13

Сата НАТО

преди 2 години

Искам освен това пълно тазследване на лъжите на Катя Сунгарска за някакъв митичен доктор Стоименов, който уж умря драматично в началото на епидемията. Имало ли е такъв лекар, наистина ли е умрял от ковид или всичко е само пропагандна измислица за плашене на хората?

12

мак

преди 2 години

Петното е лепнато от тези, които мамят, а не от разследващи органи или медии.

11

Анонимен

преди 2 години

Явно са пуснали едни и същи опорки на Балтов и шайката му- не обръщайте внимание, че източваме държавата, ние сме герои.

10

Сата НАТО

преди 2 години

Искам да разбера още по какви странни биологични закони един болен от грип лежи в кома 2-3 месеца без да умре и изведнъж от самосебе си се оправя, скача и почва да благодари на лекарите?

9

Вуйчо Ваньо

преди 2 години

На роднина 2010 за три дни престой на антибиотици му писаха в епикризата, че е опериран по пътека за 2500лв в Пирогов, така, черното петно си го сложиха сами.Само да питам за един приятел... 2017 протестирахте срещу Балтов, а сега за него?!?Какво правите последно НЕуважаеми бели касапи?!?

8

Сата НАТО

преди 2 години

След като спадне температурата и сатурацията се въздтанови, какво, *** ми, лекувате?

7

Анонимен

преди 2 години

Явни Балтов много им е пречел за да го освободят така без предизвестие. Говори се, че е разкрил схема за източване на болницата, по която суми са били изнасяни в посока управляващите в момента от служебното правителство.

6

Анонимен

преди 2 години

Пак никакъв коментар за схемата за източване на средства. Само заобикаляне на темата със стандартните мантри за самоотверженост и изнасяне на ковид на плещите, същите опорки като на Балтов.

5

АнонимеН

преди 2 години

ЧЕРНОТО ПЕТНО ВЕДНАГА ЩЕ СЕ ИЗЧИСТИ КАТО СЕ ИЗЧИСТЯТ ГЛАВНИТЕ ПРЕСТЪПНИ ЕЛЕМЕНТИ КАТО БОРИСОВ , БАЛТОВ И КОЙТО ГЛАВЕН ДРУГ УЧАСТВА В СХЕМАТА ТАМ!

4

Сата НАТО

преди 2 години

Може ли да знам как точно лекуват пост-ковид синдром и колко болни и с какви оплаквания са излекували от това чудо? Покажете ми доктор, успешно излекувал страшната болест пост-ковид ?

3

Анонимен

преди 2 години

Комунистите на Румен Радев не се спират пред нищо. Да си спомним, че бащата на Радев е участвал в дезинформацията след Чернобил 86 та година, когато ни ръсеха с радиоактивен дъжда, а той и такива като него пиеше минерална вода и ядеше само консерви!

2

Анонимен

преди 2 години

Доказани търговци на здраве. Не са по-различни от автомонтьори. Може и да си доволен, но човешкото липсва.

1

Асан

преди 2 години

Кой ти *** у гащити ... крадецо Балтов :)))