40

Анонимен

преди 2 години

Да отиде на кръстовището пред Пирогов и да ваксинира наред. Тсм има цяла група запалени ваксъри.

39

Анонимен

преди 2 години

Не се огъвайте, магическата дума е НЕ!

38

до 32

преди 2 години

Селските сопи дето попиват като гъби всичко, което им се каже по телевизора ходят да се ваксинират, тях ги ползват за морски свинчета в момента. Образованите хора отлагат ваксинацията си за да се запознаят първо със страничните ефекти.

37

Къв разговор чух:

преди 2 години

"Куме помниш ли оная лисица дето ти отмени наредбата и дигна шум до небето, че немаш право да казваш ти кое на човек му е трудно, средно трудно, ниско трудни и това е относително!""Ми тя Такева я отмени тая наредба!""Е тя ама не баш тя!""Айде бе!""И к'во?""Ми тоя ми падна в ръчичките, докараха го в Пирогов полумъртъв""И ти к'во?""Писах го шизофреник""И к'во?""И ме уволниха""Твой си е проблема"

36

Анонимен

преди 2 години

Абе, Кунчев! Да, задължителното ваксиниране за медицински работници е оправдано... при положение че не подписват никаква декларация за информирано съгласие!Което обаче не може да стане. Причината е че всички тези ваксини са в трети стадий на клинични изпитания!!!И аз ям бонбонки тик-так а освен това знам и английски и чета официалната изнесена информация на Европейската Агенция по Лекарствата!!!Разрешителното е "Emergency use authorization"!

35

Анонимен

преди 2 години

"Не Бойко, ами и Господ да управлява, пак ще се провали, ако му пречат комунисти, престъпници и реваншисти."Твоят Бойко щото пък не е престъпник...

34

аз

преди 2 години

след 6 месеца очакваме задължителна ваксинация срещу Делта щама, след година срещу Епсилон и така до като не достигнем до Зета. Позле ще почне да слагаме и цифри

33

Анонимен

преди 2 години

Кунчев, ти си престъпник!!!

32

123456

преди 2 години

Кунчев, изобщо не си и помисляй за това и акъл не давай, че ... Ти за другаря Михаил Калашников чувал ли си( лека му пръст)?

31

Анонимен

преди 2 години

Ако този вирус действително беше толкова смъртоносен, а ваксините доказано безвредни много повече хора щяха да се ваксинират.----------------------==========-----------Образованите хора са ваксинирани. В западна европа и щатите ваксинацията е 60-70%. В Исландия 70% са ваксинирани напълно. А там където образованието е само пехливанска борба за тапия, после шуробаджанащината да помага - 10% до 15% ваксинирани.

30

хняхня

преди 2 години

Кунчев пак вие като чакал и търси ***. Колко мило.

29

Анонимен

преди 2 години

И без, това маТриала е кaлпав. Има нужда от разреждане. Изборите го доказаха безапелационно. Не Бойко, ами и Господ да управлява, пак ще се провали, ако му пречат комунисти, престъпници и реваншисти.

28

Анонимен

преди 2 години

"С изключение на страните, които са достигнали висока степен на заболяемост като Гърция, Кипър, Великобритания, Испания и Португалия и Нидерландия", заяви още доц. Кунчев."ХА-ХА-ХА! Държавите, които ги сочехте за първенци по ваксиниране?

27

Анонимен

преди 2 години

Бий си 22 ваксини ти, който искал, се е ваксинирал.

26

Айнзацгрупен

преди 2 години

неваксинираните*

25

Анонимен

преди 2 години

До Анонимен 19Требва им некой овчар с гегата, верва стадото :)) Пандемията не е различават от епидемията, кво да си говорим :)))) Излизам от вкъщи, не мога да се размина от трупове, страшна работа.... хахахаха :))

24

Анонимен

преди 2 години

"Според главния държавен здравен инспектор доц. Ангел Кунчев задължителността на ваксинирането срещу коронавируса за някои професии като медицински социални работници е оправдано.".....................................Това си го избий от главата.

23

Анзацгрупен

преди 2 години

Направо качвайте ваксинраните на влакове и на баня.

22

Едно

преди 2 години

Някъкъв назначен от дръг , и така му е дадена власт която произтича от нас. Същият този дри.сльо наречен Кунчев с дадената му власт се милси за компетентен и решава че всички му принадлежим, той може да коли и беси, той се юисли за наш баща. Не ваксина а психиатер е нужен на парламента за да излекува всичките егоисти.

21

Анонимен

преди 2 години

Скрийте го тоя ***. Или по-добре му направете проверка на доходи, имущество и данъчни декларации.И този ще излезе с богата тъща.