26

Анонимен

преди 2 години

Няма нормален българин, който да почива на българското море. То това не е почивка, а мъчение.

25

Анонимен

преди 2 години

Не разбирам защо Българите плюят всичко ...чуждото винаги е по хубаво.По цял свят има и хубаво и лошо.Цените са на кантар и при нас и на вън зависи кой какво търси.На който не му харесва да не ходи и после да пише глупости.

24

Док

преди 2 години

Румънците по северното ни Черноморие не са ония с новите коли с регистрация В(Букурещ), те летят надолу към Гърция, а са едни мааалко по-скъсани дори от редовия ганьовец. Тия дни бях на северното, управителя на хотела ми разправя - страшна напаст са тия, влачат наред кърпи, възглавници, меки връзки и кранчета от тоалетните и баните, носят манджите от вкъщи, не стъпват на ресторанта, след тях всичко е лом....ужас!!!, викам на глас....и халал да са ви си викам наум! Само се докарахте до тоя хал.

23

Иван

преди 2 години

Докъде я докарахме ...

22

Анонимен

преди 2 години

До 23 Пълни глупости. Навсякъде можеш да отидеш до магазинчето и да си вземеш сладолед, кафе, сувенири и т.н. на редовни цени.

21

Анонимен

преди 2 години

До 12: жалко ме не мога да сложа снимка са видиш продавача на сладолед на нашето бетономорие - скъсан потник, избелял от слънцето, седнал на едно столче модел 80-те години, не бръснат и с корем който леко се подава от потника. Заповядайте, малък сладолед е 8лв, магнити по 6лв, миди 25лв, няма смисъл да изброявам. По добре да дам 4 евро за сладолед и да ми го сервират с усмивка а не космати и мръсни ръце.

20

Анонимен

преди 2 години

До 17 Приятелю , не те карам да ми вярваш. С най -добри намерения споделих , кое , къде и колко ми е струвало . Ще поровя в компютъра да видя дали съм запазил телефона на вилата и ще го постна . Градчето се казва Скала Сотирос . Просто отвори и разгледай оферти . Има разбира се и по 100 евро но те са директно на пясъка , ние бяхме на около 50 метра..Пак казвам , не се заяждам , не си длъжен да ми вярваш..........

19

Анонимен

преди 2 години

До 19: от години ходя в Гърция и аз хора да носят домати не съм видял. Явно е само около обкражението ти. Кои заведения са пълни че не разбрах? Защото и аз съм на морето вече втора седмица, но в заведение повече от 2-3 маси няма.

18

карти марти

преди 2 години

Румънците качват снимки на малки плажове в гуугле мапс и техните хора после ги правят на бардак с колите си. Пълен шит.

17

Анонимен

преди 2 години

Аз на очите ли си да вярвам или на глупостите,че туризмът западал?Сега съм на плажа и още от 9 часа сутринта са пълни всички места в платената зона,а в неплатената са един до друг. Заведенията са пълни. Пък който иска да ходи по гръцките села с пълен багажник с домати и сирене от България,прав му път.

16

Анонинем

преди 2 години

Защо се оплакват, като няма къде да се настаниш - дефакто навсякъде е пълно

15

Анонимен

преди 2 години

До 19 Да бе да. И Ферари кабрио с пълен резервоар в гаража си получил за тези 40е.

14

Анонимен

преди 2 години

До номер 11 40 евро са 80 лева -съгласен съм , само че на Тасос тези 80 лв получих студио с всички екстри , две тераси , климатик , хладилник , кухн.кът , една голяма спалня и една отделна стая (детска) , парко място , барбекю в двора на вилата , градина с голяма сянка и шезлонги и на тръгване собственика на вилата ми подари една бутилка зехтин негово производство

13

Samo minavam

преди 2 години

TNT AS/DS Само един човек, който си спечели с ум милионите, преди 20 г каза, идват годините, когато, ще събарят всичко и отказа да строй, въпреки, че беше купил, много готин парцел. Една мутра, го купи и сега сигурно, се хапе по ***.

12

До 5

преди 2 години

Тази година се очакват над 1 млн. румънски туристи. Бреговата ни линия е много по-малка от тези на Турция, Гърция, Хърватия и туризмът тук е от чатърен тип. Чужденците летят, почиват, летят обратно. С румънската навалица *** и безогледието стават тотални.

11

Даа

преди 2 години

Нашият летен туризъм отива бавно и славно към бездната . Ако не се промени цялостно стратегията за туризма ни сме обречени . Преди 10 години беше различно тъй като дори презастроено поне базата беше мн нова и модерна . Сега базата остаря здраво , но нищо не се облагороди - пример крайбрежната на Сл. Бряг пълна със сергии от 15 год не е мръднала . Освен това другите си обновиха мн яко базите , появиха се и нови играчи - Албания , Черна Гора и т.н . Нито сме екзотична дестинация .

10

Анонимен

преди 2 години

До 2 Така и ме каза колко е сладоледа на Тасос.

9

Анонимен

преди 2 години

До 9 40Е са 80лв. на доста места в БГ можеш да се вместиш в тая цена.

8

Анонимен

преди 2 години

До 9 Отиваш на Карадере и цял месец спиш безплатно.

7

Анонимен

преди 2 години

За българи не трябва да има нощувка по скъпа от 20-30 лева На Тасос ми взеха 40 евро за трима души общо , за една седмица 280 евро(560лева) къде у нас ще нощуваме за толкова ?