30

Анонимен

преди 2 години

А ко става със Сърбия? Преди време могерини обяви поотделно, че Сърбия, а после фиром ще са достойни заместници на обединеното кралство

29

Анонимен

преди 2 години

До Ердоган По-скоро кюрдите да си направят независим Кюрдистан с 1/3 от измислената ви държава.

28

Анонимен

преди 2 години

До 31Ще завладееш чушки ти. Пък и после се сърди като го наречеш шизофренясал фашист. Я вземи се скрий.

27

Ердоган

преди 2 години

*** вижте си *** *** а после обсъждате Велика Турция. Рано или късно ще завладееме регион Кърджали. Ороспу чоджукларъ.

26

Анонимен

преди 2 години

Турция е велика нация а турците са велик народ

25

Bilal Habeshi

преди 2 години

Тогава не плачи, че трябва да се плаща за мигранти. Турция е единствената, естествена пречка и гледа десетилетия 4 млн, дефакто повече, бежанци от Сирия, Ирак и Афганистан. А с неприемане нищо не спасявате. И сега имате толкова мигранти, че след 15 години не се знае кой ще е на власт и дали няма да има чисто мюсюлмански общини и райони. Византия също е била високомерна и се присмивала на турците, докато не чули езана под портите си. Оттам знаете какво станало - 1453, Мехмед II Фатих.

24

Анонимен

преди 2 години

Естествено, че Германия няма да даде възможност някоя по-голяма от нея държава да отнеме тежестта ѝ на влияние. Те и сега турски граждани, стоки и услуги участват много активно на пазара на територията на ЕС, но според нашите западни партньори не трябва да им се дава право на глас.

23

Анонимен

преди 2 години

А как вижда Македония и Албания ? Мкого интересно .

22

Анонимен

преди 2 години

Абсурдно е, че изобщо се дава под въпрос това. Турция е модерна фашистка държава по всички признаци с луд диктатор начело.

21

ХФ

преди 2 години

До Анонимен 20И сигурно защото са диво племе и пасат трева, са с развита медицина, с автомобилни заводи на водещи марки, както и едни от най-големите страни в Европа за износ на битова техника и не само. Простолюдието им е голямо а и религията промива мозъци. Там им е проблема.

20

Анонимен

преди 2 години

Анадолските турци са ултранационалисти и ислямофашисти и не подлежат на интеграция. Изключение правят нашите турци, голяма част от които са пoмаци. Ако 90 милионна Турция залее ЕС с Европа е СВЪРШЕНО. Четете за двете обсади на Виена. За една бройка цяла Европа е щяла да попадне под мрака на полумесецa.

19

пп

преди 2 години

До 13 Призивние не можем да захраним сегашните заводи с работна ръка, пък какво остава за нови и то с висококфалифицирани кадри

18

Анонимен

преди 2 години

Турците са диво племе от психопати. Нямат място в нито един цивилизован съюз.

17

Асан

преди 2 години

20 милиона турци и талибани у Швабия ше вземат властта като у Велика британия :)))

16

ХФ

преди 2 години

Турция ще трябва да извърви още доста път за да стане съвместима с ЕС. Всъщност и така са си добре, само трябва да сменят държавния си глава че... яко играе диктатурата /не че ние в ЕС сме много свободни, видя се/.

15

Настрадин Оджа

преди 2 години

До Анонимен 16Ха ха ха ха ха ха Май си вярваш?????

14

Анонимен

преди 2 години

Германия съсипва ЕС, Германия от 100 години все е в съюз с турците. Нека не забравяме, че през ПСВ Османия и Немция бяха съюзнички. Турция ги наводни с пришълци и на бюргepите започна да им припарвa.

13

Анонимен

преди 2 години

А бе то турците имат по- добър стандарт от половината източноевропейци, а да не говорим за динамична икономика и развитие. Вижте им образованието, болниците и заводите... Те са си империя и натам са тръгнали, което са други проблеми и по- скоро това ще им изяде главата- прекалените амбиции.

12

Настрадин Оджа

преди 2 години

Че какво и е европейското на Туркия????

11

Призив

преди 2 години

Г-жо Меркел, ако сте искрена, тогава върнете заводите си от Турция в Европа. В ЕС има не малко бедни страни, които имат нужда от тях.