съм луд.

75

Накратко

преди 2 години

Туй, че много "ваксинирани" умирисаха бъзито, а много които не си инжектираха тия чорби са живи и здрави. Туй, че болни НЯМА, а пандемия уж има, а озверялата лекарска ***, иска масова ваксинация.

74

....

преди 2 години

"САЩ: Фармакомпании ще заплатят 26 млрд. долара обезщетения за вреди от опиоиди" - заради опиоидната криза в САЩ (установена - уви - в дългосрочен план). Трагедията "Талидомид" от 1950-те и 1960-те години - довела до раждането на хиляди бебета с малформации; разгърнала се в дългосрочен план. Възникващите вредни последици - особено бързо при талидомида, се откриват много късно (дългосрочна верификация може би?). Важно е, следователно, какво ще се установи и след години заради ковидовите ваксини.

73

ъъъ

преди 2 години

Какво ли? Бързото одобрение, дългото неглижиране и опровераване на сигналите за странични ефекти. Многократното спиране/ забраняване/ пускане на една от ваксините, въпреки "авторитетното" становище на Ема. Политическият подход при подбор на ваксините, в резултат на което в Европа липсват конвенционални ваксини. Фокусирането върху ваксинацията - ваксинираният може да се разболее /ОК - по-леко/ и да разнася заразата сред останалите , но това не е проблем. Проблем е само неваксинираният..

72

Анонимен

преди 2 години

Инстинктът за самосъхранение.

71

Анонимен

преди 2 години

глупава пропагандистка статия

70

House M.D.

преди 2 години

***, склонни са да придобиват имунитет, а не са склонни да се ваксинират. Не бъркай понятията.

69

Анонимен

преди 2 години

И какво ще ме спаси ваксината от Делта варианта, като по данни на самия Израел 50% от заразените с Делта са ваксинирани с две дози. Ваксината срещу един единствен протеин кара вируса да създава нови и нови версии. В момента вероятно има не само Делта и Гама, а сигурно са повече от буквите в гръцката азбука. Ваксината не спира нищо, а провокира вируса да става все по опасен. Безумие

68

Няма да се затрием

преди 2 години

До ОптимизъмТака е. Ще останат поне 2 милиона, които не се поддават на паника и пропаганда. Хубавото е, че са млади. Бабиерите се избиват за безплатния експеримент и после се фукат гордо, че били ваксинирани и няма да носят маски.

67

Док

преди 2 години

Аз имам всички задължителни ваксини, които са ми се полагали по календар(на 38 години съм). Децата ми също имат всички задължителни ваксини(момче на 2г и момиче на 8г.) Питам обаче:1.- защо само 10-15% от нашите лекари са си сложили от ваксината за Ковид;2.- защо получаваме ежедневна противоречива информация за вече преболедувалите(от ваксинирайте се след няколко месеца до имате доживотен имунитет)Като получа отговор на тия въпроси ще помисля пак дали да се ваксинирам.

66

Анонимен

преди 2 години

всички ви правят на глупци с тия ваксини, антиваксъри, пандемии, маски, затваряния, паспорти, живейте си живота както си знаете вие, а стадото което не може да живее собствения си живот да им се реди на опашка и да ги слуша кво му заповядват, живота си е ваш и никой не може да се разпорежда с него

65

до 82

преди 2 години

...Еми айде махнете информираното съгласие и носете отговорност за хората! Те ще бъдат по-спокойни когато могат да си търсят правата, ако нещо ги осакати или убие техни близки!....само че стане ли така *** и пулльо като ги заболи нещо и ваксината ще е виновна и ще тръгнат пари да търсят обезщетение, големите фирми не са абдали

64

до 86

преди 2 години

михаил Касабов НФСБ лека му пръст

63

Тялото

преди 2 години

1. Невежество2. Ниска обща култура3. Фейсбук, който активно промотира пълни измислици на шарлатани, представяни като "неплатени", "почтени" и "казващи скритата истина"Фейсбук печели от лудоста на хората и я промотира. Света ще е по-добро място без ФБ.

62

Бay

преди 2 години

глупавият антиваксър крещи "експериментални са!" Професори и учени "няма проблем!" Антиваксъра "не ви вярвам гледах клипче!". :D

61

Пламен

преди 2 години

Според Вас хора, тези които пропагандират ваксинация безгръбначни овце ли са, как мислите?

60

Анонимен

преди 2 години

Имате си глави с мозък в тях, който трябва да се използва рационално. Подобни форуми с анонимни всезнайковци не са мястото в, което ще намерите истината. Общо взето по глyпостите, които пишат някои "доброжелатели" веднага се набиват на очи. Стилът на изразяване е пpocташки.

59

Анонимен

преди 2 години

да сте виждали депутат умрял от ковид?

58

Патриот

преди 2 години

Одобрентието на васините е правопропорционално на IQ. Това дава отговор защо някои са твърди антиваксъри.

57

Не така

преди 2 години

Еми айде махнете информираното съгласие и носете отговорност за хората! Те ще бъдат по-спокойни когато могат да си търсят правата, ако нещо ги осакати или убие техни близки!