112

питане !

преди 2 години

Защо лекарите не протестираха при ОРЯЗВАНЕТО НА ПЪТЕКИТЕ , явно така си ДОКАРВАТ ПОВЕЧЕ , ОТ ''КЛИЕНТИТЕ'' .Гонка до дупка , политическите назначения на ГЕРБ - ВЪН !

111

до ГЕРБ

преди 2 години

Защо ОРЯЗАХТЕ ПЪТЕКИТЕ ПО ЗДРАВНА КАСА , принуждавате лекарите да нарушават законите !

110

Анонимен

преди 2 години

Защо си траят години на ред, че имат проблем с пътеките? Щото изобщо не им е било проблем.

109

Анонимен

преди 2 години

Що под прозорците на Президента на РБ Р.Радев,че да не би той да е бил на този висок пост 31 год,че да им прочете поучително слово на всички от парламентарните групи за тези години до къде са я докарали с приетите от тях закони въплъщение на идеите,течения за научно-общественото управление и организацията на дейноста за всички обществено-стопански сфери,като всяка за себе си е специфична,но обвързана с здравното състояние на обществото как състав за изпълнение на стопанското развитие и неговото

108

Анонимен

преди 2 години

Тези няма ли да спасяват хора на 22.07? В отпуск ли ще бъдат, или ще се водят фиктивно на работа?

107

Анонимен

преди 2 години

До дядо Йоцо, Балтов вече води дело зрещу ЗМ (и ще го спечели), та съдебна отговорност ще има, но не както ти си мислиш. :)))))

106

1

преди 2 години

До Анонимен 110 "вървим към нормална държава". Умните и красивите като теб не разбират, че Радев използва НЗОК като бухалка срещу неудобните му НАВСЯКЪДЕ в държавата. Сред всички нива се носят слухове, че той има "подходящи хора" за апетитни позиции, тъй че наивници като теб тепърва ви чака веселбата. А колегите от Пирогов ще направят най-добре, като спешно се изнесат извън България: правете си "нормална държава" с неграмотност. :))))

105

Колко ти е кръвното

преди 2 години

Дедо Йоцо?..

104

Анонимен

преди 2 години

колективна оставка на служебното правителство, реваншистите никога не печелят, особено злобните!

103

Анонимен

преди 2 години

До дядо Йоцо, а случайно да си се замислял, защо на лекарите им се налага да пишат по фалшиви пътеки?... вие ги изкарахте престъпници, а истинските само уволняват

102

дядо Йоцо,

преди 2 години

Да се потърси съдебна отговорност на Балтов,като не разбира от дума !Както и на шефа на правителствена ,и на др.точили касата !

101

нЕкой

преди 2 години

Браво. Искайте оставката и на фигураста направо. Да си заминава със всичките к_омуняги

100

Анонимен

преди 2 години

Като се изкарват кирливите ризи на айдуците после излиза че са виновни тези,който ги изкарват

99

рангел

преди 2 години

Браво ,*** да се усети *** той е *** та едва ли.

98

Анонимен

преди 2 години

До Васил Ти какво работиш? :))) Виждам, че си тръгнал да обсъждаш медици. Явно трябва да си много ценен, за да имаш самочувствие да го правиш. :)))))

97

Васил

преди 2 години

Организирани от ГЕРБ протести. А бившият им управител да си спомни, че вместо да работи в болницата, обикаляше с Джунков Бибитко да проверява мантинелите на магистралите! Това ли му е специалността?

96

РАДЕВ.... ЗАЩО..??

преди 2 години

ИЗЧЕГЪРТВАТЕ И РАЗРУШАВАТЕ.....ПОСТРОЕНИТЕ БОЛНИЦИ, ПЪТИЩА, СПОРТНИ ПЛОЩАДКИ...??.............. В ЧИЙ ИНТЕРЕС Е БЪЛГАРИЯ ДА БЪДЕ БЕЗ ЛЕКАРИ, ПЪТИЩА, РАБОТНИЦИ...??......... НА КОЙ Е НУЖНА ТЕРИТОРИЯТА НА БЪЛГАРИЯ..??

95

Анонимен

преди 2 години

Корупцията е демократично право на всеки гражданин на ЕС!

94

1

преди 2 години

До Анонимен 103 Обикновените шофьори и работници по фабрики нямате ли си някоя тема, която да ви подхожда повече (като например далли ще спечелите от талончетата на Черепа следващия път) та сте се захванали да коментирате неща, за които сте напълно неграмотни и хора, които са 10 класи над вас? :)))))))

93

Анонимен

преди 2 години

Значи какво има проверка има нарушение и ние да си затваряме очите така ли много па протестират допреди 3 месеца кротки агънца искат си кражбите да продължат