20

Ученик

преди 2 години

Не се ли наядоха тия полуфабрикати?? Що рушвети прибират и частни уроци и пак им е малко! За тая работа трябва Те да плащат, че ги търпят децата!

19

Анонимен

преди 2 години

Все канчето на другите е по- пълно, като може да им дават, какво Ви пречи? Нали ще ги изхарчат и ще има и за Вас, ще им продадете нещо, ще им сложите дограма...Аз бих се радвал, даже да им дават петорно, ама никой не ме пита

18

aaa

преди 2 години

Тия синдикати няма ли кой да ги закрие?! Правят си догворки с властта и си вземат процент от милионите, които се прекарват през училищата по разни кухи проекти. Не стига, че вдигнаха заплатите на полуграмотните учители, а и още искат. Не им стигат безплатните обучения, цял ден на плажа на Слънчака. Какъв недостиг на учители ги гони, не знам. По сто човека чакат за едно място, а то вече уредено с дълбоки връзки. Айде, марш на село!

17

Ох

преди 2 години

Изморихме се в този живот,Абе тия даскали,една година на работа не ходиха и сега искат увеличение на заплатите.една година си стояха в къщи, готвиха,перяха си чистиха си гледаха си децата и сега увеличение на заплатите.ами 90 процента родителите си обучаваха децата.големи мързели станаха с този ковид.осакатиха децата на бъдещето поколение.това е целта.*** народен се управлява лесно.но дано сме живи и като се върнат от чужбина ви разкажат фамилията.

16

Анонимен

преди 2 години

Нали ГЕРБ им ги увеличи двойно, още ли искат? Оправете ниските пенсии

15

Анонимен

преди 2 години

Няма само докторите да намазват от готовите пари. И за тях трябва да има.

14

Анонимен

преди 2 години

Стига с тези учители, докога ще им дигате заплатите? Не се наядоха за 4, 5 ,6 часа по 45 мин. и цяло лято ваканция.

13

Анонимен

преди 2 години

Що вземат по 800 лв за дрехи като работят онлайн по пеньоари? И тук има нещо гнило ми се струва....

12

ATLANTA

преди 2 години

Ще дойде Даниел Вълчеви ке видите БЯЛА ХИЕНА

11

Анонимен

преди 2 години

Политически обвързана декларация и това е некоректно! Я прочетете пак предпоследния абзац. Само дето не са написали "Долу Радев"...

10

Анонимен

преди 2 години

Учат не учат накрая пак в хотели и таксиметрови.Няма друга работа.Който е успял да оправи децата си до пето коляно ще живее,който не все тая дали ще учи висше или не.

9

Bulgaro

преди 2 години

B bulgariya Sindikati nema....Te sa podkupni...d'origine i v julti stotinki

8

Антидаскал

преди 2 години

Вече 5 години образовам детето си, защото учителите са некадърни. Бивш Отличник с 2 Висши и 4 чужди езика.Някога имаше качествени учители, вече има само изпей си урока, задай домашно и проект за изпълнение.

7

Анонимен

преди 2 години

Синдикатите не са ли отживелица?

6

ПроСоТо

преди 2 години

"Даскале,ни *** убивай!..Пиши три на мойта Гица!..То за друго ни я бива,барем да ми стане даскалица..".....Въпрос:-Колко пъти вдигаха заплатите на даскалите,които са на БЮДЖЕТНА издръжка и колко пъти на пенционерето,които СЪЩО са на бюджетна издръжка?.....Някога даскалите са били ПРОСВЕТИТЕЛИ,сега тия са.."Членове на съюзи",ЕДИНСТВЕНАТА цел на които е .."ПРОБЛЕМА " СЪС ЗАПЛАТИТЕ!!!...СРАМ за даскалското съсловие!

5

Дърт Ведър

преди 2 години

Както и прогнозирах!Инфлацията ще се вдигне с помоща на държавни харчове!Държавата почне ли да харчи - пенсии, заплати, обществени поръчки инфлацията е гарантирана!Лошото е, че спре ли - пак дефлация и стагнация. Защо ли? Защото изкуствено се мъчат да имитират естествени икономически процеси... ама ги няма. На умрял да правиш електрошок та белким стане и тръгне.

4

Анонимен

преди 2 години

Средното плаче за закриване на класовете от 8 до 12.

3

Родител

преди 2 години

Тези да внимават да не вбесят родителите, че светът ще им се види тесен.Даскалите дерибействат над децата и ги претоварват с домашни и всичко отнасяме ние родителите.Стига с този училищен фашизъм!

2

Анонимен

преди 2 години

Тия само за пари мислят вече...

1

гръцки митничари

преди 2 години

Имот кого всъщност го искат това 10%увеличение , става ли ясно?!!!?