102

whatever

преди 2 години

И още нещо. Не съм антиваксър и ще се ваксинирам. Но Анонимен 27 е много прав - въпросът е принципен - става въпрос за нарушаване на конституционни права. Факт. Крайно време е да ни оставят всички на мира. Който не се ваксинира, си е за негова сметка и това е! А ваксинираните щом са ваксинирани нали ще го изкарат леко, ако се заразят - тогава защо да се страхуват? Не трябва ли пак неваксинираните да му мислят? И тогава защо продължаваме с цялата тази истерия?

101

whatever

преди 2 години

Поредната караница между ваксъри и антиваксъри. И едните имат право, и другите. Нито първите ще убедят вторите, че са прави, нито вторите ще убедят първите. Просто е. Не разбирам как някой очаква милиони хора да се подчиняват сляпо на нещо? Винаги има инакомислещи, винаги. Не знам как правителствата очакват милиони овце, пардон граждани, да влязат в кошарите и да стоят там и да слушат безусловно? Носи маска! Не излизай! Не пътувай! Не живей! Безумно е...

100

Анонимен

преди 2 години

Хора ставайте, това е война. Убиват милиони с ваксините. Стига спахте. Фашизма идва. Световен бунт трябва.

99

Анонимен

преди 2 години

Абе не можаха една свястна реклама на ваксината да направят. Па да я включат в праймтайма между рекламата за изгодни кредити и тая за лекуване на маясъла.

98

АМАн от терористи

преди 2 години

Десетки години мед мафиоти цакат яко с нарочно предварително рекламирани щамове с цел масови ваксинации. През април 2019 започнаха ожесточени заповеди за показни наказателни акции вкл с рекламни убииства вкл на медици.Терора започна показно срещу Китай с цел последвало набеждаване Декември 2019.КОГА СПЕЦ СЛУЖБИТЕ ЗА БОРБА С МЕД МАФИЯтА ЩЕ ЗАЛОВЯТ И АРЕСТУВАТ МЕД МАФИОТИТЕ ЦАКАЩИ С ГРИП КОВИД терор целия свят..

97

Анонимен

преди 2 години

Аз мисля, че е време всеки народ да извади по една много голяма тояга и да я развърти на всички посоки. Да измете продажните правителства без да им показва никакви моркови.

96

Анонимен

преди 2 години

След 100 години нито един от сега ваксинираните няма да е жив - ваксините ще са го убили....

95

Анонимен

преди 2 години

Каквито и мерки и забрани да стават няма да позволя да бъда принудително евтазиран ще умра естествено , а Не по принуда за да угодя на някой за пари !

94

Анонимен

преди 2 години

"Аз не обиждам,а давам мнение." - ОК, жив/а и здрав/а да си... Явно не можем да се разберем... :) ... Извинявай, ако се чувстваш обиден/а от мен и така...

93

Анонимен

преди 2 години

И няма никакъв смисъл да водя полемика и да давам отговори.Няма смисъл.

92

Анонимен

преди 2 години

Аз не обиждам,а давам мнение.Аз пиша ,че преди 1990 година,че хората са били по-умни ,по-възпитани и по-почтени от настоящето и ти ми даваш пример за период от 1941-45 година когато явно хората влизат в тази графа преди 1990 година.А много вероятно ти не си роден през този период.Какво мнение трябва да имам за теб.

91

Анонимен

преди 2 години

На практика всеки може да съдиш ако искаш,но дали има полза от това.

90

Анонимен

преди 2 години

"Аз не съм за задължителната ваксинация." - Аз също не съм за задължителна ваксинация... Каква манипулация визираш не разбирам честно казано. Ако е манипулацията - ваксинирай се, за да си здрав, съм съгласен с теб... :)

89

Анонимен

преди 2 години

"Ето Ви доказателство за неук човек" - Ако визираш собствените си коментари съм съгласен. И все пак. Не отговаряш на въпроса ми, а просто обиждаш, а после се оплакваш, че другите не били културни. Странно... Културните хора не обиждат... :)

88

Анонимен

преди 2 години

Никъде не съм писал ,че някой трябва да се ваксинира.Просто коментирам и пиша моето мнение.Аз не съм за задължителната ваксинация.А за манипулацията която се опитвате да правите.

87

Анонимен

преди 2 години

"Може да се съди производител,но не и за странични реакции" - Можеш и за странични реакции, ако не са описани в листовката (стига лекарството/ваксината да не е в експериментален период и ти да си доброволец). Ваксината срещу Ковид е в експериментален период и всички ваксинирани са доброволци, затова не могат да съдят никой за нищо. С аналгина е различно...

86

Анонимен

преди 2 години

Ето Ви доказателство за неук човек как се опитва да се прави на умен и започва да анализира коментари на други хора,като доводите са му меко казано мало...им.н..и

85

До до 91

преди 2 години

Прочетох го, но освен да се оплакваш, че вече не сме били културни, както преди, друго не разбрах. Просто толкова ти струва коментара, а мозъкът ми си е ОК. И все пак не ми отговори на въпроса. Искаш да кажеш, че трябва да се ваксинираме, защото така правят на Запад или...?

84

Анонимен

преди 2 години

Явно наистина си много зле.Може да се съди производител,но не и за странични реакции Примерите които ги даваш са за измами.

83

Анонимен

преди 2 години

"Няма как да съдиш производителя за което и да е лекарство." - Я кажи колко ти плащат за тази лъжа? Има много случаи на осъдени производители дори и за ваксини. Има изгонена фондация преди години от Индия заради ваксини. Няма как да осъдиш производителите на Ковид-ваксините ако умреш, с това съм съгласен. И то защото си се подписал, че каквото и да стане, ти си информиран...