181

Българин европеец

преди 2 години

Да ни дойде една яка левица от европейкси модел да ни дигне мерезетата и серезетата да живееме материално богато както на запад след 300 години колониализъм. Мене много ме кефи европейското ляво!

180

Диана

преди 2 години

До ИзвинетИ , амЪ: Не съм компетентна по дълговете, но знам, че най-много дългове има най-богатата страна - САЩ...Обикновено формулата е "дават ли ти взимай" и тя работи доста добре за богатите...За нас, бедните, остава втората й част "гонят ли те, бягай", значи...

179

Анонимен

преди 2 години

Нинче, мъ..., времето когато ще се борите поне за влизане в парламента с 5% - 6% ще означава, че е настъпил краят на "генералите олигарси" от ДС и техните манипулативни схеми.

178

Бай Фидан

преди 2 години

Нинова и Борисов са чуденс двойка, да се вземат и да направят коалиция.

177

Анонимен

преди 2 години

Мене ИБГНИ по ме кефи от ИТН и БСП.

176

Я пак!

преди 2 години

Каква на била БСП?!!?!?!?!!?

175

Анонимен

преди 2 години

Нинова закопава всякакви надежди за сформиране на силна българска левица по европейски модел. ИТН тепърва ще се излагат и ще ги намрази народа и ще завлекът и БСП. Тя трябваше като Бойко да изчака и да им гледа сeира, но или е лакома за власт или я притискат партийците или и двете. Столетницата в коалиция с чалгаджиите, единственото по-жалко беше когато се коалира с дпс.

174

Жеко

преди 2 години

Имаше 2-3 партии с чисто нови лица които не са били в политиката, нула цяло и колко процента гласуваха за тях? Народа си иска статуквото и неще да рискува.

173

Хехе

преди 2 години

В 7/8Тв ще има специално предаване, в което Краси Радков ще ни обясни "Що е то Статукво, и има ли плодородна почва у нас"

172

Анонимен

преди 2 години

ТАЯ В ПАРТИЯТА НЕ Я ИСКАТ ГОНЯТ Е ОТ ВРАТАТА ТЯ ВЛИЗА ОТ ПРОЗОРЕЦА. МИ МОЖЕ ЛИ ДА СИ ТАКЪВ КУКУМИЦИН, *** КУРНЕЛИЙООО? То бива бива безочие, ама твоето прилича на диктатура. Как спечели 85% от изборите в партията, а сега ти искат оставката отвътре? Нали видяхме Белий как разнасяше кутии за обувки по къщите? Що не си пусна на машини да те избират в партията? 365 695 са гласовете от изборите на 11 юли за БСП. ТЕ СЕ ДЪРАТ СЯКАШ ИМАТ 3 МИЛИОНА ИЗБИРАТЕЛИ. АЙДЕ... БЕГАЙ В КРУШОВИЦА, ЧЕ КЪЩАТА ПАДА!!!!

171

О хо хо

преди 2 години

С тия заигравки с БСП И ДПС - ИТН СЕ САМОУБИХА ЗРЕЛИЩНО!!!!ЛЪЖЦИ И ДЕМАГОЗИ! ШОУТО СЕ ПРЕМЕСТИ В ПАРЛАМЕНТА. НО Е ПО- ДОЛНОПРОБНО И ОТ ТЕЛЕВИЗИННАТЪ ЧАЛГОТЕКА.

170

Диана

преди 2 години

До Анонимен162 Е, не бъди толкова голям песимист, де! Нищо не е свършило, всичко продължава и върви към по-добре, според мен! Ние трябва да се научим да мислим със собствените си глави на базата на фактите, а не на разтеглените локуми, лъжи, манипулации, внушения..."*** народ, слаба държава"! Това не може да продължава повече! Трябва да ценим и тачим талантите си, да ги пазим от злодеите, да ги издигаме...Тези ще се накрадат още веднъж и ...край! Историята ще говори какви негодници са..

169

Анонимен

преди 2 години

Ахаххахахаххахахахахаха.

168

Анонимен

преди 2 години

ДА БЕ. ТЯ И МАЯ ГАЛЕВА НЕ Е СТАТУКВО .И ХР. ИВАНОВ, ДЕТО БЕШЕ НА БОКО МИНИСТЪР, И ТОЙ НЕ Е ОТ СТАТУКВОТО. И НИКИ ВАСИЛЕВ КРАДЕЦА НЕ Е... ТИЯ НИ ИМАТ ЗА МАЛ О УМНИЦИ!

167

Диоген

преди 2 години

Е,хубава работа ! Партия на 100 г.не била партия на Статуквото?Да не би да са нови като разцъфнали пролетни рози? Както вече става ясно,който последен е бил на власт е Статукво, а другите, докато са в опозиция, са чисти като момини сълзи! Ех, мама му и власт...

166

Аййййй.....

преди 2 години

Гладна е др. Нинова.Иска още...

165

Искрен

преди 2 години

До ИзвинетИ , амЪ:А Станишев от 2005 до 2009 с колко ни зароби знаеш ли?

164

Анонимен

преди 2 години

Тройната коалиция версия 2

163

Анонимен

преди 2 години

ТАЯ НЕУДАЧНИЦА СЛЕД ТАКИВА ИЗБОРНИ ПРОВАЛИ НАКРАЯ ЩЕ РЕДИ КАБИНЕТИ! ТАКИВА СА ВСИЧКИ ***, КОИТО НИ УПРАВЛЯВАТ 80Г!

162

Анонимен

преди 2 години

Тея лъжци първо пуснаха много рано проекто правителство. Случи се преди да обяви ЦИК резултатите. Това си беше чист експремент. Направиха се на интересни. Но откъде знаеха, че ще спечелят с половин процент? А? Та като пуснаха уж Никито Василев много добре знаеха, че народа ще двигне врява, че този е кукла на конци от олигарсите. Те си гласят Меглена Кунева отдавна. Всичко е театър. Болшой театър. Машините ги вкарва човек на Кунева.Нямат никакви експерти. ВАДЯТ ОТ НАФТАЛИНА ЗАРОВЕНИ МУМИИ И ЛЪЖАТ