73

До 13

преди 2 години

Не се казва Стаменов, а Стамов и загина, след като беше реанимирал болен ковидпневмония и остра дихателна недостатъчност.Мир на праха му. Почина като мъж.Беше истински герой. Тих и скромен. Голям човек. Почтен лекар. За него Хипократовата клетва не беше просто думи. Почивай в мир, Юли.Господ вижда.

72

П.К. инк.

преди 2 години

Никакво петно не е лепнато върху Пирогов.Просто лъснаха задните части на новите мутри.Очакваме по-бързо да се изнасят.

71

Въпросче

преди 2 години

И кой го лепна? Май крадливият директор на Пирогов?

70

Анонимен

преди 2 години

Пирогов е черна дупка за парите на данъкоплатците

69

дядо Йоцо,комунягата

преди 2 години

Ние не сме с/у лекари ,а с/у си-мата на източване на милионите от касата и Балщовината,не само Пирогов,а в цялата страна ! Отиди в малки градове и виж болниците МИЗЕРИЯ !?Ама там го няма БАЛТОВ,да им покаже,как се краде !

68

Анонимен

преди 2 години

И какво общо имат нарушенията на Балтов с качествата на лекарите ,които работят там.Защо въвеждате лекарите и сестрите във този спор.Никой не е казал,че тези лекари и сестри не са достойни хора Напротив всички хора са благодарни на персонала на Пирогов.Но да се защитава нарушенията на Балтов не е правилно.Все едно да кажем да не наказват един убиец,понеже много са работни майка му,баща му и жена му и са много свестни.Това се казва изместване на фокуса.За съжаление това сме ние България.

67

дядо Йоцо,

преди 2 години

Не проценти ,а колко напускат и колко остават...чакаме да знаем !...Нали ще напускат !...статистиката ? ...Колко ?

66

izh

преди 2 години

Черното е физичен еталон. Така че правителството и близачите на комуно задни части не може да си лепнат черно петно, просто защото няма да им личи. Отврат добре платена *** пробутваща де Чалгари, се Фуражки, само и само да дообере България, пък после . . . .

65

Пириговци

преди 2 години

Сами си лепнаха черно петно.За всички е ясно,че здравната каса се източва и то във всяка болница.И нека да знаят,че те крадат не просто едни пари,а парите на здравноосигурените българи.

64

Бонго Бонго

преди 2 години

Кацаров подтиснат достойнството си, направо се самосъсипа в жертва на Радев и на плановете на Радев. Така, че не само, че не е достоен лекар.ами е и изтривалка.Бушон тъй.пу.н.гер

63

Анонимен

преди 2 години

Е как само 70 % процента ги подкрепят? Другите 30% не са ли крали? Не вярвам.

62

анонимен

преди 2 години

АЗ ЛИЧНО ИМАМ ДВЕ ДИАГНОЗИ ОТ ЛИЧНИЯ ЛЕКАР И СПЕЦИАЛИСТ БЕЗ ДА СЪМ ПОСЕЩАВАЛА ЛИЧНИЯ И СПЕЦИАЛИСТ УШИ,НОС ГЪРЛО. НЕ СЪМ ВЛИЗАЛА В БОЛНИЦА И НЕ СЪМ ПРЕСТОЯВАЛА ТАМ. РЯДКО БОЛЕДУВАМ. АЙДЕ ДА МИ КАЖАТ ПРОТЕСТИРАЩИТЕ КАК ТАКА СЕ СДОБИХ С ДВА ФАЛШИВИ ПРЕГЛЕДА. ВСЕКИ МОЖЕ ДА СИ РАЗГЛЕДА ЗДРАВНОТО ДОСИЕ КЪМ НЗОК И ДА ПРОВЕРИ ДАЛИ НЕ Е БИЛ БОЛЕН, ОПЕРИРАН БЕЗ ДА ЗНАЕ. СТАВА С ПИН ОТ НАП.

61

Бонго Бонго

преди 2 години

Хода на Кацаров е политически, а той самият е политически *** ... Тъй че никакво петно не е оставил зурл.ю той самият е петно и ще се изчисти с падането на Радев истината. Пирогов и всяка друга българска болница, където се спасяват човешки живот е благодарност, че ви имаме. Вие сте нашите герои. ( Без Кацаров- зурлю.)

60

АНОНИМ

преди 2 години

ОЛИ..ГОФРЕНИ КАТО СЕ РАЗБОЛЕЕТЕ КЪДЕ ТИЧАТЕ -НА СЕЛО ПРИ ЛЕЛЯ -ИЛИ ПРИ ДОКТОРА ,ДАНО НЕ ВИ СЕ НАЛАГА КАЦАРОФ ДА ВИ ЛЕКУВА!!!!!!

59

Бонго Бонго

преди 2 години

Угринов нейн съпруг ли бе от лицево- челюстна хирургия? Ако е той, който знаех..чест и почитание професор Угринова! Съпругът ви беше спасил майка ми в екип със Славков, Полихронов. Вие сте сол и светлина в българската медицина.Бъдете здрави!

58

Анонимен

преди 2 години

Това да работиш медицина НЕ Е РАБОТА. Медицината е СЛУЖЕНЕ В ИМЕТО НА ЖИВОТА И АКО БЕШЕ ЛЕСНО, ЗАПАДНА ЕВРОПА НЯМАШЕ ДА ОСТАНЕ БЕЗ ЛЕКАРИ. Не е лесно, защото не можеш да кажеш на болестта, кръвоизлива, инфаркта:УПС, В ПОЧИВКА СЪМ ИЛИ ДНЕС НЕ МИ Е ДЕН ЗА БАЧКАНЕ, ЕЛАТЕ УТРЕ! Лекарите сме В РЕАЛНОСТТА и честно казано ми писна от олиг-офрени.

57

Анонимен

преди 2 години

Балтов конкретно на кого е спасил живота?

56

Анонимен

преди 2 години

Говорите за спешна болница, а не за учреждение.Да, в Пирогов работят и работят по спешност.Искам да питам хилядите пациенти СПАСЕНИ в Пирогов, НЕ ВИ ЛИ Е СРАМ? Не ви ли е срам от хората които са спасили живота ви, СПАСИЛИ ЖИВОТА НА ДЕЦАТА В И И СИ ТРАЕТЕ?!Име ми казвайте, че това им е работата, защото ХОРАТА С ПО 10000 ЛЕВА ЗАПЛАТА В ПАРЛАМЕНТА НЕ ВИ СПАСЯВАТ ЖИВОТИТЕ!

55

Кварталният доцент

преди 2 години

У нас има само един професор Ива и това е професор Ива Христова, говорителката на Пфайзер България!

54

Сата НАТО

преди 2 години

"Работили успешно в тандем с Борисов" = инфектирани с корупция и развратени от Ту лупа и съучастници в кражбите МУ. Тази тъкан трябва да се санира.