132

О,Шипка-радефф

преди 2 години

ВЪРНЕТЕ д-р БАЛТОВ ! НЕКАДЪРНИКА 'каца" - ВЪН,ОСТАВКА , НИКАКВИ ДАЛАВЕРИ С ПАТЕРИЦИТЕ НА радефф !!!

131

123

преди 2 години

За 3те правителства на тиквата се изръсиха над 50 милиарда лв. за здравеопазване.И като теглиш чертата сме най - болната нация от цяла европа.Затлъстяване, инсулти, инфаркт,рак, тн.А тия протестиращи доктори само си търсят $$$$.

130

ББ

преди 2 години

а да споделя...хора с телк,вземащи пенсии,платени с животите на родителите ни...на децата ни...работят в германия...и в градският транспортна софия..."инвалиди"...карат рейсове в София бре...децата ви возят...и това не е против достойните ни лекари,поклон...а против медицинската мафия...свободни хора сте...обозначете се

129

ББ

преди 2 години

да играем ...за вас...политика и далавери...за нас въпрос на оцеляване...е ще оцелеем...прочетете Историята на Народа ми!!!

128

ББ

преди 2 години

и "протестиращите"...удобно не питате кой и защо си е начислявал превмии по 300-500 хиляди ...които плащаме ние..."лекуваните",баща ми умря като ...п.е,аз нямам и ден в болница,нямам и един преглед,майка ми я разкарват с години...не мога да се разплатя...живее в болка...виняща ме...аз ограбен...ще доида...и ще ви докарам майка ми да им помогнете,построила болниците ви,платила образованието ви...умираща в болка..."протестиращи"

127

ББ

преди 2 години

да не объркате ...рейса...то и гешев в опит да обслужи борисов...ни изкара....почтенните лекари са герои...обслужващите политически и икономически...медицинската мафия...грабежите и кражбитге не са ценност...ен.ч.рст.ото по нашите земи...не са ценност......аз ще дойда на контрапротест...ограбват и вас,заблудени...или сте част от медицинската мафия...коя е следващата гилдия имаща правото да ограбва Народа ни?строите к.ч.на която ще обитават и децата ви...те може да нямат шанса да"намажат"

126

БАНко

преди 2 години

ИЗЕРОДИТЕ НА СЕЛЯНИНА ОТ БАНКЯ СА СЕ ОКОПАЛИ НАВСЯКЪДЕ !!! ДАЖЕ И НЯКАКЪВ ИЗМИСЛЕН ШЕФ НА АРТИСТИТЕ ВДИГА СТАЧКА В ПОДКРЕПА НА ДЖИПКАДЖИЯТА БАЛТОВ !!!

125

Анонимен

преди 2 години

И да подаде оставка, и друг да дойде, смятате ли, че на крадците трябва да им се размине? Кой ще го изтърпи това? Я не подценявайте потенциалните пациенти, дето ви пълнят касата!!!!!

124

Бонго Бонго

преди 2 години

Радев, Честита Нова година!Ето тъй ми разваляше настроението за нова година, не ме интересуваше политиката, исках да чуя президента да вдигне наздравица, да застана мирно на химна и да изиграя едно хубаво хоро....уви цъ.р ву.л такъв..Нямаш ли срама, че децата и жена ти очакваха същото по Нова година!Ха честито тепърва протести и на теб, ръб такъв! Идвам и аз

123

anonimen

преди 2 години

ПЛАТЕНИ СМЕШНИЦИ

122

Анонимен

преди 2 години

Който не работи, пък му плащаме данъкоплатците, да не прави скоро компания на шефа си?

121

Пост

преди 2 години

Защо защитават крадците ?

120

Анонимен

преди 2 години

Искам фиш със заплатата на Балтов, както и на тези дето протестират. За 12 месеца на зад. Това не са пари под масата.

119

Даа!

преди 2 години

Балтов да си заминава в проВАНСЪ , не искаме ПОЛИТИЧЕСКИ НАЗНАЧЕНИЯ ПОВЕЧЕ !

118

до ГЕРБ

преди 2 години

Няма ли да има ноФ колаж ?Защо излагате България пред света ?

117

Анонимен

преди 2 години

Истината е че по време на управлението на Борисов (Бай Тошо 2) много се научиха (припомниха) как се крадеше по социализма. Формално лекуват - а всъщност точат здравната каса. Формално заводите по социализма правеха тухли за износ - реално работниците крадяха да си строят вилите. Ако нещо ги натиснеха в някой сектор 12 г веднага излизаха на протест. На това ги научи Борисов (Бай Тошо 2)

116

Анонимен

преди 2 години

И при предишното управление на стойчо имаше национални протести

115

Анонимен

преди 2 години

Не трябва да има оставка!! Много бързате да го разкарате. Едва ли са само 400 фантомите. Хиляди са за толкова години. Трябва време да се проверят. А има и други болници..

114

П.К. инк.

преди 2 години

Общественото мнение се уважава.В него се вслушват всички премиери и президенти по Света.

113

АЛОООО!

преди 2 години

Вожда да не се прави на умрял Лисунгер , ами да каже , ЗАЩО НАМАЛИ ПЪТЕКИТЕ ПО ЗДРАВНА КАСА !За да крадат повече ли , защото така няма правила , И управляващи доволни , И лекари доволни !