136

до 176

преди 2 години

До АнонименПонеже не си лекар да ти обясня: Вирусът се размножанва само в оржганизма на неваксинирания човек , катого разболява .При това понеже се размножава с висока скорост мутира и ако зарази имунизирън ще гож разболее защото към тази мутация максинирания няма да има имунитет.това е смисълът на ваксинацията -да се ограничи разпространенията на пожара, като се защитят тези които могат да "горят"

135

да ама не

преди 2 години

По-страшна от ваксинацията е мангъризацията защото води до сигурна смърт

134

Анонимен

преди 2 години

До Анонимен"За първи път в новата история на човечеството се пуска в такава масова употреба ваксина/лекарство преди да е преминал всички необходими фази на изследване. Нарушават се вековни канони в медицината, които никога не са били прекрачвани.@1. Напротив, преминали са всички фази2. За какви "вековни канони" говориш, ваксините навлизат чак края на 18 век. Знаеш ли какво е представлявала медицината преди това изобщо? И знаеш ли какво значи думата "канон". Аман от невежи с мнение

133

Анонимен

преди 2 години

Аз съм лекар. Не съм невежа, егоист и нямам страх от игли. Не се страхувам от Ковид, нито от смъртта, нито от препаратите, наричани незнайно защо ваксини. За мен ваксините са средство за предпазване от инфекциозно заболяване. Не са начин да получа право са пътувам зад граница, да пазарувам в мола, да ходя на кино, на мач или на работа. Точно за това няма да се ваксинирам

132

Анонимен

преди 2 години

Здравият разум, *** продажни. Няма никаква нерешителност, напротив - решетилност да не се превръщаме в опитни мишки. Тези препарати, наречени ваксини, са в експериментален период. За първи път в новата история на човечеството се пуска в такава масова употреба ваксина/лекарство преди да е преминал всички необходими фази на изследване. Нарушават се вековни канони в медицината, които никога не са били прекрачвани.

131

Анонимен

преди 2 години

Какво пречи ли? Безкрайната човешка глупост, невежество и параноя, която се шири сред хората, вкл. лекари и журналисти, които си нямат идея какво са ваксини и как работят, но истерично вият и разпростаняват абсурдни слухове. За съжаление, нито АйКюто, нито психическото здраве на българина в момента са на висота, след толкова години мафиотско управление и изтичане на кадърните хора от страната

130

Анонимен

преди 2 години

До Кики!!!!! Просто си напечатаха едни пари! Населението стана по бедно заради скритата инфлация и изтеглените кредити, а богатите станаха по- богати.

129

Отговор

преди 2 години

Най-вече безмозъчната пропаганда, която ежедневно придава кафеникав отенък на инфорвационния поток

128

Анонимен

преди 2 години

КОНВЕНЦИЯ за защита на правата на човека и на човешкото достойнство във връзка с прилагането на постиженията на биологията и медицината: Конвенция за правата на човека и биомедицината - Член 2 (Върховенство на човека): Интересът и благото на човека имат предимство НАД интереса на обществото или този на науката.

127

Ной

преди 2 години

Дори не го прочетох-бля, бля, дрън, дрън.

126

Кики

преди 2 години

Имам един въпрос малко по в страни от медицинският отговор на въпросът за ваксините.Година и половина извънредна ситуация икономическите данни на всички борси и банкови конгломерати са на върхови нива.Безработицата остана в миналото а депозитите навсякъде по света задръстват банките с купчини пари.В този смисъл не е ли подобре икономиката да си функционира в условията на постоянна пандемия и контрол на движението?

125

Браво!

преди 2 години

Представете си ваксина толкова безопасна ,че се налага да ви принуждават да се ваксинирате , за болест толкова смъртоносна, че ви трябва диагностичен тест за да разберете че сте болни ......Коментар на човек с натрупан клиничен опит, богата информация и наблюдение!

124

Германец

преди 2 години

Очаквате от антиваксър да прочете толкова много думи, повечето от които чуждици за него? Кауза пердута :)

123

Анонимен

преди 2 години

Самия факт че спешно ще трябва България да променя рамковия си план за лечение на раково болни е показателен, колко много печалба очакват фармациите от лечение на рак! Всичко е сметнато само овцете смятат че някой му пука за тяхното здраве! Земята е пренаселена, а воини няма.

122

адвокат

преди 2 години

КОНВЕНЦИЯ за защита на правата на човека и на човешкото достойнство във връзка с прилагането на постиженията на биологията и медицината: Конвенция за правата на човека и биомедицината - Член 2 (Върховенство на човека): Интересът и благото на човека имат предимство над интереса на обществото или този на науката.

121

Анонимен

преди 2 години

Сертификата, какъвто и да е той,е залъгалка за овцете

120

Анонимен

преди 2 години

Хора, в Испания няма хартия за подписване за информирано съгласие. Държавата си носи отговорност. Само казвам. Хората се ваксинират. Няма починали сред ваксинирани, които да се крият. Ваксините в България са други, като за българи направени. Запомнете ми думата.

119

Анонимен

преди 2 години

"Решителност" по отношение на тия бульони, не говори добре за психичното ви здраве.

118

Дедо

преди 2 години

А защо тия,дето направиха ваксините,са ОСВОБОДЕНИ от наказателна отговорност ако продукта им причини тежки увреждания или смърт?Само питам......

117

Анонимен

преди 2 години

"Какво подтиква нерешителността на хората спрямо ваксините?".........................Не изпитвам нерешителност, твърдо решен съм да не се ваксинирам. Какви причини имам не е ваша работа, също както дали съм ваксиниран или не.