54

Анонимен

преди 2 години

До Анонимен 55Свесни хорица са повечето, ама като нема любов, нема и щастие :)) Познавам хора дето карат най-новите жипки, обаче какво им струва това, мисля че знаете- здравето :)) Смешно е да претендираш да си европеец и да се тупаш в гърдите че имаш кола, другите не стават според народопсихологията :)) Като те хареса Свестна жена, нема да е заради колата ти, ама разбирам, те сега са рядкост :)

53

боже

преди 2 години

прочетете му опита на този и веднага става ясно дали въобще 1 дума трябва да бъде чута от този "експерт"

52

Анонимен

преди 2 години

айде бе в жцял свят управляват противоположни по идеи партии от много време, само в България *** иска цялата власт за него! *** кашкавалената пита не дели, ще се *** от ядене ама няма да даде на съседа

51

Анонимен

преди 2 години

Миячите на чинии, берачите на ягоди,бърсачите на старчески *** и т.п избраха подобно на тях правителство от другари чалгари. Да ви е честито и успешно оцеляване през гладната Радева зима.

50

Анонимен

преди 2 години

Най после и от ДПС коментар!

49

Анонимен

преди 2 години

До 49 Не си ти Ванга, а баба Яга Герберунгелска. Айде, оттекохте у канала

48

до анонимен

преди 2 години

"""БСП е единствената партия, която мисли за държавата и социално нуждаещите се""" - Да, бе! Вервам ти!!!! Първо предадоха/продадоха идеологията и държавата си, а след това доведоха Бг до две няационални Катастрофи - при Луканов и при Жан Виденов! А, лидерите на БКП се превърнаха се в Червени Болшевишки Олигарси!!!! На Комунист- капиталист не вярвам!!!!!!!

47

Тоз пък!

преди 2 години

До АнонименКомунягите размазани за пореден път, Да си направят гето на Бузлуджа и да не слизат от там никога !

46

Анонимен

преди 2 години

БСП е единствената партия, която мисли за държавата и социално нуждаещите се хора, пенсионери, семейства , деца, загубите ли БСП , попадате в една джунгла в която шепа хора ще колят, бесят, грабят, мачкат, без мисъл за населението, държавата, бъдещето! В БСП има и компетентни и възпитани кадри, не са калинки с купени дипломи!

45

Ванга

преди 2 години

Слави Чалгаря, Тошко Африкански, Бойко Ршков (новия Мирчо Спасов), Хайдут Янаки, Стойчо Кацаров - Кръволока, Румен Радев - Анархиста и глутницата, скрили те се в президенството "съветници" за разстрел. Така че новото правителство ще свърши зле! Сигурно много от поканените за министри ще се съобразят с лошите очаквания.

44

Анонимен

преди 2 години

Царство за едно Ферари! Слави разменя царство за едно Ферари!

43

До Анонимен 45

преди 2 години

Другарю, тази година ходи ли на Бузлуджа ... май си прекалил с вкиснатото СОЦ пиво и говориш несвързано ... !!!

42

Анонимен

преди 2 години

Стабилно четиригодишно управление може да има само ако ИТН отиде към формиране на коалиция между ИТН, ДБ, БСП и ИСМВ с мнозинство от 148 депутати. Иначе - избори до дупка

41

Анонимен

преди 2 години

БСП е единствената партия, която мисли за държавата и социално нуждаещите се хора, пенсионери, семейства , деца, загубите ли БСП , попадате в в една джунгла в която шепа хора ще колят, бесят, грабят, мачкат, без мисъл за населението,държавата,бъдещето!

40

Анонимен

преди 2 години

Кво правителство, бе?! При първите по сериозни предложения за реформи от ИТН и край! Следва вот на доверие инициирано от ИТН и правителството пада! Следва опит на БКП да състави правителство заедно с ДПС (голема смешка!) и то не минава, ново експертно правителство и нови избори! Ей, туй-то!

39

Анонимен

преди 2 години

Тоя път Ав рора ще пусне залп оттука.

38

Калеко Алеко

преди 2 години

До Анонимен...той не идва от АДА а от Канала, от клоаката на Прехода откъдето изпълзяха твари като него и наситиха въздуха с отровни амонячни изпарения..довлякоха Чалгата и халтурата си за да въздействат първосигнално на електората си и успяха, цяло едно поколение израсна с Чалготеката им..Той и Прехода се проточи през Каналето им, като се почне от обръчите от фирми на Доган та се стигене до гости като Деса Радева, всички творения на този мрачен период се легитимираха чрез КуКуБенда на Славунчо

37

Маймyни

преди 2 години

Кой скача когато Слави му хръвла банани! Ами как кой - има такъв народ, народ от маймyни!

36

Анонимен

преди 2 години

До преди зимата трябва да се докаже на хората че се мисли и работи за тях. Като ни скове студът с пресолените сметки, елате, обични избраници, да се снимате по джапанки край кон тейне рите. Или ще ви снимат, волю-неволю.

35

Капиталист

преди 2 години

По-добре Слави да ни оправя, отколкото комунистите от ГЕРБ!