58

Анонимен

преди 2 години

Нека шоуто започне, сега!

57

46-то

преди 2 години

Не се радвайте на нов началник и малко прасе!Не се знае,каква *** ще излезе.

56

Анонимен

преди 2 години

55 Също като НДСВ, които назначаваха министри и зам.министри, по телефона. След това изчезнаха от политическия небосклон. Такава перспектива се очертава и пред ИТН. Днес царят си изми ръцете с българите, в които се бил излъгал, когато обещал промяна за 800 дни. Повярвал, на нечии твърдения, че са трудолюбиви, честни и отговорни, затова, бил дал такова обещание. Цинично, бихме казали, царю.

55

АнонимеН

преди 2 години

ГРОБ ЗА ГЕРБ!ГРОБ ЗА ИЗЕДНИЦИТЕ ГЕРБЕРСКИ!

54

АнонимеН

преди 2 години

УСПЕХ НА ИТН! УСПЕХ НА БЪЛГАРИЯ!

53

Анонимен

преди 2 години

Как можете да търпите да ви управляват по-прости чалгари от вас самите?

52

Анонимен

преди 2 години

НТН- творци на хаоса, са невъзпитани арогантни и секкисти, те ли, ще съставят правителство? И хабер си нямат от политика. С отказа от първия си кабинет, признаха, че не стават за политици. От тук нататък, всеки ще ги води за носа.

51

Анонимен

преди 2 години

До 53 - Разправи се с на Бойко мутре ските конкуренти.

50

Анонимен

преди 2 години

Не вдигайте на непознати номера. Може да ви търсят, за министър-председател.

49

нн

преди 2 години

Този ще ни разкаже политическата игра, елементарен до безобразие, няма грам интелект на политик, дано се разпадне НС защото ни чака ужас с тези политически недоносчета.

48

Калеко Алеко

преди 2 години

До Анонимен...Герб започна с летящ старт още като пое мандата и не случайно се задържа на власт 12 години, още с встъпването си се разправи с едни дето режеха безнаказано уши и пръсти и години наред отвличаха хора при едни предишни управления, отключи европейските фондове и направи България реален челен на ЕС, осъществи един куп инфрастуктурни проекти и започна да вдига благосъстоянието на народа, така че тези дето са тръгнали да го изчегъртват ще трябва първо да изчегъртат кирта зад ушите си..

47

До 49

преди 2 години

Какъв европейски парламент бе човек, три години не им стигнаха да спрат да местят часовника напред-назад, ама че пример даде. Там са все хрантутници дето пет пари не дават какво гласуват. Тука все пак има някой хора дето им пука

46

анонимен

преди 2 години

Този се подигра и на фигуранта.

45

Анонимен

преди 2 години

Ха ха ха 14-15 дена ще се разбере... То европейският парламент за толкова време излъчва правителство, а тези бандюхи ни казват не че ще има, а, че ще се разбере....

44

до Калеко Алеко

преди 2 години

"Май наистина ще се окаже че тези сега излизат от детската градина и им предстои да се учат за политици в крачка."-------------Удивително ми напомня на първия мандат на ГЕРБ. ама тогава не рева.

43

Сиси

преди 2 години

До АнонименБоко няма да се появи, защото ЦИК прие Борисов да не е депутат. Преди да пишете четете. Борисов не е депутат, а Славчо не е никакъв за да се явява.

42

Анонимен

преди 2 години

Аз не разбирам, защо Тошко африкански отговаря на зададените въпроси,тази партия има ли лидер или лукова глава?

41

Важна Новина

преди 2 години

По случай избирането на ново правителство партията ИТН със съдействието на национална телевизия СЕДЕМ ОСМИ обявява конкурс за министри в Реалити формат . Кандидатите да се явят пред служебния вход на Телевизията и да носят кратки приветствени речи за кастинга. Тези които преминат първия етап ще заживеят в къща наречена "Министерството" и ежедневно ще бъдат подлагани на различни задачи които ще се излъчват ПРЯКО в ефир .А народа ще гледа безучастно ...

40

Анонимен

преди 2 години

"Май наистина ще се окаже че тези сега излизат от детската градина и им предстои да се учат за политици в крачка.".............................................Връхлетяха ли те старите спомени от 2009-та, когато ГЕРБ взеха властта? Търкулна ли се сълза по бузата?

39

Гошо...Тъпото

преди 2 години

Тошко Ямболски взема до дни...цялата изпълнителна власт в държавата.Давай Тошко,мачкай като...каргонски валяк лъжливите и крадливи герберски...мушмороци.Цял Ямбол се гордее с теб и следи твоите...държавнически изяви.