10

Койчо

преди 2 години

Таки и боко тиквата

9

Анонимен

преди 2 години

Що триете българите, а не изтриете тея дето плюят и осмиват българите. Странни приоритети

8

Анонимен

преди 2 години

"По думите му той се е виждал с Вучич лично няколко пъти." А тъй като всички прекрасно знаем от телевизията, че нашия бивш премиер Бойко Борисов се е виждал с президента Вучич много пъти, няма да се учудя ако и неговото име изплува отнякъде във връзка със сръбския мафиотски бос...

7

Сърбоман

преди 2 години

Не можете да стигнете Сърбия. Освен че имаме по-силна армия затова не смеете да нападнете Ниш. През ПСВ нападнахте заедно с Германия и Австро-Унгария от три страни в гръб. Белград>София Три поредни войни победители, а вие губещи.

6

Анонимен

преди 2 години

7, аз ти казвам как беше по време на комунизма. Сега е друго. Сърбия е извън ЕС и се разпадна на няколко държави. Американците ги разбомбиха. Косово се отдели.

5

до 6

преди 2 години

Не знам какви ги плещиш, но имаме едно Junior-че на 22 от Сърбия. Даваме му колкото на всички Junior-и- около 3000лв. месечно. Изхранва цялото си семейство с тях. Майка му е учителка с има-няма 500лв. нашенски пари заплата, а баща му- преподавател в университета с около 1000лв. наши пари заплата. Не се залъгвай за Сърбия. Пълна мизерия е там. Хората са много по-бедни от нас. Покупателната им способност е наполовина.

4

Анонимен

преди 2 години

По време на комунизма българите бягаха в Сърбия да си купуват обувки и дрехи. Сърбия след война и извън ЕС има по-хубави магистрали.

3

Анонимен

преди 2 години

Тоя Вучич е брутален крадец. По-зле е от нашия Бойко. Става дума за брутални кражби на милиарди. И в Сърбия, и в България мафията управлява всичко.

2

До 1

преди 2 години

Не всички. Естония, Полша, Чехия например не се управляват по путинов модел. Гениален модел е това. Гарантира несметно богатство за бившите комунисти и хронична бедност за народа.

1

Анонимен

преди 2 години

Тоя озъбляк е същият като Тиквата. Престъпник и мафиот.