18

Анонимен

преди 2 години

Работата е стани, да седна. Онези оттатък голямата вода искат да командват парада еднолично, но тези чалъми и фасони могат да ги продават на aбopигeнитe и пaпyacитe. Ако минат...

17

Анонимен

преди 2 години

По-вероятно е да ни харижат на Турция! А, Прибалтика и Половината Украина руснаците сами ще си ги вземат. Нямат друг избор ако искат да оцелеят. Не напразно Сталин нападна Финландия преди началот на ВСВ - трябваше му буферна територия. Събитията ще май се повторят.

16

Анонимен

преди 2 години

Меркел е подложена на натиск от самите германци, които си мислят, че са големи клечки и че Русия нищо не може да им направи с този поток. Лицемерието в случая е голямо: санкции срещу Русия, а в същото време купуваме газ!! Така можем да си играем на санкции дълго време!

15

House M.D.

преди 2 години

Анисийче, защо статията е преведена с Гугъл Транслейт?

14

Веселинъ 7112136860

преди 2 години

Северен поток не плаши ,а убива,защото това,което искат руснаците е да изместят арабите,които са същите като руснаците. Аз лично искам елекричество. Не ми е нужна газ и бензин. Искам да дишам чист и неконтаминиран от семити и руснаци въздух. Електричеството е бъдещето.

13

Анонимен

преди 2 години

Я прочети какво стана през 1945г. На 100м от райхстага е паметника на красная армия. Днес руснаците ще минат като товарен влак през немските женчoвци.

12

Химик от Хамерика

преди 2 години

Молекулите на американският газ са по-демократични от молекилите на руският газ ! Русия е заплаха за демокрацията !

11

Анонимен

преди 2 години

Каква ли ще да е била оная среща в Женева? САЩ се изнесоха от Афганистан без време на ,Тайван директно им казаха че са си китайци и въобще ,те само са си мислели че са отделно от Китай За С.потоци то ясно ,а на украинците директно им биха един зад врата да слушат, а не да разсъждават и хленчат като гладно сомалииче Сега обаче какво ли са решили за нас Да не излезе че са ни дали на Путин за да не закача послушните балтийски измършавели тигрета или и тях са му ги набутали да си ги бие от главата в замяна на Полша

10

ВЪПРОС

преди 2 години

В Европа не се уплаши никоя Държава , само Борисов ГО уплашиха - Най - скъпия Ток , Най-скъпия ГАЗ .

9

Анонимен

преди 2 години

Абе що се пените!!Нали си свалихме гащите ,и отказахме газопровода през България! За да може да мине през Турция! Новите ни началници от Америка така искаха.Какво ни дреме! Я не сакъм да съм добре, я сакъм Вуте да е зле!!

8

Анонимен

преди 2 години

Плаши Украина, Полша и Прибалтика! Украина - щото транзита първо ще намалее , а след време ще бъде прекратен, което означава край на милиардите от транзит, Полша и Прибалтика продават русофобия, без нея загиват, особено като им спрът милиардните траншове от ЕС. Дет съ викъ - Нищо личо, просто бизнес"!

7

Анонимен

преди 2 години

До Анонименми да тръгва кво чака,кой плашите,смешници))видяхме я в армения,седя като мишка,краснящ армия и даже не пикна даже като и сваляха вертолетите,ай сиктир

6

Анонимен

преди 2 години

А ако красная армия тръгне към Берлин? Какво ще правят немските джендъря? Това е като тръгнеш да галиш мечката с убеждението, че тя изглеждала добротамерена и нямало да те изяде. Джендърчетата не осъзнават ли че ако не е амер. армия ще бъдат сгазени за 48 часа от ония безаналоговите.

5

Анонимен

преди 2 години

Кое може да плаши някого а именно да пълни немската гуша за да му препродаде газ ай сик тир

4

Анонимен

преди 2 години

В останалата част на света ще го купят, те няма да си унищожат икономиките чрез зелени утопии.

3

Анонимен

преди 2 години

Ама да не внасят лоша руска газ търсенето в Азия ще компенсира това в западащата либерална Европа.

2

Анонимен

преди 2 години

Виждам в Северен Поток нов пакт Мoлoтoв-Рибентроп. Двете ЗЛИ империи се надигат и искат ЗА ПОРЕДЕН ПЪТ да разпарчетосат Източна Европа. Главата на прусашкия милитаризъм беше строшeна, ссср се разпаднa, а на двата звяра им бяха нужни десетилетия за да се възстановят, но те отново са тук за да подчинят свободните народи.

1

Хyр

преди 2 години

за Днeс. бг!!!