65

Sgt. Pepper

преди 2 години

Лекарите от "Пирогов" от край време са свикнали да се налагат със сила. Спомнете си какво правеха навремето при Тренчев и Миланов... Но в същото време са единствената болница, от която няма да ви върнат, когато и да отидете. Необичайният им статут им дава власт, от която се ползват няколкото гехни шефове, и това положение се поддържа от всички правителства - и на СДС (Миланов), и на царчето(Спасков), и на тиквата (Балтов).

64

Анонимен

преди 2 години

Колко е точно тоя " определен брой" надписани пациенти за 10 години? Защо се изказва пренебрежително за броя на фантомите?

63

Анонимен

преди 2 години

Пак ни вземат за мар.сиан.ци.

62

Анонимен

преди 2 години

БЯЛАТА МАФИЯ е страшна хора,вместо да наведат глави,и да замълчат те затварят кръстовища .СРАМ.

61

Анонимен

преди 2 години

Аз пък не мога да разбера защо частните болници взипари от ЗКаса. Щом са частни, да си вземат парите от пациентите,които са избрали да се лекуват там!

60

Анонимен

преди 2 години

Масово се пишат хоспитализации, без хората да са лежали. Докторите трябва да си докарат добри заплати. Масово се пишат избори на екипи, щото хората нямат избор. Подписват и толкоз. После плащат щото ги е страх,че иначе няма да им обърнат внимание. Лекарите масово се превърнаха в търгаши.

59

ПалтонБалтонов-къъъш

преди 2 години

Балтонов и златнияТелец, от кокошките - златните яйца, от магарето - златното ИИИАаааа, а от Здравната каса - Леле малеее, Лелеее

58

Факт

преди 2 години

Здравната система не е нищо друго,освен схема за точене на пари.Абсурдно големият брой частни болници го доказва.

57

До 58

преди 2 години

А кой ще каже колко струва лечението. Доктора иска едни пари ,сестрата други,консуманивите ги поръчваме на наш човек и в един момент цената отишла в космоса.

56

Анонимен

преди 2 години

очевидно защитниците на НАГЛОВ са били на % - за всекиго по нещо

55

Отговор

преди 2 години

До 56 Този пациент се води "лекар", та трудно ще му пробуташ "Ньойския договор"! С пълно съзнание е знаел какво прави! И да отиде и да си плати скенера!

54

Анонимен

преди 2 години

Чиновниците от Здравната каса кога ще направят реални здравни пътеки? Колкото струва лечението в болницата, толкова да се плаща. Всеки иска да бъде лекуван по най-добрия начин.

53

Анонимен

преди 2 години

Молекули честност заседнали в гърлата на Порогятистите, а облагите от формата на болниците от болница в търговско дружество кой ако не ние го плащаме солено и пресолено. В партия Чекмедже всичко е спокойно.

52

Анонимен

преди 2 години

Ти ако си в болница, ще подпишеш и Ньойнския договор, ако ти го дадат за подпис. Там правиш каквото ти казват и не се замисляш. Така че въпросът някак е глупаво да се измества и свежда до някакви подписи на пациент. Тук въпросът, който трябва да се разнищи е за злоупотребите и техните размери, ако въоще са измеритими.

51

Анонимен

преди 2 години

Едно от постиженията на Служебното правителство е, че помогна на младите лекари да решат дали да останат в България и върху тях да се излива помия или да стягат куфарите за Европа. Позор си Кацаров ! Позор си Рашков !

50

Анонимен

преди 2 години

Касата е точена безобразно и то не само от Пирогов,В частните болници също има точене.Хора ходили на преглед,след това без знанието им са вписвани като болни и НЗОК е точена без нищо да се прави.

49

Анонимен

преди 2 години

естественно както са скубали чрез стотици пациент-фантоми касата, че и за протестиращите чистачки е имало, а за директорите е преливало

48

Анонимен

преди 2 години

Лекарката, която ъвърди без да й мигне окото, че д-р Ст. Кац. е подписал всичко пред нея, най-силно и заблудно е убедена, че случаят не може да се разплете до истината. В 21 век ефин подпис се фалшименти без никой да ти каже копче? Боже, какви вересии, какви агресии, а!

47

Анонимен

преди 2 години

Една дума за тези лекари-мафия. Отстраняването на един е пряка заплаха за останалите членове на мафиотската фамилия. Повтарят се законите на мафията точ в точ.

46

армагедон

преди 2 години

Искаме правосъдие ами ето го на правосъдието.Има нарушение на закона и следва правосъдно отстраняване много е елементарно.И айде сега без АМА и АКО или купища оправдания от изгнила система