263

Анонимен

преди 2 години

Оказа се,че 9 - 10 млн. лв. бюджет Бюрото за защита на свидетели към главния прокурор през миналата година не защитавало никого освен шефа си Иван Гешев, нито един защитен свидетелнищо. Около 150 души, назначени лично от него, голяма част от които не правят друго освен да го охраняват денонощно на три смени.

262

Анонимен

преди 2 години

Щом пияницата на сайта подкрепя Тиквата и Каскета, работата ни е ясна.

261

х

преди 2 години

права молотовия

260

Анонимен

преди 2 години

Боко ке падне!

259

Анонимен

преди 2 години

Гешев защо не беше на откриването на НС вчера? И каква е тая наглост днес да каже, че още 5 години ще си изкара мандата?

258

Ванга

преди 2 години

Неизбежно и сигурно като гравитацията:До 1-2г - Баце в затвора. Пеевски в затвора с конфискация на цялото им имущество, сметки в офшорки и Швейцарски банки. Гешев уволнен. ВСС разпуснат. Фалит на ПИК медия. Точка.

257

пияница мистик

преди 2 години

Дрогаре и дрогарки, и да ривети и да ни ривети, Гешев не мое го махнети :))) Остава си да ви тормози до дупка и да пречи олигарсите ви да се върнат. Знам колко пари наливат червените престъпници зад граница а и не само като Черепа, Мустака, Баневи, Арабаджиеви само и само да го махнат и да си сложат свой човек, ама няма да го бъде вашето. А на вас ви е нужна само една година, за да види народа какви сте некадърни б0kлуци и да върне отново ГЕРБ на власт

256

Анонимен

преди 2 години

Ех Янаки-аки-аки, колко ли е зле да стоиш и гледаш, как мечтата ти за народен съд се изпарява?! Може да звъннеш на Славчо, да гласуват промени в Конституцията за заличаване на противокомунистическата институция Прокуратура!

255

Анонимен

преди 2 години

това се очакваше,че ще се случи

254

Анонимен

преди 2 години

Вече се питам, Гешев с какво толкова е хванал на тясно червените че така беснеят да го махнат. Това тяхното граничи с някакъв психо бяс, не е нормално поведение. Та, с какво ги е хванал на тясно Гешев?

253

не

преди 2 години

Не Гешев, а депутатите от 45 народно събрание създадоха напрежение и нестабилност като не направиха правителство. Сега продължават да дестабилизират държавата с поведението си и в 46 НС. България е парламентарна република.Икономическото развитие зависи от законите създадени от парламента и от правителството излъчено от същия парламент.Главният прокурор нито прави закони, нито е правителство."Рибата се вмирисва от главата".Кой има интерес от неработещ парламент и правителство?Главния прокурор ли?

252

Анонимен

преди 2 години

Геpбероните трябва да разберете, че диктатора падна и сълзите ви няма да го върнат. Така са ревали когато умрял Сталин, който ги тъпкал над 30 години. Време е това овчо стадно мислене да отпадне за да станем нормална евро държава. Не ни е нужен пaстир, а разделение на властите и работещо правосъдие. Гешев е човек на ББ, на Пеевски и на ДПС, а всички от статуквото трябва да си ходят.

251

иво

преди 2 години

Б О Й К О - П Р Е З И Д Е Н Т !!!

250

О,Шипка-радефф

преди 2 години

Г Е Ш Е В : мили ПСЕВДО-управляващи, АЗ ЛИ НАПРАВИХ ЗАВОЯ , ИЛИ вие ПАК КАЦНАХТЕ НА М..Я !!!

249

Анонимен

преди 2 години

На някои Кацарчета и Спецове им пари под крачетата и ... Гешев е виновен хахахаха!

248

Анонимен

преди 2 години

Костоваците и царистите са се овълчили от корупционерски глад, НО Гешев ги плаши. Е като си турат пионка за главен прокурор, като другаря боксьор, какво ще е по-добър от Гешев, кой ще сложат Бойко Атанасов ли, смях....

247

Анонимен

преди 2 години

Само в България може главен прокурор да стане бивш милиционер, който се обръща към Борисов с "шефе".

246

Анонимен

преди 2 години

Гешев да остане не е проблем но ГЕРБ и ДПС трябва да се изрине! след това и слави да се изрине защото е тяхна патерица.

245

ндсв айдуци

преди 2 години

В Румъния прокуратурата и съда са на десните а на власт 20 години са левите и така има РЕАЛНО РАЗДЕЛЕНИЕ НА ВЛАСТИТЕ И КОНТРОЛ. Гешев трябва да си остане и да лови сегашната власт, ако лови ГЕРБ за минали неща ще им хване някакви далавери, но няма да върне и един милиард от откраднатите сто от държавата, докато ако сегашните които са се наточили да крадат и те все пак кадри на НДСВ това е мирис на гигантска корупция, няма да посмеят чак така да крадат. независима прокуратура от днешната власт

244

Анонимен

преди 2 години

Каскет-Шрек е толкова ***, че не може да осъзнае на какъв са го нахендрили и как го използват. За него е важно да има охладител за вино