36

Анонимен

преди 2 години

Навсякъде е диктатура. Само в балканското гето при най-умните и богати хора е свобода. ----////----- Реално е точно така. Колкото и да страдат герберасите, Българите живеят по-добре от французите.

35

Анонимен

преди 2 години

България да отлепя с 200 докато е време! Лошото е, че при руснаците вратите за нея вече са затворени ----/////------ що, в Просията да не би да не е същото като във Франция? Трябва да се оградим и от Запад, и от Изток.

34

Анонимен

преди 2 години

Няма оправия в България. Тука народа мълчи като риби. Вдигнаха цените на тока мълчат. Ако има протест ще е платен протест. Няма да скочат. Всеки си натиска пар ца лите. Нали видяхте медиците от Пирогов? Някой им каза, че ще ги уволнят и се прибраха. Вече не протестират. Същото ще е с ваксините. Ще им кажат без заплата оставате и те ще се на ду пят без бой. Народопсихологията е голяма работа. Всичко в стадото се носи по течението. Няма да стане нищо. Ще бъде като всяко чудо за 3 дни и до там.

33

Българин

преди 2 години

Е уж много учени глави, а никой не може с един вирус да се справи...

32

Бонго Бонго

преди 2 години

Е, Радев не е досаден. И Рошко не е и Кацаров не е досаден.Защо се палиш за щуротии тук?? Мислиш, ли че влияеш с мнението си върху масата и аз самият не го мисля. Аз се забавлявам затова и пиша мнението си, докато не го изтрият от днес.

31

Анонимен

преди 2 години

България трябва да се огради от мало умниците от ЕС с висок плет. Тези у роди сега ще се изколят като католици и хугеноти през Вартоломеевата нощ.

30

Бонго Бонго

преди 2 години

В Турция))) ордюр бордюр и ще има казарма с ваксините там.

29

РУССКИЙ ОККУПАНТ

преди 2 години

Арееее, ЕСССР умре ! България да отлепя с 200 докато е време! Лошото е, че при руснаците вратите за нея вече са затворени!

28

Анонимен

преди 2 години

Бонго, с "богатия " си речник много дрънкаш, а нищо не казваш. Досаден си.

27

Анонимен

преди 2 години

Когато и тук задължат ваксинирането на медиците, никой няма да излезе на протест. Даже поставят рекорди за най - много поставени ваксини - оня доктор от Бургас. Виж, ако задължат всички, ще стане страшно.

26

Анонимен

преди 2 години

Май накрая в Турция ще е по-добре от Франция!

25

Анонимен

преди 2 години

Ако искаш мляко, купи си крава. Биг фарма си купуват крави, вие.

24

До 17

преди 2 години

Аз пък не искам около мен да се навъртат ваксани!

23

Бонго Бонго

преди 2 години

Който е умен ще разбере, който е глупав ще си остане глупав.Всеки човек има право на свободно изразяване на мислите си.И като ви свършат думите в речника скачате на вандализъм))

22

Анонимен

преди 2 години

Навсякъде е диктатура. Само в балканското гето при най-умните и богати хора е свобода.

21

Горд българин

преди 2 години

Българите се оказахме от стари кози ярета, което е похвално.

20

Народа

преди 2 години

Много заспал народ се оказаха тука вече щеше да има 10тина убити полицая

19

Анонимен

преди 2 години

До 23: Разбрах какво се чудиш. Според мен това е целта.

18

Бонго Бонго

преди 2 години

Относно Франция: те са добре и ще се справят, ядрена сила са.Имаме много бг там, ще се сборят и всичко ще премине. Диктатура във Франция няма как да стане, това са изопачени думи с тенденция мръснишки революция там, да се разделят на групи и да се бъхтят, колкото може повече, това иска Путин.В Москва има институт Център по Конфликтология. Там се разработват сценарии в бъдещите 100 години напред и пропагандата е част от инструментите за разработка на ЕС с цел разпадане и укрепване на Евразийския

17

Натовеца

преди 2 години

Хора това не е шега ,не ви ли се струва филм всичко ставащо ,така е защото е филм наистина и то психо-трилър където кабал от педофили ,психопати сатанисти искат да редуцират световното население!Клаус Шваб ви го каза право в очите ковид е само димилка да прикрие т,нар големият рестарт!Ваксините са био-оръжия променят днк-то ви !Не на медицинският фашизъм ,това е най-голямото престъпление срещу човечеството след ВСВ!Ковид 1984!