190

бедния българин 2

преди 2 години

евала на боко и на Европа ! Пари за заплати колкото си искате ! Частния сектор 50 лв на година , но вдигането на сметките изяжда въпросното ,, повишаване'' Даскалите за около 3 години от 700 стартовоа на 1000 стартова ( пкс та, допълнителни часове, пари за дрехи и други видове бонуси не се считат... и вдигането на заплатата със стажа) това обаче отбягва повечето коментиращи тука. Ченгетата взимат по 600 лв бонус за всяка ковид вълна.... сами можете да си направите изводи.

189

179

преди 2 години

Търсят учители само по 3-4 дисциплини. За другите предмети има предостатъчно кадри.

188

Digger

преди 2 години

Аре стига с тия вериги бе! Та Лидл та Била та Кауфланд!!! Кафа вече! Непрекъснато търсят работници - ами помислете добре защо ! Ама толкова давали заплата - ама бруто!!! Научете най-накрая - брутото е доста различно от нетото!!! И смените са кавалски, или сутрин от рано или вечер до късно!

187

Анонимен

преди 2 години

Наглите българи дават на некадърни връзкари от ббр по 60 хил заплати за да дават парите на фирми на тиквата и дерибеевски а на учителите 1600 така ли нагли ч0векоподобни българи? Гледайте си лаяненцата сами

186

Анонимен

преди 2 години

До 192По добре парите да отиват за учители, отколкото за роми

185

Xxx

преди 2 години

*** иска да му гледат децата безплатно, но този филм трябва да свърши. Не съм съгласен с моите данъци да се обучават чужди деца и то за без пари! Приватизация на държавните училища кога?

184

Мнение

преди 2 години

Точно на БГ даскалите една задължителна ваксинация много добре ще им се отрази... То и бой им е малко

183

Анонимен

преди 2 години

Веднага да се проверят всички учители даващи частни уроци дали внасят данък.

182

ТЛЪСТАКА ТУЛУП

преди 2 години

ГЛАД МАЙКА;А ПА НИЕ У ПАРЛАМЕНТО ЩЕ СЕ УЯЖДАМЕ

181

Анонимен

преди 2 години

Сега ако правителството е достатъчно глуповато и реши да насилва ваксинацията в този бранш, не глад ами направо ще търсите учители с лупа...

180

До 196

преди 2 години

София не е цяла България. В провинцията трудно ще изкараш пари само с преводи и частни уроци.

179

Анонимен

преди 2 години

Няма как някой да се навие за тези пари.Аз даже се чудя как другите учители започват работа за 1200 лв.Ако се хванат в Лидъл или друг магазин ще вземат по-голяма заплата.Да не говорим за друг тип работа.За един учител по Английски вместо да взима заплата от 1200 лв.,спокойно с няколко превода и няколко частни урока на до 5 човека за месец,ще изкара двойно повече.Жалко за твърденията на бившите управляващи ,че образованието им е приоритет.

178

absurd

преди 2 години

Даже са малко.Няма как един *** полицай или пожарникар да взима повече от един учител.Всичко си идва на мястото

177

Анонимен

преди 2 години

Аз за 1600 лв хич няма да се хвана да обучавам децата на едно чалгарско поколение! По матурите се вижда упадъка, които се задава за България!

176

до 190 от учителя

преди 2 години

аз давам на учителите заплатите като си плащам данъци и ми се удържа от заплатата всеки месец за осигуровки! Аз който изкарвам много повече от тях с моята работа нямам нито почивките им нито платените отпуски нито нищо ! Тея паразитни връзкари им са много дори 800 лв за това което правят. Всеки българин трябва да се замисли поне малко къде отиват парите му ! АЗ НЕ ИСКАМ С МОИТЕ ПАРИ ДА СЕ ХРАНЯТ ТАКИВА КАТО ТЯХ !

175

Анонимен

преди 2 години

Който няма връзки така е. Една добра позната ми разказа как стоят нещата - обявяват работно място, но те предварително вече знаят кой ще вземат. Нали ви е ясно че навсякъде е така. Тъжна работа.

174

До учител на годинат

преди 2 години

Преди да плюеш по малкото останали учители кажи ти какво толкова си дал? Длъжен ли е някой безвъзмездно да дава нещо на другите? И то за 1000-1200 лева заплата чисто. Аз съм в ИТ сектора и натоварването ни е смешно спрямо това на учителите.

173

евалата

преди 2 години

Някой беше писал, че бачкаторите в частния сектор били 1,2 мил. Едвали има и милион в целия сектор дето да работят. Никои не иска частния сектор като можеш да изкарваш 1600 лв за 4 часа на ден и да имаш 70 дни платен отпуск

172

Анонимен

преди 2 години

Глад за връзкари??? Колко безработни педагози има в тази страна,но нямат връзки!

171

Анонимен

преди 2 години

Повярвайте, и 4000 лв. е малка заплата за предизвикателството да обучаваш средностатистическото българче! С някои деца е удоволствие да работиш, но повечето са нагли, агресивни, не зачитат авторитет, чалгаризирани. Всичко се вмирисва от главата, тоест семейство, но последиците го обират учителите.