82

Анонимен

преди 2 години

До 91 По всичко си личи ,какъв си. Примера ти е за преди 1990 година.Преди да пишеш отговор,първо прочети коментара ми,след това помисли,поеми въздух за да има и за мозъка ти ,пак помисли и след това пиши

81

Анонимен

преди 2 години

Няма как да съдиш производителя за което и да е лекарство.Само може да отчетеш странична реакция.Аз се занимавам с лекарства и Ви уверявам,че Ви манипулират.Има хора които умират от лекарства,но нямат друг избор.Ако не ги взимат ще починат от болестта.Стига с манипулации.В листовката за лек. Пише само до момента отчетените странични реакции.Когато се случи нова,само се отчита.Все едно да съдите производител на колата за спукана гума или за това ,че сте умрели от катастрофа.

80

Анонимен

преди 2 години

"Сега сме пример за всичко изброено,обаче в обратна посока." - Ако с това искаш да кажеш, че сме про_сти, защото не се ваксинираме, както правят повечето хора в Западна Европа например, ще ти задам един въпрос. През ВСВ, когато цяла Западна Европа (без Дания) са пращали евреите в Германия, а ние сме отказали да го направим, про_сти ли сме били?

79

ината

преди 2 години

Не на ковид и всичко свързано с него.

78

Анонимен

преди 2 години

"Но от Ковид се умира около 2 000 000 пъти по-често в сравнение от ваксината." - Не бързай... До 5-10 години ще видим от кое се умира по-често...

77

Анонимен

преди 2 години

Мнозинството в България е много нахално и про..Ст...о.Едно време преди 1990 година ни дава за пример,колко възпитани и почтени хора живеят в България.Аз съм ходил по Сърбия,Македония,Гърция.Всички казваха колко са възпитани Българите и колко са умни и когато дойдат в България се чувстват сигурни ,че няма кой да им открадне нещо или да ги обиди. Как само за около 30 години всичко се обърна наопаки.Сега сме пример за всичко изброено,обаче в обратна посока.

76

Анонимен

преди 2 години

"Не само за ваксините пише такива нежелани реакции и за всички лекарства.Винаги има риск." - Така е, разликата е, че заедно с всяко лекарство има листовка, на която пише абсолютно всички възможни странични ефекти. Ако при някой се появи различен, който не е споменат в листовката, можеш да съдиш производителя. Такава листовка никой ваксиниран не е получил. Ако е получил, ще се радвам да сподели какво пише в нея. Ако не е получил, значи и да умре, той се е подписал, че е наясно с този риск...

75

Анонимен

преди 2 години

Не само за ваксините пише такива нежелани реакции и за всички лекарства.Винаги има риск.При ваксините има риск,както и при Аспирин или Аналгин.Жена ми имаше тежка странична реакция към пчелен мед,едвам я спасиха.Има починал от приложение на витамин Це.Има починали и със странични реакции от хранителни добавки.Има починали от катастрофи,но хората не спира да карат коли.Но от Ковид се умира около 2 000 000 пъти по-често в сравнение от ваксината.

74

Анонимен

преди 2 години

Планетата не е пренаселена,хората са набутани по много,нарича се смарт град,концентрационен лагер,вече се прилага ваксина през носа,капки.Не пречи на правителствата да изменят конституциите за законово прилагане на така наречената ваксина.Балканците са ЯДКА апетитна и с концентриран енергиен заряд,божи чеда, малкото които останаха не засегнати особено от кръстоската...Криворазбрана и прилагана цивилизация...

73

Bond

преди 2 години

Еее, турците къртят - "пунктове за ваксинация в гробищатата" :)

72

До Лекар

преди 2 години

Изтеглих си т.нар. информирано съгласие от любопитство. Имам въпрос към ваксърите. Подписали сте, че сте запознати с "очакваните нежелани лекарствени реакции на прилагания биопродукт". Смърт влиза ли в графа нежелани реакции? Кажете ми, щом сте запознати и щом сте се подписали, че сте запознати, какви са тези реакции и кой по-точно ви е запознал с тях? Не мога да повярвам какви неща подписвате, честно. В графа "нежелани лекарствени реакции" може да влиза абсолютно всичко, но щом сте наясно

71

Тояг Сопов

преди 2 години

Не, не, това няма нищо общо с комунизма, не. Сега сме свободни и имаме право съвсем свободно да изберем да ни ваксинират в името на свободата на всички. Също като свободният избор при гласуване за БКП, което също е за доброто на народа.

70

аа1830

преди 2 години

Който се ваксинира, получава билет за концерт на Цеца -..... Нема такива въртогави чалгари като сърбите - ту с Русия, ту с Кирай, ту с ЕС, от гоуема Югославия се разпердушиниха заради болния им общонационален шовинизъм и този на политиците им най-вече. Колко стотин хиляди умряха във войните да не говорим. И за кво - да станат една мижава държава.

69

До IT - гном

преди 2 години

Вие троловете въобще не спите! Кой и къде е казал, че ако си ваксиниран няма да се разболееш от ковид ?!?!? Около 10-20% от ваксинираните може да се заразят, но ще го изкарат много леко и няма да се стигне до хоспитализиране или смърт ( 99% )

68

Между

преди 2 години

Жи.во.та и см.рта! Хахаха ,стига сте промивали хората,я се стегнете ,не робувайте на злото! Това е фатално за всички ви! Бог да ви благослови и вразуми! Инак ,каквото почукало ,такова повикало, Божи закони ,неизбежни,за това мислете и действайте правилно!

67

Анонимен

преди 2 години

По софийските улици излязахо отново "протестъри" , които хвърляха домати, риба, яйца и тоалетна хартия преди година. Сега са против ваксините. Бира раздават ли им безплатно от профсъюза.

66

IT-спец

преди 2 години

в Исландия последните дни имаме 60 заразени от които 50 са напълно ваксинирани и 3 половин ваксинирани, в болницата за последната седмица с дихателни проблеми има 2 човека (единиа вече го изписаха) които и двамата са напълно ваксинирани, ето и линкове към инфото за да не ме обвинят ваксърите че говоря глупости: "https://covid.is/tolulegar-upplysingar" ,ето и най-новите новини от преди малко: "https://visir.is/g/20212135669d/78-greindust-innanlands-i-gaer" ползвайте хрома да си преведете

65

Анонимен

преди 2 години

Стягаме гърбините за тояга...докато не се обърне тоягата.

64

Лилияна

преди 2 години

Чакам с нетърпение да дойде време за трета доза и ще си направя двойна превенция (dp)- с файзерка и модерничка. Бъдетеботговорни, удоволствието е наградата ви!

63

ЛокДаун

преди 2 години

никаква повече свобода за р0бете - Ваксини и от Тръстиката в Леглото и след това отново на Тръстиката, Маскирани, че и да дишат да не могат!