248

Анонимен

преди 2 години

До Анонимен 269Доц.Мангъров каквото е казал, точно обратното става. От началото на пандемията говори на обратно и точно обратното става. Според Мангъров Ковид 19 щеше да изчдезне юни месец 2020г. като свинския грип, нямаше да има 2-ра и 3-та вълна, нямаше да има много заразени,нито много умрели. А се оказа,че смъртността е рекордна миналата година на ниво 1-ва световна война и пълни интензивни отделения с болни от Ковид 19.

247

Геро

преди 2 години

Браво мангъре.В България сте няколко откачалки. Един например,титолован като професор,като се провикне "Мамка им Европейска,да живее Русия" И Юруш цялата нация си подритва свободата за да потъне в посредственост и мизерия. Друг ще ни командва по фейсбук,че било по съвременно. Ами каго спре тока... пак Садовската музика ще е на първо мяста.

246

Анонимен

преди 2 години

До Сата НАТО Изобщо не е казано ,че са заразени 4 млн., това са свободни съчинения, доказани са 422000 случая досега,ако ги умножим по 10 стават около 4 млн., смъртност 0,4%, но усложнения от ваксини 0,001% Разсъдък се изисква

245

Анонимен

преди 2 години

Браво на Мангъров - кава истини , които бият Ковид използва4ите!!

244

ДОЖИВЯХМЕ

преди 2 години

МАНГЪРОВ ДА НЕ Е ОТ КОНТИНГЕНТА НА "РАБФАК".ИНАЧЕ НЕ МОГА ДА СИ ПРЕДСТАВЯ КАК Е ПОЛУЧИЛ НАУЧНА СТЕПЕН И Е БИЛ НАЧАЛНИК ТОЛКОВА ВРЕМЕ.СТРАННО Е ДА ЧУВАШ "ЛЕКАР" ДА ОПЛЮВА ВАКСИНИРАНЕТО И ВАКСИНИТЕ.В БЪЛГАРИЯ ВСИЧКО Е ВЪЗМОЖНО И ДОРИ ТОЗИ "МАНГЪРОВ" НЕ Е ШЗКЛЮЧЕНИЕ- ПО ДОБРЕ БЕШЕ ДА СИ МЪЛЧИ А НЕ ДА ПЪЛНИ ГЛАВИТЕ НА ЧИТАТЕЛИТЕ С ОТКРОВЕНИ ГЛУПОСТИ

243

Анонимен

преди 2 години

този накрая ще се озове зад решетките или в лудница

242

Анонимен

преди 2 години

Та нали ако са го прекарали 4 млн. от 6 млн. население трябва да има групов имунитет и да не се заразяват хора? -------/////-------- Ето товв сте ваксърите, кръгли идьоти. Може това да е тема от две години к ти да не си разбрал какво е колективен имунитет!

241

Жоро-Хъша

преди 2 години

Докога на този безмислен индивид ще му се дава обществена трибуна бе!?!?!?То бива, бива простотия, ама нашето взе да минава всички нормални граници.Ужас и потрес безкрай!!!

240

Анонимен

преди 2 години

От това гнусно човече Мангъров е крайно време да се заинтересува прокуратурата и да бъде изправен пред съда. Д-р Менгеле на бг медицината ще говори за фашизъм!

239

Сата НАТО

преди 2 години

Ако твърдите, че ит ковид за умрели 18 000 човека, това са точно 0,4% от 4 млн. Толкова е официално смъртността от ковид. Значи имаме 4 млн с естествен имунитет и още 800 хил. ваксинирани, което прави над 80% от населението е защитено.

238

Анонимен

преди 2 години

До 260... Тогава се ваксинирай и не досаждай на другите

237

Анонимен

преди 2 години

В българия в момента няма епидемия. Това е опашката на процеса, някакви последни инцидентни бройки. Със сигурност са го прекарали над 80% от хората.

236

Анонимен

преди 2 години

Ваксина против грип никога не е работила, и тази няма да работи. -------------------------------------=================------------------------Работила е, работи и ще работи. Една година изпуснах ваксинация и естествено заседнах за 5 дена на легло. Повече не пропуснах и не съм заболявал от грип.

235

Анонимен

преди 2 години

Ваксината просто ще ви разбие имунната система и после ще пострадате повече. Ваксина против грип никога не е работила, и тази няма да работи.

234

Менгеле

преди 2 години

чичка, дето е одрал на гьобелс кожата, да дудня за медицински фашизъм е толкова....умилително

233

dl

преди 2 години

До кога ще позволяваме всеки да си говори,каквото му хрумне?Още повече от лекаринфекционист?Не може да се говори на ангро.Тук става въпрос не какво си сготвил в къщи,а за общественото здраве.Брей,какъв умник!Цял свят се е подпалил,а той плещи врелинекипели и някои точно това искат да чуят,защото в главите им е вихри и котки.Като не искат да се ваксинират/ако не са боледували/,да отидат на самотен остров.Попитайте го защо не може да си извади документ,че е бил болен

232

Off

преди 2 години

Лангър, лангър, антиваксър.

231

Анонимен

преди 2 години

Аз предлагам всички тук - били те ваксъри или антиваксъри да си отговорят на един съществен въпрос... Защо милиардерите в сянка, които са над правителствата и управляват целия обществен икономически и социален живот, толкова искат всички да се ваксинираме? Защо повечето европейски и световни лидери, включително Урсула не са ваксинирани? Толкова ли не можете да разсъждавате, че има някаква причина, поради която искат да се ваксинираме?

230

Анонимен

преди 2 години

Медицински фашизъм означава възпрепятстване достъпа до медицински услуги,а не осъществяване на такъв достъп. Доц.Мангъров ако не беше толкова нахален, нямаше да говори по теми, които не разбира. Всичко каквото каже доц.Мангъров, става точно обратното.

229

Анонимен

преди 2 години

До 11Ама ти как реши,че са го прекарали 4млн.? А защо не 5млн? Та нали ако са го прекарали 4 млн. от 6 млн. население трябва да има групов имунитет и да не се заразяват хора? Само чеи в сметките си слаб. Дори да са го прекарали 4млн. човека 18 000 загинали са близо 0,5%!!!! И не можеш да смяташ.