121

Хееее

преди 2 години

Че кой нормален човек не ви мрази! Самозабравили се амеби. В днешно време политик е синоним да престъпник, убиец, лъжец, крадец и тн. Няма достойни за уважение сред вас!

120

Леля Пена

преди 2 години

АХ,ГОРКИТЕ ТЕ. ТАКА ЩЕ БЪДЕ.ЩОМ ЗАБРАВЯТЕ ЗАЩО СТЕ ОТИШЛИ В ПОЛИТИКАТА,ОСВЕН ДА КРАДЕТЕ.

119

Бай Иван 1

преди 2 години

Ако искаш да те намразят ,стани политик от Герб.Кради ,лъжи ,усвоявай еврофондове и назначавай безпрой калинки икалинчовцив администрацията да гласуват за тее после.Купи медии да те хвалят и си назначии твой главен прокурор да не може да те пипнат.Народа нека измира и обеднява ,той е само материал.

118

Анонимен

преди 2 години

Как няма да те намразят, като България се стопява, няма никакъв контрол и справедливост в държавата, а всичко това зависи най-вече от политиката. Последните реформи правени в България са от Иван Костов. Държавата се управлява от олигарсите, а населението е все по- малко и по-неграмотно. В бъдеще това означава бедност и престъпност.

117

Допълнение

преди 2 години

Зеленчуците са за четвъртата власт-журналистите.Това е .Виното е за готините секретарки, които винаги присъстват на срещата.

116

готвач Пенков

преди 2 години

Така пък аз виждам събитията в България. Приготвен гювеч с месце. Сосецът е за протестиращите. Кокалът за бедните, а месцето за политиците начело със Славчо, Радев и др.

115

Анонимен

преди 2 години

ТИ НЕ БЕШЕ КАЧЕСТВЕН КАТО ПРЕМИЕР ЗАЩОТО СЛУЖЕБНОТО ТИ ПРАВИТЕЛСТВО ПОДВЕДЕ рАДЕВ И ЗАЩИТАВАШЕ ГРОБСКАТА ПАРТИЯ. СЕГА СИ ПОРЕДНИЯ ГРОБАР КОЙТО БАБУВА НА ОТВРАТИТЕЛНОТО НДСВ-ГЕРБ-ДПС ПРАВИТЕЛСТВО, УЛТИМАТИВНО СПУСНАТО НА ОПОЗИЦИЯТА ОТ ПАТЕРИЧКАТА СЛАВИ. ВСИЧКО СКОРО ЩЕ СТАНЕ ЯСНО И НОВИЯТ ВИ МАРИОНЕТ ИЗЧЕЗВА НА СЛЕДВАЩИТЕ ИЗБОРИ...

114

ха-ха

преди 2 години

до еишщксдз ; И сигурно са ги намирали по светофарите , като свръхинтелигентните човеколюбци и сребромразци от ГЕрП ?!

113

Анонимен

преди 2 години

"Проф. Огнян Герджиков: Ако искаш българите да те намразят, стани политик" ХАХАХАХАХАХААХ! Това и малките деца го знаят от ИВАН КОСТОВ. Професор да бе да!

112

ми много

преди 2 години

крадете и *** не прайте за държавата, как да ви обичат

111

Даскал Кольо

преди 2 години

Е па какво ми пука, като ще ме намразят. Аз нека да напълня гушката, а пък българите да ме плюят. Най- мразените политици са най - богати.

110

Срам

преди 2 години

Не ти ли е неудобно псе тиквено?

109

Анонимен

преди 2 години

Те пък такива политици, че ако не носят риза и вратовръзка, не можеш да ги различиш от престъпниците. Същият манталитет, същият изказ и стремеж да се обогатят за сметка на държавата.Виж "лидерите" на ИТН и послушай няколко минути какво ти говорят Тошо и Филип. Да не говорим, че когато тези от отровната тройка тичаха на протест по улиците а столицата, двамата сценаристи изсипваха с пълни шепи чалга пред зрителите.В резултат младите гласуваха за чалгарите и сега ДБ и ИМВ не могат да вземат властта

108

пенционер комунис

преди 2 години

ееееееех какви убави времена бяха по времето на бай Тошо и после при бат Бойко. сега ше им сърбаме попарата на новите клоуни-шоумени разказващи вицове. оловото 4 лева сичко нагори, нагори дажи нии комунистите си искаме бат Бойко

107

еишщксдз

преди 2 години

Много е качествен кабинета на фигуранта, само спеца на НАП е икономически измамник за милиони, рашката е сталинист с диагноза и дамаджана, оня на здравеопазването е с отнети лекарски права, оная на строителството в живота си е построила само 2 къщи за гости-без гости, а харвардците 3 месеца не могат да установят има ли пари, или не, в хазната, което показва защо единия е с фалирала фирма..... Да, чудничък е кабинета на рундьо.

106

Анонимен

преди 2 години

Аз лично ги мразя, защото са подкупни и крадливи до безкрайност! Не могат да спрат, а държавата се разпада! От цяла Европа сме най-зле!

105

Анонимен

преди 2 години

храни КУЧЕ да те ЛАЕ

104

hahahahaha

преди 2 години

като тебе

103

Асан

преди 2 години

Ти що стана бе ***... за суджук много ясно :)))

102

Анонимен

преди 2 години

Политик = Крадец, а обратното не е вярно.