61

Анонимен

преди 2 години

Герджиков, всички политици сте едни актьори, но лоши. Поне се научете да пеете, та хората може и да ви повярват тогава.

60

Анонимен

преди 2 години

Не го жали българина че ще се преумори от избори.Той и без това не ходи да гласува. Е ако някой даде 50лв. може и да отиде.Голям тарикат е.

59

Истукан

преди 2 години

Този ще ви оправя, онзи ще ви оправя и накрая виждате какви са цените и какви са заплатите. Само да си купиш един плод трябва да се разделиш с целия си бюджет за деня, който можеш да харчиш, за да ти стигнат парите да изкараш месеца с мирезните 800 лева чиста заплата. Трябва само пъпеш да ям днес и да не ям хляб и ядене. Пенсионерите са по-зле и от мен. Те дори не могат да си купят и пъпеш.

58

Този не спря

преди 2 години

да обикаля студията. Кой се интересува от мнението на тази миджитурка-конформист.

57

Нормално

преди 2 години

България е васална държава която се готви да боева полоса при войната с Русия. Нали се сещате какво ще остане от боевата полоса когато започне войната? Нормално е българските политици да служат на господарите и да грабят от народа колкото се може повече - дака е по default във всички васални държави.

56

Анонимен

преди 2 години

Народа така ги нагласи, че не могат да "изчегъркат" никой, просто им гледа сеира :)) Отнася се за всички партии....хихихихихи :)

55

България

преди 2 години

Не струва пукната пара. Важна е територията за натиск срещу Русия, но с оглед на новите оръжия на Русия, България вече става излишна, особено след като Крим се върна в Русия и Русия вече контролира Черно море.

54

Анонимен

преди 2 години

Бойко вкара абсолютно всички депутати в този парламент. 23% негови съпартийци и 77%, които го мразят. Партиите, които не заложиха на омразата останаха валат... Почти всички гласували за тези 77% всъщност го направиха за да натрият носа на Борисов без да помислят за последствията.

53

Чалгарин дудаев

преди 2 години

АКО БЬЛГАРИЯ СТРУВА ПЕТ ПАРИ ТО ВСИЧКИ ОПИТВАЩИ СЕ ДА Я УПРАВЛЯВАТ НЕ СТРУВАТ НИЩО.

52

Анонимен

преди 2 години

за новите политици е важно да изчегъркат старите -----/////------ никакъв жизнен стандарт не си заслужил с тоя правопис. Пък и това е нещо, за което трябва да се погрижиш сам.

51

Некой

преди 2 години

Факт...!!! Къде е Земеделска банка?!?

50

Анонимен

преди 2 години

Най-сетне, Герджиков си каза исината :))Тази думичка "политик", се ползва за изтривалка в българския фолклор, нещо като непприятен човек..... хахахахаха :)) Разбира се, требва да има политици, само дето не заслужиха доверието на народа си (малки изключения има) :))

49

Сата НАТО

преди 2 години

Уволнението нс Балтов е съвсем закономерно и няма нищо противоправно в това уволнение. Герджиков явно се мазни на лекарската мафия.

48

izh

преди 2 години

Което не ти попречи да си напълниш банковата сметка с числа дето българина дето пълни бюджета даже и не може да мечтае, и забележи добре тези българи в доста голяма част са залягали над книгите доста по вече от тебе, но Първо - моралът не им позволява и Второ - никога не биха жертвали националното си достойнство

47

Анонимен

преди 2 години

Ако за новите политици е важно да изчегъркат старите,за народа е важно да му се повиши жизнения стандарт и да живее нормално.Само,че новите политици това не ги интересува.Това може да почака.За това народа мрази политиците !

46

Анонимен

преди 2 години

Защо в демократичния свят политиците са мразени, а в деспотичния(диктатура) политиците са така обичани.Защото" Бий за да те уважават".

45

Поправка

преди 2 години

Ако искаш да те обича народа или поне уважава стани ДОБЪР политик, справка лош политик мая Манолова и всички я мразят

44

Не така

преди 2 години

Скъпи ми Герджиков.Помня когато беше асистент в СУ. Обещаващ,млад, търсещ...какво се промени за да станеш такъв? 1. Политик в България е символ на корупция и шуробаджанащина. 2. Какво направи ти,когато стана политик да разсееш това мнение?....Нищо...само го затвърди.

43

Asd

преди 2 години

Кое му е качественото на кабинета? Харвардски лъжци, протежета отгледани от олигарсите и активирани сега. Рашков, който не спря да лъже, внушава и плюе само по герб. Опорочи поресни избори с низ от мини "костинбродски" фишеци. Стойчо, който дошъл за 2 месеца и пенсионира кадър, който е бил 30 години в една институция? Назначението на дубайския инструктор по фитнес за шеф на НАП. С нотариално заверено доказатрлство за данъчни измами? Не някакви снимки на някакви кюлчета, а нотариален документ!

42

Анонимен

преди 2 години

Омразата може да ти докара гласове, но когато започнеш да управляваш, тази омраза бързо ще се насочи и към теб. ИТН го разбраха с избора на малкият мук. Другите сега им предстои да го разберат с деленето на баницата. Както каза един от ДБ на Доган на второто плажуване на Росенец "и ние искаме да ядем от баницата".