58

Анонимен

преди 2 години

До Анонимен 66 "Напомня ми на доброто обгрижване в Аушвиц и за това така съм на нож." На нож си, защото си неграмотен. Какъв си по професия?

57

Анонимен

преди 2 години

Мисленето на масовия българин е такова. Когато в главата ти е пълно с "едни пари", ти е трудно да си обясниш какво става в света освен чрез някаква конспирация. Обяснението за света е проекция на това, което е в главата ти. Няма "защо", с "каква цел". Дори не можеш да допуснеш, че е безсмислено да спреш икономика, туризъм, въздушен транспорт за "едни пари". В главата ти няма нищо друго, освен сатанисти, илюминати и прочие глупости. Също както в средновековието или в главата на детенце.

56

Анонимен

преди 2 години

До Анонимен 62 "Вземете линейки и идете по селата бре, серсеми!" Защо мислиш, че това не се прави?

55

Анонимен

преди 2 години

До Случайни минувач, Нещо много фашистко го правят това спасяване на света. Напомня ми на доброто обгрижване в Аушвиц и за това така съм на нож. Не ме разбирай погрешно, аз съм радетел на ваксините, имам всички че и горница, но тая ми е наци. Ако не бяха вкарали тия пусти паспорти с привилегии вече щях да съм се набола, но сега вече ме загубиха. Животът ме е научил, че има ли нещо което ме съмнява не правя крачка, давам си време. Не съм против тая ваксина, но ще изчакам...

54

Анонимен

преди 2 години

До Анонимен 58 "Всяка дребна настинка ли ще обявяват като ковид? И много странен е тоя хипер, супер, мега вирус, все краде симптомите на вирусите типични за дадения сезон" Толкова си неграмотен, че дори не си разбрал, че типиччните симптоми на ковид нямат нищо общо със симптомите на грипа или "обикновената" настинка.

53

До Случаен минувач

преди 2 години

Представи си ситуацията при огромен недостиг на ваксини и бяха платени (и скъпи) от използващите ги? Тогава дали нямаше да смяташ, че ваксините са за богоизбраните? Дали тогава лозунгите по протестите в цял свят нямаше да са (искам да живея, дайте ни ваксина)?В кой от двата случая масите се управляват по-лесно? В текущия (не съм роб, не искам ваксина) или в (спасете ме, заслужавам ваксина)?

52

Анонимен

преди 2 години

Перфектно! Повече от добре се развиват нещата. Браво на лекарите, справят се отлично!

51

Анонимен

преди 2 години

Аз имам един въпрос, защо бодът хора, които и като го хванат пак ще го изкарат леко, а ония дето биха умряли стоят ненабодени? Визирам старците по селата. Те нямат лекар, болницата е далече и като го хванат, докато стигнат до града вече са много зле. Защо не ваксинират тия хора, а седят в мола дето са богатите, които ще се излекуват!? Ей така се раждат конспирациите. Вземете линейки и идете по селата бре, серсеми!

50

Анонимен

преди 2 години

"Всички новородени се имунизират с ваксина срещу хепатит Б през първите 24 часа от раждането и с ваксина срещу туберкулоза /БЦЖ/ от 48-мия час след раждането до изписването им от родилния дом-втори, трети и четвъртимесец децата се ваксинират срещу дифтерия, тетанус, коклюш, полиомиелит, хемофилус инфлуенце тип Б инфекции и пневмококови инфекции, както и срещу хепатит Б, ако ваксината срещу хепатит Б е в състава на многокомпонентна ваксина"СЕГА ОСТАНА САМО КОВИД, ДРУГИ БОЛЕСТИ НЯМА!

49

Анонимен

преди 2 години

До До 54 - Хепатит Б, Тубевркулоза, Дифтерия, тетанус, коклюш, полиомиелит, Хемофилус инфлуенца тип Б, пневмококови инфекции, морбили, рубеола, паротит.....Нищо друго вече няма, освен бовик, да са думкат мръсните продажни чакали от лекарската клика.

48

До Случаен минувач

преди 2 години

Замислял ли си се, ако златния милиард се състои от само ваксинирани хора, а за останалите 7 милиарда са алфи/бети/гами/делтиомеги ?Помисли в тази посока. Елементарната психология щом някой се грижи за здравето ти, то той го прави користно, ами ако точно това е целта да се мисли от масите?

47

Анонимен

преди 2 години

Всяка дребна настинка ли ще обявяват като ковид? И много странен е тоя хипер, супер, мега вирус, все краде симптомите на вирусите типични за дадения сезон. Сега е с дрискане. Е много е суетен тоя ковид, все се състезава с с най-модния за сезона, егати кифлата ковидна. Направо един конкурс да му измислят и да го обявят за най от най, че да се спре с тия мутации дето си ги нагласят. Писна ми.

46

Анонимен

преди 2 години

Стига с този златен милиард. Това са пълни фантасмагории - досега в човешката история са процъфтявали обществата, в които е имало много хора. Вземи Западна Европа - там са по 200 човека на квадратен километър и са с високи показатели във всяко отношение. А някой си бълнувал за златен милиард - да си бълнува, това са утопии.

45

До 54

преди 2 години

Какви са тези важни детски ваксини, които били спрени? Нас защо ни викат за реваксинация тогава?

44

Досетливите

преди 2 години

Във Франция били започнали да се усещат, че има диктатура, с в България милиони живяха 12 г. под диктатура без да се усетят.

43

Мислете

преди 2 години

Нали трябваше едни 70% да се ваксинират, за да се изгради колективният имунитет, какво още злобеят докторчетата-фашисти? Сега искат всички да са инжектирани с техните чорби и да ограничават права и свободи на тези, които не желаят да се подлагат на техните експерименти. И стига с този етикет "антиваксърство" - спряха важните детски ваксинио, за да бодат децата с тия ковид-чорби, кои са антиваксърите тук, май докторчетата - разбойници, дето опъват едни пари!

42

Анонимен

преди 2 години

До Анонимен 47 "Глупаво е да се мисли с термини като "всичко е за едни пари". А още по-глупаво е да се мисли за "едни пари" както *** мисли - като далавера. Защото икономиката на целия свят спря - значи за да се вземат "едни пари", се изгубиха "едни пари" умножени по милион. Само *** може да измисли "далавера" в която да замени кон за кокошка. Че и е горд с простотиите си.

41

Случаен минувач

преди 2 години

До 47 Прочети малко в нета за "златния милиард", има страшно много публикации!

40

лош ковид

преди 2 години

Ковида изяде всички други болести.Сичоото болест стана ковид.И да иска човек нещо друго..няма ;(

39

Анонимен

преди 2 години

До Случаен минувач Едва ли, но в Интернет гениите винаги сте по- по- най. А само преди 20 години никой нямаше да знае за вас.