241

Анонимен

преди 2 години

БКП/БСП, с чиято стогодишна кървава история, се гордеят членовете и симпатизантити й, е създадена от терористи и поставена на власт, без избори, от Чурвената армия на 9 септември 1944. Изповядва русофилство, вярно служи на Русия и собствени, тясно партийни интереси. Многократно, е предавали българските интереси. Нейни членове, или на силовата й ръка, мракобесвата ДС, са най-богатите хора в България. Оспорвана от съпартийци лидерка Нинова, лицемерно се обръща още с "другари"към тях.

240

Къде е бати ?

преди 2 години

Гласуваш за Слави .... получаваш БСП ... получаваш ДПС ... хората на Черепа ..... НДСВ неккадърници ... и Тошко Африкански ...... а пък бати Слави.... ? Абе, къде е бати ?

239

Миро

преди 2 години

Кака *** всичко дава за кокала

238

Анонимен

преди 2 години

Добре е утре да се справиш с позиция партер щото тогава не ще те уволняват ами може и хубаво да ти правят, с две думи утре ще ти е хубаво Нинова един път от тошето после от твойте хора

237

Анонимен

преди 2 години

партията майка набързо вразуми дъщерните предприятия. това е изпълнена българска комунистическа мечта - в парламента всичките депутати все комунисти!

236

Анонимен

преди 2 години

"Трети избори ще са изключително тежки за ... " за БСП и ИТН. Тогава ГЕРБ ЩЕ дръпне напред! За това са тежки!

235

Мария

преди 2 години

Корнело,защо си толкова кротка с учиндолските мутри ***?На кокалче ли се надяваш а?

234

Анонимен

преди 2 години

Мдаа.. Оценката на ИТН явно вълнува повече Нинова,отколкото че БСП - Търново и БСП -'ПАВЛИКЕНИ поискаха нейната оставка.Дръж се,Како! Мездра е близо....

233

СМЯХ...!!

преди 2 години

-БСП-НЕ Е БКП?........ ДБ-НЕ Е БКП?....... ИТН-НЕ Е БКП?...... ***-НЕ Е БКП?....

232

ДПС

преди 2 години

Ще се осъзнаят ИТН бря!! Де ще ходят. Рипат рипат, ама накрая ще се кротнат. Нови са, простено им е. Малко ли такива като тях ни минаха през ръцете и парламента.

231

Дедо Мъдреца

преди 2 години

Ало,Корнелия!! Незабавно привикай Тошко *** и му кажи,че ако не номинира 4-5 министри от БСП,ще види правителство и власт,когато гущерът пръдне!!!

230

Див врачанин

преди 2 години

Чиба,***

229

Митко

преди 2 години

Демокрацията в България вече е смазана от Олигарсите, които плащаха на партии, журналисти, телевизии и др. Спари ограбени от народа.

228

Анонимен

преди 2 години

комунистите са неизтребими като ковида.

227

Анонимен

преди 2 години

Я да видим сега,кого ще пуснат по пързалката.Най вероятно ще са ГЕРБ и БСП.Ама това още не е известно,защото ДБ все още не са се ориентирали в калъбалъка.А ако и Мамая я избутът от картинката и се настанят там БСП,вместо нея и Татяня,ще има нови избори.

226

Калкан

преди 2 години

БКП и партията на хитрия *** Шломо Иванов, куклата на Прокопиев, ще бъдат де факто управляващите. ИТН и Слави буквално не знаят къде се намират и какво да правят, абслоютни фигуранти-популисти. МаяМа ще натиска да прокара съдебни реформи тип "Ванко 1", за да се почувстват защитени "честните" бизнесмени като Черепа, Бобокови, клетия Банев, Арабаджиев и т.н. Честита нова тройна коалиция с мандато носител циркаджия и евтини сценаристи.

225

Анонимен

преди 2 години

Вица на деня :) Това е дами и господа ... лицемерие и лъжа пред очите на цяла България. Пак старите хрътки се довлякоха на власт. Те са като чакалите с десетилетия могат да чакат . Убиват десните партии една след друга и остават пак те. Но за това сте виновни всички вие, които правите странни решения по време на вот. Не мислите реално.

224

Анонимен

преди 2 години

варда, комунисти идаат, крийте си спестяванията!

223

КН има тежък проблем

преди 2 години

как да накара ИТН хем да се откажат от правителство,хем да подкрепят нейно такова.Как да привлече и другите малки партии?Анти ГЕРБ реториката не е достатъчна, за да те признаят за активен борец против фашизма,с всички произтичащи от това екстри.Е как хем да си социалист,загрижен за народа,хем да си капиталист,загрижен за личното си обогатяване чрез експлоатация на този народ?КН успява да върти на пръста си старците от БСП и личното си политбюро.но ще успее ли с другите партии? Да или Да?

222

Мхм

преди 2 години

До няколко месеца ще има най-големите протести в историята ни и ще се случи това което трябваше да се случи 1989г - ще глави на политици по колове пред парламента!!! Глави които днес са най-усмихнати от това,че пак надушват властта! Скоро много хора ще осъзнаят, че са били жестоко излъгани, ПАК!!!