25

Анонимен

преди 2 години

ОСТАВКА на фигурантската калинка(кацарков)

24

От извора

преди 2 години

Вследствие на реформите в здравеопазването един пациент се подписва над 10 пъти при хоспитализация, а лекарите над 30. При липса на 1 подпис пътеката пада. Ето защо не е невъзможно човек да е хоспитализиран редовно , а 1-2 подписа да не са негови. Това разбира се си е нарушение.

23

aa

преди 2 години

на мен ми се чини, чое доктора е искал по-голяма комисионна за да продължи да клапа същите глупиости за короната и някой е дал нареждане да се махне. Та да сложат някой който е по-ефтин. ама това не е за простти глави

22

Калеко Алеко

преди 2 години

Може да се докаже много лесно дали подписите на болничните документи са фалшиви, както твърди Кацаров, или не както твърдят от Пирогов, още повече че има електронно устройство където пишман-министъра Стойчо се е чекирал с личната си карта ... рашкоФ май не е заинтересован да разследва случая и от Хунтата и "Нардният съд" ще се опитат да потулят наглите лъжи на радевата *** ... !!!

21

ПУЯК

преди 2 години

САМО ЗА ТОВА ЧЕ НЕ СИ Е ПЛАТИЛ ИЗСЛЕДВАНИЯТА ТРЯБВА ДА НАПУСНЕ ПОСТА

20

итн от чужбинта

преди 2 години

нека се намеси слави трифонов и да прецени кой е виновен да му даде присъда и тоз да лежи ф затвора и да успокои напрежението в туй нещо там

19

РАДЕВ И КАЦАРОВ..

преди 2 години

ЧЕГЪРТАТ И РУШАТ БОЛНИЦИТЕ, В ИНТЕРЕС НА ЧУЖДИ СИЛИ.... ТОВА Е ФАКТА....

18

дядо Йоцо,...

преди 2 години

Да се разстреля Кацаров,....да могат всички останали шефове по болници болн.заведения в България,да точат пари!....ми и те семейства хранят ? ..Е някои и милиони кътат !....мафия с бели престилки,...ами,това са слухове!..

17

До Българин

преди 2 години

Те и троловете го знаят, но нали им се плаща да подкрепят определена позиция. Реално Д-р Балтов "стана леко крив" за обществото в момента, в който се качи в джипката. Кой няма да се качи? Видяхме какво се случи в УНСС. Който не подкрепя шайката е чао. Д-р Балтов винаги е бил супер еродиран и адекватен. Защо иначе ще го подкрепят всички от Пирогов?

16

Ясно е

преди 2 години

Когато фактите и документите говорят и боговете мълчът....

15

лекари врагове

преди 2 години

сега не са нужни тиа бунтове и да се клати държавата в тази тежка ситуация и да се пречи на фигуранта простете президента

14

ЕИИИ

преди 2 години

ТОЙ СЕ Е ЧИКИДЖИРАЛ СЪС Л КАРТА ИМА И КАМЕРИ ДА СЕ МАХА

13

Анонимен

преди 2 години

Едно е сигурно, здравната каса се точи от всички болници, но в Пирогов възможностите това да се случва са безгранични. Пълна ревизия на всички болници и свят ще ви се замае, ако истината някой ден излезе наяве. Освен това за всяка една медицинска манипулация да се издава фактура и да я има описана. Така лекарите си прибират пари без данъци, нищо. Защо като си купувам цигари, продавачката е задължена да издава фактура, а в Пирогов никой не може да изисква такова нещо?

12

ОХХХХХХХХХХХХХХХХХХХ

преди 2 години

ПРИ ПОДАВАНЕ МОЛБА ЗА НАПУСКАНЕ НА ВСИЧКИ МЕДИЦИ ДА ВИДИШ ФИГУРАНТА КАК ЩЕ НАРЕДИ НА ПОДЛОГАТА КАЦАРОВ НА НАПУСНЕ ИНАЧЕ НАРОДА ЩЕ Е С СРЕЩУ РАДЕВ А ТОЙ ТОВА НЕ БИ ИСКАЛ

11

Сезонна вирусология

преди 2 години

Спокойно могат да добавят към МКБ още една нозологична единица " синдром Балтов- Кацаров" ( дълбоко недоверие между лекар/пациент - с варианти ) . . . Уви!

10

Анонимен

преди 2 години

"ЩЕ СЕ ДОКАЖЕ ЧЕ УПРАВЛЯВАЩИ ДАВАТ ПАРИ ПОД МАСАТА НА БОЛНИЦИ ЗА ДА СА ТЕХНИ ХОРА." Управляващите само си затварят очите за кражбите, срeщу определен пpoцент. Парите за тези клoaки идват от твоя джоб.

9

Lina

преди 2 години

Трудно? Колко да е трудно - понавзели са около милионче? Ама то явно е модерно и в реда на нещата. Ама - добри били, ама ще напускат? Ами да върне парите балтов, първо. Въпрос на принципи. Но това не е модерна дума последните 12 г. Дори има модел шкафчета - като на бочко. Важното е да се прибира...

8

Анонимен

преди 2 години

Ще се докаже когато наесен Радев бъде изгонен.

7

Анонимен

преди 2 години

ЩЕ СЕ ДОКАЖЕ ЧЕ УПРАВЛЯВАЩИ ДАВАТ ПАРИ ПОД МАСАТА НА БОЛНИЦИ ЗА ДА СА ТЕХНИ ХОРА.

6

Анонимен

преди 2 години

Тука става въпрос за подписа!!! Е, или не е. Има си криминолози експерти. За това става дума. Автентичен ли е подписа или е фалшифициран. Друго не се иска.