29

Анонимен

преди 2 години

С идването на есента грипа ше дойде и ще могаъ да лъжаъщт за делта мелта колкото си искат.

28

Анонимен

преди 2 години

Стига ни плашихте де,стига де!Над 70% вече или се срещнаха с виуса или са ваксинирани.Следователно трябва да отпадне извънредното положение.А след месец ще се види ако става пак страшно може и да се въведе пак.А спрете да тормозите народа вече!

27

Анонимен

преди 2 години

..."Проф. Христова напомни, че ваксинираните и преболедувалите трябва да са спокойни, защото дори да има повторно боледуване, то е безкрайно рядко и леко."...Ето за това става въпрос. Заради лабавите у нас(слава богу) мерки е твърде възможно вируса вече да е преминал през населението и да няма на къде повече да заразява.

26

Анонимен

преди 2 години

Неее, тук в БГ Делта няма. Ние сме по-специални. САЩ, Русия, западна европа всички ЛЪЖАТ. Не се мре от вируса, това е световна конспирация срещу майката на всички нации България!

25

Анонимен

преди 2 години

И ваксините и боледуването създават антитела... Всички могат да се заразят повторно, но хората с антитела имат някаква защита и го карат леко. Затова е препоръчително тези над 60 години да се ваксинират. Ваксината осигурява антитела и това е предназначението и... Винаги ще има заразени. Такъв е вируса. Важното е да не умират хората, а не дали са заразени.

24

Проф христова

преди 2 години

До вчера бях в самостоятелен кабинет, днес съм в обща килия с други професори.

23

Анонимен

преди 2 години

До Делта, мелта, Гама ....Да бе, по-леко протичал. Питай в Индия колко по-леко е протекъл - напълниха се реките с починали ...

22

Много

преди 2 години

народ си замина, но *** продължава да вика такова животно нЕма. Тези които сега плюят по ваксините, когато загубят свои близки и приятели, както аз например, друга песен ще запеят. Това не ти е язва или бъбреци, ако искаш се лекувай, ако искаш не. Трябва да се прилагат жестоки рестрикции за отказ от ваксинация. Който е обществено опасен - ще си носи последиците. Колкото и да са нерешителни управляващите ни Европа ще ни задължи.

21

Анонимен

преди 2 години

Професор Христова ,скоро и ти ще бъдеш изчегъркана и ще куцукаш към съда заедно с Балтов.

20

Анонимен

преди 2 години

За трибунала няма да забравим мисирките и моде ра торите, които цензурират и трият постове без никаква причина.

19

Анонимен

преди 2 години

А възможно ли е да се пръкне Гама вариант, който изведнъж резко да измести Делтата и да задоминира безапелационно?

18

Делта, мелта, Гама

преди 2 години

Да, възможно е Делта (Индийският) вариант да стане доминиращ. Но забравяте едно много важно нещо - този славен вариант е в пъти по-безопасен от останалите! Вярно е, че се разпространява по-лесно, но заболяването, ако се стигне до такова, протича в пъти по-леко! Смъртността е много по-ниска! Дори да засяга по-младите хора, те имат много по-леко протичане на болестта! Искахте да пазите рисковите групи - ами който иска да се пази вече се ваксинира. Стига сте плашили хората!

17

Анонимен

преди 2 години

Значи нито мерките ви работят нито ваксините. Дори и аквариум да си сложиш на главата, пак няма да работи!

16

Анонимен

преди 2 години

"Ще доминира" не означава, че случаите ще скочат на 5000, а че от 50 човека на ден тези с Делта ще са 40, докато сега са 10

15

Случаен минувач

преди 2 години

Ти пък стига си плашила, ***! Докато е лято и е горещо, вълни нови няма да има. От октомври ще се засили, както всеки грип.

14

Дърт Ведър

преди 2 години

Време е да изкупим тоалетната хартия!

13

Анонимен

преди 2 години

Трибунал, трибунааал!

12

Анонимен

преди 2 години

До 13 Такива *** като теб не мога да ги разбера. 18 000 души умряха от този вирус в България. От ваксината все още никой не е умрял. Но някакви *** не спират да твърдят как ваксините ги убивали, а вирус нямало.

11

Анонимен

преди 2 години

Бе кварталната магазинерка изглежда по-интелигентно.

10

Анонимен

преди 2 години

Ами сега!