160

Анонимен

преди 2 години

Разкарайте го това недоразумение най-после. Да върви във Франция да помага на Макарон в установяването на фашизма...

159

Тесла

преди 2 години

"Остави малкия намира най-после доказа че електростатиката има своите ползи не само вреди.Ей малкия верно ли са те закарали в Пирогов в насипно състояние? А верно ли си показвал средни пръсти в линейката, били са специални поздрави за Сакскобургите и компания а?И к'во ония да те гаси с лопатата почупен като те пише шизофреник?Тия не прощават некой като им прави сечено на малкото планче!"

158

Demonaz

преди 2 години

До до DemonazНе си ми приятел.

157

Анонимен

преди 2 години

При положение, че ваксинираните могат да се заразят и да заразяват, какъв е смисъла да го правиш задължително? Всеки си има глава на раменете и можже даси прецени, такива като Кунчев да си гледат в техните паници.

156

Анонимен

преди 2 години

До 166 - Нещо като - исках, ама нямах голямо желание. Новото нормално.

155

до Demonaz

преди 2 години

Приятелю, поне се научи как да пишеш "незнам" , или ти просто искаш да потвърдиш това като съм написал в коментара си?

154

Анонимен

преди 2 години

До Зейн Грозния ти хазарски вой гали ушите ми.

153

tozi

преди 2 години

Нещо не схващам:Хем ме задължават ,хем трябва да подпиша декларация,че го правя на моя глава. Значи те не гарантират нищо ,но пък така било по -добре за народа. ДАЛИ?

152

До 159: БРАВО

преди 2 години

И КАТ-аджиите, и те навсякъде ходят! Днес-овци, стига сте трили, бе!

151

Зейн

преди 2 години

Колкото повече чета коментарите, толкова по се убеждавам колко елементарен народ са българите. Буквално утайката в Европа, както почти винаги сме били. Ако това ви е целта - поздравление, постигнали сте я!

150

до 143 от славянин

преди 2 години

Знам, че всичко опровергаващо официалната тези и политика относно ''пандемията'' и всичко свързано с тях се крие с всички средства ако не се криеше просто нямаше да има никаква ''пандемия''!

149

Анонимен

преди 2 години

До SHEFA!!! Ти мислиш ли че ще му бият дори и публично нещо друго освен витамини? Той е ВИП все пак той почна фалшивата пандемия!

148

Анонимен

преди 2 години

Изобщо не е оправдана Кунчев! Почни първо да ваксинираш полицаите, че те навсякъде ходят и да те видим!

147

до 157

преди 2 години

Ами с нула смъртност са, като започнем от това. И простички сметки показват какво се случва при 55% ваксинирани и ефективност на ваксината около 95%. Смятай. Ама не можеш.

146

123

преди 2 години

Долни продажници! Страх от Бога нямат, нито срам от хората! Като ваксинираха почти всички, как са сега в Израел, а? Ами Англия? Испания?

145

Анонимен

преди 2 години

До българина в Мюнхен, не ни пука за мнението ти! Да, в България не вярваме на всичко, което ни го казват от телевизора разни хубостници. И освен това факта, че сте се ваксинирали не значи че сте безсмъртни и че сте предпазени от всичко. С риск да прозвучи грубо (но пък такива като тебе си го просят), как е след наводнението в Бавария? Ваксинираните ти приятели от Мюнхен продължават ли да се мислят за безсмъртни?

144

Анонимен

преди 2 години

Медиците сами ще си решат дали да се ваксинират,а принудата е престъпление невиждано.Два начина има да се спре това безумие-или лекарите на бунтове или хората.Ако това се допусне веднъж дори нищо лошо да няма от ваксините сега-те фашистите ще го направят пак след време и тогава ще ни намушкат с каквото искат.В "Събитие 201" болните мозъци предвидиха бунтове на народите.

143

Сочни далаверки

преди 2 години

Я включвайте калкулаторчето в компютъра или смартфона - 10-15 милиарда дози за постигане на "стаден имунитет" в света, още поне 10-15 милиарда, щото ваксините трябвало да се "позасилят" заради новите мутации. И всичко това се плаща от държавите, тоест от данъкоплатците по много привлекателни цени за доза. И сега се попитайте колко пари са готови да отделят фармацевтичните гиганти за корупмпиране на държавни администрации при такъв келепир. Ако трябва, "пандемията" ще е вечна.

142

Анонимен

преди 2 години

Тоя какъв скъсан дойде в началото на пандемията, а сега е угоен като американски бройлер.

141

Кунчо или Мангъра ?

преди 2 години

Аз вярвам на Мангъра и смятам , че Кунчев подценява експерименталния характер на ваксините и подценява възможността те до някъде или напълно да увреждат .А да не си мислите ,че само Мангъров е против начина по който се провежда ваксинацията и др.