94

Анонимeн

преди 2 години

ГЕРБ и ДПС ще са наистина много *** ако не гласуват за кабинет на ИТН. Мотиви за това колкото искаш : 1. От това, че винаги могат да кажат, че са подкрепили този кабинет, и това ще е вярно; 2. Ще всеят смут в колебаещите се "протестъри"; 3. Ще се наслаждават на следващия "спасител" и сценаристите; 4. Ще им бойкотират важните решения и на практика ще ги принудят да подадат оставка и т.н. и т.н.

93

Време за промяна

преди 2 години

До Разумно: Твоето "Разумно" е пълно безумие. Ако ще запазваме модела ГЕРБ нямаше нужда да сменяме Бойко със Слави. За ГЕРБ - Последен валс. Сбогом любима ..................А до ЕЛИ: Кантарът ти е като за футболисти. Ориентирай се към тях.

92

ЕЛИ

преди 2 години

ЙОВЧЕВ Е ЕДИН ОТ МАЛКОТО ЧОВЕКА КОЙТО СТАВА ЗА ПРЕМИЕР,МОЖЕ БИ Е ЕДИНСТВЕНИЯТ УМЕН И ЧЕСТЕН ПОЛИТИК.ПОЛИТИЦИТЕ СА КАТО СПОРТИСТИТЕ --РАЖДАТ СЕ ЕДИН НА МИЛИОН,АКО ТРЯБВА ДА НАМЕРИМ СТО ФУТБОЛИСТИ ОТ РАНГА НА РОНАЛДО И МЕСИ ЩЕ НИ БЪДЕ НЕВЪЗМОЖНО И ТО ОТ ОСЕМ МИЛИАРДА НАРОД-НО ЗА ПОЛИТИК ВСЕКИ Е ГОТОВ С ДУМИТЕ ЩЕ ОПРАВЯ ДЪРЖАВАТА--ТОВА Е ТАКА ЗАЩОТО НЯМА КАНТАР КОИТО ДА МЕРИ КАЧЕСТВАТА НА ХОРАТА

91

Разумно

преди 2 години

Единствено ако ИТН направят Кабинет подкрепен от ГЕРБ той ще просъществува дълго. Тогава ще имат достатъчно и сигурно мнозинство. ГЕРБ могат да бъдат само коректив и те ще го направят. Достатъчно бяха във власта, време е да отстъпят. Слави е по-малкото зло от Радев , Мая и т.н. Тошко да спре с глупостите и Слави да помисли разумно, ако иска да остане в политиката. Иначе ще бъде или марионетка или извън борда.

90

Рошко

преди 2 години

Партия еднодневка е ИТН. ГЕРБ им беше време да слязат от сцената, но докато ББ извървя пътя от Главен секретар в МВР, Кмет на София до Премиер, то Слави няма опит в политиката. Там той е никой. Да не говорим за Тошко Африкански с хамалския му език. Народът е казал "Всяка жаба да си знае гьола". Те навлязоха в чужд гьол и ще бъдат УПОТРЕБЕНИ от х и е н и т е в ДБ и ИСМВ. Най-много да издържат 100 дни и след това ще бъдат свалени. Една *** като се качи на дървото и се вижда червения ***

89

Таня

преди 2 години

Абе какво му разбира главата на учиндолската мутра от управление на държава?Ще слушка ,ще лази но трябва да доказва ,че е по-велик от Борисов но няма да му се получи,защото е насметен в главата

88

Анонимен

преди 2 години

ХАЙДЕ РАЗНИ БИВШИ МИЛИЦИОНЕРИ ДА СИ ЗАТВОРЯТ СМЪРДЯЩИТЕ ПЛЮВАЛНИЦИ НАЙ-НАКРАЯ, НЯМА ПО-ТЪПО, НЕГРАМОТНО И АНТИБЪЛГАРСКО ЖИВОТНО ОТ МИЛИЦИОНЕРА

87

Нищо ново

преди 2 години

До Анонимен: Пожарникарите са достойни хора докато работят в противопожарната служба. Но ако вземат да се занимават с политика ( и има кой да им се връзва) могат да объркат цяла държава.

86

реджо емилия

преди 2 години

Пропуснах,....там на майната си даже вървете,отидете и не се ...върнете!

85

реджо емилия

преди 2 години

Хареса ми , някъде ...и Там на майната си Вървете с маймунки , цигулки и за връщане,ПРОСТО,ЗАВИНАГИ - ЗАБРАВЕТЕ!Следва тих оркестър и чалга ...до сутринта!

84

Анонимен

преди 2 години

Ари ве уж всички сте за България не знам си ко дeа бoклyцитe ви аз

83

Анонимен

преди 2 години

Да вкараш държава в хаос(от 1 година), е направо антидържавно поведение.

82

Анонимен

преди 2 години

Пожарникарите са достойни хора и имаме повече нужда от тях отколкото от старите кадри на ДС. Когато стане напечено кой идва да помага ? Пожарнатааа . Айде, стига с това, че Борисов бил пожарникар. И при пожар и при наводнение , те са хората, които ще дойдат.

81

разплетен чорап

преди 2 години

всеки месец избори , но такива аз да управлявам .

80

Анонимен

преди 2 години

В една държава стигне ли се до дървено философствуване и свободни интерпретации от всякакви индивиди, води до диктатура.(Но пак си зависи от матреала).Абе с две думи, стане ли една голяма говорилня, където и да е, следва диктатура.

79

Анонимен

преди 2 години

Партиите на протеста създадоха политическа криза, на която не и се вижда края. Слави си повярва, че е велик и обърка цялата държава.

78

До Шорти

преди 2 години

Ти си убеден, че ще цъфнем и вържем, ако Борисов и Гешев са в затвора? Ти си или наивник, или ***! Софиянски, Костов и много други излезоха чисти след толкова далавери. Виж колко стари и нови муцунки припкат бели и неопетнени и чакат европарите.

77

Вожда на чалгарите

преди 2 години

"Не ми говорете за закон и конституция, в тая държава всичко е проституция"Слави Трифонов

76

Анонимен

преди 2 години

До ЩЕ има, БЕ....Казаха, че ИТН са хора от втория ешалон на ГЕРБ и ДПС, които искат да грабнат властта и да грабят наравно с първия ешалон, дали е вярно , не знам. Ако е вярно, излиза че техните собствени кадри са им опозиция и искат да ги изместят, затова гласувайте за БСП, пък каквото стане, БСП поне са хора мислещи за страната,населението , имат и добри кадри!

75

Шорти

преди 2 години

Тиквата не влезе ли в затвора, кьор фишек работа. Те всичките му калинки изгонете се тая.