10

Анонимен

преди 2 години

Нас не трябваше да приемате. Скапахме римска и османска империя, та вие ще ни се опрете. Но вече е късно.

9

Анонимен

преди 2 години

Играта на ЕС и Турция е ясна. Никой не иска съюз. Но от ЕС се опитват да изкарат, че всичко е заради Турция, а Ердоган всячески се мъчи да покаже, че той всъщност иска, ама лошите от ЕС не го пускат. Защо се опитват да лъжат така? Особено от ЕС. Време да си кажем в прав текст, че Турция има толкова място в ЕС, колкото Саудитска Арабия и Иран.

8

Анонимен

преди 2 години

Не трябва да има нищо общо с ЕС. Да се сложат мита върху всичките им стоки! Всички фабрики за коли и не знам си какво веднага ще хлопнат кепенците и ще се върнат в ЕС, най-вече в по-бедните страни.

7

Анонимен

преди 2 години

Тоя ЕС се издуха през комина. Кой го има за нещо вече? Ние влязохме там и скапахме всичко, както винаги се е получавало. Да не ни бяхте приемали и да бяхте прочели историята.

6

Анонимен

преди 2 години

Правилна позиция на бундесканцлерината. Турция няма място в ЕС, Турция не е част от Европа и никога не е била. Турция показа, че не зачита езропейските ценности, като демокрация и човешки права. Турция се реислямизира и е диктатура. Турското племе е дошло от степите на Алтай в Централна Азия и негови бpатя са не европейците, а монголците и останалите тюркски племена. Турция тpябва да търси съюз със -становете. Казахстан, Таджикистан, Киргизстан и т.н.

5

Анонимен

преди 2 години

Турция и географски не е в Европа!

4

Анонимен

преди 2 години

Е па кой се е засилил да приема Турция в ЕС.

3

АнонимеН

преди 2 години

В ПОСЛЕДНИТЕ МЕСЕЦИ НА УПРАВЛЕНИЕТО СИ ТАЗИ ПРЕВЪРТЯ!!!! ПЪРВО БЕШЕ АБСОЛЮТНО ПРОТИВ ЗАДЪЛЖИТЕЛНОТО ВАКСИНИРАНЕ А ТАЗИ СЕДМИЦА КАЗА, ЧЕ БИЛО ПРЕПОРЪЧИТЕЛНО! СЕГА ПЪК ТУРЦИЯ ДА ВЛИЗАЛА В ЕС !!! КОЛКОТО ПО-СКОРО СЕ ОМЕТЕ ТОЛКОВА ПО-ДОБРЕ !

2

Веселинъ 7112136860

преди 2 години

Не я вижда,защото Германия и Турция са сраснати в едно. Именно Германия турцизира държавите ни. Същите тези варвари турски,които при преминаване на територията на Царство България блъскат деца по пешеходните пътеки и изнасилват девойки,дрогирайки ги с хашиш. Същите тези турци,които заедно германците принудиха Царство България,след заплаха от окупация,даподпише позорният пакт с еврейското чудовище Хитлер. Турците вънот Тракия ! Германците вън Галия !

1

тая па тая

преди 2 години

тая си отива и почна да проглежда . а как сега вижда неините добре дошли дето налазиха цяла Европа ? чудя се как германците не я линчуваха за това .