43

123-ТОиДИ

преди 2 години

рашооу , ОТНОВО НАСТЪПИ МОТИКАТА !

42

Анонимен

преди 2 години

михалевче, Главния прокурор е законно избран, при това по процедура наложена от твоето шеф, бойкикев. ВСС също. Но, бойкикевия страда от обсебване и иска да стане гл. прокурор. Е, няма да стане...

41

Влад

преди 2 години

"Демократа" Стоянчо иска с "дълбока реформа в съдебната система" да "преразпредели силите"... Честито !

40

мхмхмхмх

преди 2 години

Стоене,бегом марш по тъч линията ! И да не се връщаш !

39

Анонимен

преди 2 години

Прокопиевите копои притеснени,че още не могат сменят гл.прокурор с удобен да не закача повече дълбоката държава,а да й служи както е било.Сега проблем бил ВСС.Е какво искате,бе?ВСС да се избира само от съдии и прокурори,а не както искате зависими,то и сега има квоти от НС,от президента и съд.власт.При разделение на властите,без квоти от НС и президент да не стават послушници.И много им пречи спец съда и прокуратура на прокопикостовистите,защото техния началник е потънал в кал и далавери

38

ББ

преди 2 години

До рашкОФв България няма независима съдебна...цари беззаконие...и за беззаконието и несправедливостите са виновни прокуратурата...обслужват престъпници...за пари...пари огрбени от нас...няма начин...хората са бесни...инстинкта им за самосъхранение ще донесе...жестокости...гладен човек и силна вода не се спират...вече ги имате...минусите на глуповати...нямат стоиност..."заработват...безумците

37

рашкОФ

преди 2 години

ами ше уволним целия ВСС , ше кажа че имам информация .

36

ББ

преди 2 години

хаха...харесвах ви...преди глупотевините ви...а да ви напомня че една госпожа...умна и красива...сега е посланник назначен от гроб и борисов...имаше мантри...сеете разделение...България е една и многолика...Свободна...политици за власт и пари ни вменяват...само христо е богоизбраният...то костов бе...спомняш ли си...и на уше може да си му пял!!!сеете разделение...играете ва банк...заради процентите...подценявате Народа ни!!!на следващите ще ви закопаем!

35

Анонимен

преди 2 години

Михалев е нито политик, нито музикант. Добре че, ДБ никога не са печелили и по този начин, не са в позиция на "свикнали" с успеха. В политиката, един провален министър на правосъдието, какъвто е с основателят на ДБ Христо Иванов -Буйкикев, мнението на тази партия няма особена тежест, що се отнася до правосъдието.

34

До Анонимно 36

преди 2 години

Добре ли сте?

33

Анонимен

преди 2 години

Мале, толкова про-гърбави коментари и оценки не е било никога. Бокича е отворил чекмежето, тролта бичи на турбо.

32

Анонимен

преди 2 години

Кой кърлеж се пуска доброволно?

31

Анонимен

преди 2 години

Както е казал Черепа, така ще стане.

30

Анонимен

преди 2 години

Няма начин в държава, да няма върховенство на закона. Изключението на горното е временно.И дори и публиката, в желанието си, закона да там и така, както на нея и се иска, да събори държавата, следва нова, която пак ще постави принципа за върховенство на закона.Остава само живот в интересни времена.

29

Анонимен

преди 2 години

който и да е главен прокурор, ще бъде бранен от политически вмешателства.комунистите се оляха в чистките.

28

Do28

преди 2 години

Ти да си видял някой гл прокурор в затвора! Татарчев? Велчев? Цацаров? Абе вие *** сте големи смешници! Честно,! На конвейер ли ви правят? Като клонинги? В най демократичната държава напр сащ това не се случи! И как реши че тук може??? Що не си налееш шльковица домашнярка и не сръбнеш? И леко с амфетите! Водят до халюцинации и неконтролирани действия!

27

Анонимен

преди 2 години

Мафията засега не успя да удари българския Корадо Катани.Все още има честни хора готови да водят войната с мафията.

26

Анонимен

преди 2 години

Каскетчето се е впило в поста като кърлеж. Нормално е, знае, че иначе отива или в затвора или направо в гроба.

25

Анонимен

преди 2 години

Този аватар на Шиши каква работа вече може да му върши? Осветен отвсякъде. Най-много да го намерят скоро самоубит, с навряна в тоалетната плешива глава.

24

Анонимен

преди 2 години

не може да има самостоятелна съдебна система в държавата.всичко трябва да е подчинено пряко на шайката народни избранници начело с президента.скоро няма да ни трябва и народно събрание. който се дере най-много по площадите - неговата ще е.