78

Анонимен

преди 2 години

СТИГА ДУДНАЛИ!

77

Анонимен

преди 2 години

До До Амонимен 76 Пишеш пълни глупостиСобствениците на фризоьорският салон или фитнес залата ли за платят милиони за подкупи?Да открият банкова сметка за подкупи?И кво викаш -няколко милиарда в плюс са нищо.Ти голям патрон ще дойдеш.Много си наивен да вярваш на политиците и СЗО.Изведнъж всички са много загрижени за здравето на хората.Не ставай смешен.

76

до муахаха

преди 2 години

Не за 18 месеца, а за 3 години. И именно защото е нямало ваксини, жертвите са над 50 милиона. В момента наближаваме 5 милона от Ковид за 18 месеца. Значи антиваксърите искат да станат поне 50 милиона за 3 години. Така ли да ви разбираме?

75

Анонимен

преди 2 години

До Муахаха Поста ти показва, че си доста първобитен: първо, цивилизованите общества са еволюирали отпреди 100 години. Второ, само на някой като теб 20 милиона му се виждат незначителни. Трето И тогава е имало мерки и правителства. Мерки е имало и през 15 век и чумата, но ти откъде да знаеш?

74

до 82

преди 2 години

Разбира се, че има конспирации. Има и магии. За глупавите, зли и непросветени хора, които си мислят, че се печели от тях. Светът е в друго измерение днес. За жалост, когато има природен катаклизъм, само задружните усилия на всички могат да ни спасят или поне да намалят щетите. В тази връзка твърдения на хора като вас са контрапродуктивни и дори вредни.

73

Анонимен

преди 2 години

До do 68/82 "Омръзна ми от "умни" хора, които не вярват, че има конспирации. Това е тотална наивност." *** не може да живее, ако не вярва в конспирации. Някак си живота е твърде скучен така.

72

Анонимен

преди 2 години

До Явор Работя с всякакви от Западна Европа и те вкупом не могат да разберат какви хора живеят на тая територия: те дори не могат да избират с каква ваксина да се ваксинират и при тях ВСЕ ОЩЕ се чака за ваксинации. *** има избор и не трябва да чака, но не се ваксинира щото е гений. Съответно като разберат какво се разпространява тук и ни се смеят (и с основание).

71

do 68

преди 2 години

Аха, ти като си много интелигентен все едно можеш да обясниш какво се случва в света без конспирации. Омръзна ми от "умни" хора, които не вярват, че има конспирации. Това е тотална наивност. Конспирации е имало и винаги ще има. Винаги групи хора имат тайни и правят неща без да разкриват всичките си карти или с прикрити намерения. Ти като си дете и си мислиш, че всичко по медиите е 100% истина явно си много зле.

70

Муахаха

преди 2 години

Дори и Истински смъртоносната Пандемия от Испански грип от 1918 убила между 50 и 100 милиона души в Европа, в рамките на 18 месеца - приключи - без мерки, без правителствена намеса, без ваксини! Изводите си вадете сами!!

69

да,да ама не

преди 2 години

До Анонимен 70 И сега да си припомним отново началото на представлението.Месец март 2020г., пред камерите се нареждат ветеринар, шефът на пожарната, полицай, математик и коремен хирург за да ни спасяват от "вирус".В държавата няма регистриран "случай", но градовете са затворени с КПП-та, а външните граници - отворени.Сценария ли ви се струва калпав или актьорите са некадърни?

68

Анонимен

преди 2 години

Нищо не е за пари. Особено като замениха плътния шал и кърпата на устата с един купешки зеещ пар.ал, носен в задния джоб с месеци, че пазел по-добре. Шалът и кърпата поне можеха да се носят всеки сезон, както с естетическа, така и профилактична цел. Важното бе да капе в касичките, по малко, но редовно. И как да вярваш на измишльотините на "смелите борци".

67

Жоро

преди 2 години

Третата вълна- 69 епизод

66

Явор

преди 2 години

Ваксинирайте се, стига с вашите лиготии. Това не може повече да продължава така. Започва ръст отново. Не ви ли е срам, че повече от година всички стоим затворени вкъщи заради шепа хора и децата си държите затворени. Когато едни деца не излизат, ще из отслабне имунитетът и без да хванат Ковид-19. Разбра се, че засега коронавирусът щади деца от тежко боледуване.

65

Анонимен

преди 2 години

До Анонимен 71 "Икономиката спря за определени сектори които изгубиха пари.Я провери фармамафията колко милиарда натрупа по времето на пандемията!Достатъчно е да плати на дузина хора на ръководни постове и готово." Даже и фармамафията изгуби милиарди от декапитализация. Спечелиха няколко фирмички, и то дреболии сравнимо със загубите. И ми е интересно, как хем са "подкупили няколко човека", хем било "глобална конспирация" и десетки и стотици хиляди учени и лекари са купени и участват в нея.

64

До Амонимен 71

преди 2 години

А тия дето губят от другите сектори по твоята логика не могат да платят на същите политици да няма мерки. И за последен път - биг фарма не печелят от ваксини , а от съвсем други меща. И ако за теб тия няколко милиарда са огромна сума, за тях не е точно така . Но Ганинко отвъд ограниченият си кръгозор не вижда

63

Анонимен

преди 2 години

До Анонимен 70 "До 65, Може и да сме неграмотни, може и да сме *** ...." Казваш, може да сте неграмотни и ***, но въпреки всичко си мислите, че мнението ви има някаквав стойност. Нека ти издам една тайна: когато си неграмотен и *** мнението ти не значи нищо, точно защото си такъв. А ковид "не придобива симптомите на грипове". Преди малко ти го казах, но ти не можеш да четеш явно. Точно такива като теб сте хептен охо бохо.

62

Анонимен

преди 2 години

До Анонимен 68 ТОЧНО!!! Само да добавя, че отчасти това се дължи на факта, че *** не знае стойността на парите - къде, защото го изкарва с далавери, къде, защото не знае как се изкарват сериозно пари (*** си мисли, че всички хора с пари са крадци, но не за друго, ами защото той няма или каквито има е изкарал с кражби на дребно). Затова *** най-обича и политици да сменя: едно, защото се надява, че следващите все някак ще му дадат да крадне, едно защото старите му напомнят за него самия.

61

Анонимен

преди 2 години

Ами ако утре бройката спадне?

60

Анонимен

преди 2 години

До Анонимен 53 Икономиката спря за определени сектори които изгубиха пари.Я провери фармамафията колко милиарда натрупа по времето на пандемията!Достатъчно е да плати на дузина хора на ръководни постове и готово.

59

Анонимен

преди 2 години

До 65, Може и да сме неграмотни, може и да сме ***, но не може един грип да придобива симптомите на грипове които вилнеят съответния сезон, като ги елиминира. Ако прави това, значи е някакво свръх чудовище. Не вярвам. А за неграмотността го кажи на лекарите, защото не е нужно да си конспиратор за да се замислиш, как нещо толкова дребно, без днк, успява да се променя така мълниеносно и да се прикрива със симптомите на другите вируси. Не сме охо бохо, че да ни лъжат като деца в яслите.