60

Анонимен

преди 2 години

Във Великобритания се заразяват неваксинираните, както навсякъде по света. При ваксинираните ваксините не предпазват на 100%, както казват производителите, така че има и малко заразени и сред ваксинираните.

59

Анонимен

преди 2 години

До Анонимен63 То затова и големия процент болни са ваксинирани! Другите оцеляват.

58

Анонимен

преди 2 години

Във Великобритания са 54,2% напълно ваксинирани - далеч от колективния имунитет.

57

Анонимен

преди 2 години

Борис Джонсън преболедува Ковид,после се ваксинира,пък сега е под карантина,щото е бил в контакт с позитивен на Ковид - също ваксиниран.Логика?54 000 нови случаи в събота в Англия на делта варианта + увеличаване на хоспитализираните при 68% ваксинирани и 78% с 1 доза - т.е.,Англия би трябвало да е достигнала колективния имунитет, рекламиран като резултат от масовата ваксинация.В задачата се пита защо има такъв ръст на заболели, след като ваксините са 100% ефективни (и разбира се, 100% безопасни)

56

Анонимен

преди 2 години

Айде ,още една се отвърза и почна да ни плаши !

55

Анонимен

преди 2 години

Добре, ама нещо не виждам ковид да се разпространява, да не би да се разпространяват лъжите по медиите?

54

Анонимен

преди 2 години

България е на едно от първите места по смъртност от ковид в света, сега на последно място в Европа по % ваксинирани. Това казва и обяснява всичко!

53

11

преди 2 години

Ама как ша са отпускаме ве - по три маски и двоен пампърс на 40 градуса, браво.

52

До анонимен 183 щама

преди 2 години

Разбира се че съм се ваксинирал,като повечето разумни хора. А ри ще продължаваш да яден *** с хиляди Е-та ,алкохол и цигари ,но няма да си сложиш "отровната" ваксина ,най вероятно от чист страх.

51

Яд

преди 2 години

Може пък ваксинираните да бъдат умъртвени след време.Дано да са добре и да илядат, но близките им няма да вземат обезщетение при смърт или инвалидност, тъй като са подписали информирано съгласие за безвъзмездност

50

85%?!?!?!?!?

преди 2 години

Я се събудете!!! Имате едва 13% :) Резултат от дебилизъм, простотия и некадърност на политици, лекари и ПР-и!Толкова идиотии не бяхме виждали! Вече година и половина разигравате цирк заради едните комисиони! Дори *** кратуни не загряха, че хората НЕ ИМ ВЯРВАТ! Не е въпрос на конспирации, нисък интелект и =ли каквата и да е друга щуротия!

49

85 %?

преди 2 години

е крайно недостатачно! Трябват поне 99,99 % и после още толкова. Хайде, че ''загрижените'' от Пфайзер сьн не спят и вече препорьчват 3 доза, за наше добро е!

48

Анонимен

преди 2 години

"В Англия 35к заразени 15 починали,в Русия 24кзаразени 700 починали.Явно ваксината работи." - Не, явно си се боцнал и вече нямаш връзка с главния мозък. Очакват ни някъде около 183 нови щама, така че да не пропуснеш в следващата година да си биеш новите 183 нови ваксини. Все пак действат по твое мнение. Боцкай се и така. Моля всички ваксъри да се ваксинирате възможно най-скоро и да не пропускате нито една нова ваксина. Ще спасите света по този начин, даже и паметник ще ви направят след време!

47

ПроСоТо

преди 2 години

аз не мога да разбера следния куриоз:..-Предприемат крути мерки /НЕ У НАС ДЕ,ние винаги сме се отличавали от другите и вероятно за добро../ и въпреки тях вируса ВИЛНЕЕ...Та възниква въпроса:..-Има ли го НАИСТИНА тоя вирус?..И друго:-Ако "мерките" ЯВНО са НЕЕФИКАСНИ,защо продължават да ги налагат?..И до къде ще стигнат?..Може би до обезглавяване на "стаадото",защото само така вируса нема да попадне в телото ни?!..

46

Анонимен

преди 2 години

Мерките скоро няма да се затегнат даже може да отпаднат.

45

Анонимен

преди 2 години

Докога ще алармирате да носим потните подгушници, вмирисват се на двайстата минута. Вредни са.

44

Анонимен

преди 2 години

У нас се почна с разясняване кога не трябва да се пролагат ваксини т.е ако имаш заболяване е всеки е с някакво заноляване и за това настъпи стоп във ваксинацията и това го фължим на Катранджиев Той имунизира ли се не разбрах

43

Анонимен

преди 2 години

То мерки никога не е имало в момента в който пуснаха учениците всичките са с маски под брадите това мерки ли са и няма санкции Онези от Западна Европа не са по възпитани от нас просто е там има санкции у нас йок

42

ПроСоТо

преди 2 години

"Мерките да са отпускат не,да са затегат!"...Па ората викат:..-"Мерките да са отпускат,не да са затегат!"...Асега де!

41

Анонимен

преди 2 години

Ми добутро, *** бульо. Казваш, че хората не са получили достатъчно информация за ваксините. Че вярно е. За последиците след ваксиниране разбрахме. За дълготрайните не сме, защото ваксинацията върви едва от няколко месеца. След.няколко години и това ще знаем. Дотогава всеки сам да решава.С агресивната си пропаганда и противоречиви твърдения отблъснахте мислещите хора. Рисковите играчи или печелят, или губят.