268

Анонимен

преди 2 години

До ПРАВ Е ЧОВЕКАКовид 19 не е изчезнал, просто има друг щам на същия вирус.

267

Анонимен

преди 2 години

До Анонимен 291 Ако нещо се налага със сила на обществото си е фашизъм! Това, че ти нямаш мозък и си си разписал разрешение на биг фарма да си играе с теб, незначи, че всички са глупацццци!

266

Анонимен

преди 2 години

До ПРАВ Е ЧОВЕКАСамо че Ковди 19 е с по-висока смъртност от обикновения грип и ваксините бяха разработени още при свинския грип, тази база се използва и тук.

265

Анонимен

преди 2 години

До Анонимен 290Срещи коронавирусите нямаше ваксина,защото бяха насъинка, този Ковид 19 обаче е с по -висока смъртност и се наложи решение. Смъртността от Ковди 19 е между 0,3 и 3%,докато усложнения от ваксини е 0,001%/ Сам си прави извод кое е по-опасно.

264

ПРАВ Е ЧОВЕКА

преди 2 години

До Цитати, ДА ВИРУСА ДЕЙСТВИТЕЛНО ИЗЧЕЗНА и НЯМА ГО ПЪРВИЯ ВАРИАНТ сега са нови варианти с мутации. Така че за какво се хващаш като удавник за сламка. Ковид е грипо-подобен респираторен вирус и като всяка година при обикновения грип има нови щамове и мутации. То затова и няма никаква ефективна ваксина дори за обикновения грип и хората само се тровят с ваксинации.

263

Анонимен

преди 2 години

До ПРАВ Е ЧОВЕКАНикъде в света няма принудителни ваксинации!!! А изискванията на заведения и курорти или държави са изисквания, никой не е задължен да ги посещава,щом не иска да се ваксинира или да представи ПСР тест ,че не е заразен. В едно общество при заразна болест е така и е нормално. Иначе никой не еспрян да си живее в гората, но щом искаш да си в общество ще спазваш общи мерки.Така както ако искаш да спиш с някоя жена ти е е забранено без нейно съгласие да спиш с нея..

262

Анонимен

преди 2 години

До Анонимен 279 Решението на СЗО за лечението на мутиралия от ваксини полио вирус е нови ваксини! Стига писа глупости, а чети. Живеем от много години с корона вирусите! Няма досега измислена ваксина за него, но това не пречи доста народ да си отиде от ваксината.

261

Анонимен

преди 2 години

доц.Мангъров: Маските не предпазват, те са безсмислени. Въпрос към доц.Мангъров от журналист? Защо изчезна грипа миналата година тогава? Доц.Мангъров: Ами изчезна.Това са измислиците на доц.Мангъров и липсата на обосновка. Просто той си решава кое е правилно и кое не.

260

ПРАВ Е ЧОВЕКА

преди 2 години

Пишеш НЕВЕРНИ НЕЩА до Анонимен номер 282. Има въведени частично принудителни ваксинации, както и НЕПРЯКО ДИСКРИМИНАЦИЯ ваксинални сертификати паспорти, ограничения и недопускане на хора да пътуват и посещават заведения и събития. Има глоби брутално следене, ваксинационни регистри и други терористични мерки срещу живота на хората и малкия и среден бизнес.

259

Цитати

преди 2 години

доц.Мангъров: Мерките не действат - със или без противоепидемични мерки процента заразени от тестваните проби винаги е между 3 и 8%. Малко след това изказване Бойко тиквата отпусна мерките и Октомври,Ноември болниците и интензивните се напълниха с болни от Ковид 19,а процента заразени скочи до 50% от тестваните!

258

Цитати

преди 2 години

доц.Мангъров: Ковид 19 ще изчезне юни 2020г. и няма да има втора или трета вълна.

257

Анонимен

преди 2 години

До ПРАВ Е ЧОВЕКА Не е прав човека, защото първо никъде не е задължителна ваксинацията,а навсякъде е доброволна.

256

Анонимен

преди 2 години

До оцелял Как мисли с главата си като вискчо каквото каза стана точно обратното. Да вярваш на човек сгрешил в изказванията си няколко пъти и продължаващ да греши,значи точно в главата ти е вакуум.

255

ПРАВ Е ЧОВЕКА

преди 2 години

Всеки, който го плюе е с умствени и психо проблеми. Точно тоталитаризъм, комунизъм и фашизъм само тези режи брутални се прилагат и налагат насилствени масови ваксинации и биологическа обработка на популацията. Всеки който твърди нещо друго е болен мозък, садист или пък мазохист и не разбира какво се случва по света масово лишаване и погазване на човешки права и свободи !!!

254

Анонимен

преди 2 години

До Анонимен 276Всеки вирус мутира и без ваксини. Но при липса на ваксини много хора умират, докато рпи ваксиниране рискът за усложнения е 0,001%, докато от вируса рискът е межди 0,3 и 3%

253

кандидат космонавт

преди 2 години

Джеф Безос ваксиниран ли е?Ако не е-да не се допуска да лети в Космоса,че ще разнесе вируса и ще зарази други цивилизации.А после-как ще ги задължжите да се наксинират?

252

оцелял

преди 2 години

Браво на доцента за смелостта! Достоен човек - от малкото, които останаха да мислят с главите си в тая паника.

251

Анонимен

преди 2 години

Що се карате? Който иска да се боде, които не иска да не разписва! Само да не стане като с полио вируса- толкова народ ваксинираха, че СЗО миналата година обявиха че сега има мутация от ваксинираните с орално полио вакса и наречена VDPV- полиовирус получен от ваксина! Ха честито! Мерките никога няма да паднат при мутация на корона от ваксини!

250

Анонимен

преди 2 години

До Анонимен 261Ти епидемиолог ли си,защото епидемиолозите казватмче в България има епидемия и делта варианта навлиза и ще има 4-та вълна. И миналата година лятото имаше малко случаи и такива като доц.Мангъров още тогава обявиха за втори път,че вируса изчезнал и е опашаката.; Ама опашки са ви знанията. Имаеш 3-та вълна след това.

249

Анонимен

преди 2 години

До Анонимен 266 Ами какво е колективен имунитет - 70% от населението да е минало през заразата. 6млн. население, един твърди,че 4 млн. били заразени според него, което е пунта мара аргумент, и според него това като сметнем е 70%, значи защо се заразяват пак,ако 4 млн. са го прекарали? доц.Мангъров каза прекарат ли го 70% от наеселението ще има груов имунитет. Значи или доц.Мангъров лъже, или не са го прекарали 4млн.