69

Ретарди

преди 2 години

Колкото и да им обясняваш.

68

До 63

преди 2 години

Назад си с информацията. Последната реваксинация с БЦЖ вече е на 7-годишна възраст. Слава богу, че отпадна и на 12,и на 18. За тази ваксина вече се знае, че повторната доза е свързана с автоимунни заболявания, затова никъде по света не се прилага 2 пъти, само у нас.На разреших на детето ми да бият втора ваксина на 7-годишна възраст и се радвам, че другите отпаднаха. По стечение на обстоятелствата на мен също ми е бита само веднъж и изобщо не боледувам от УНГ, бронхити, пневмонии, ангин или грип

67

Анонимен

преди 2 години

Ангиваксарите никога няма да наваксат.

66

Анонимен

преди 2 години

Ганювффците няма да се ваксинират, защото гине страх.. ваксината щяла да им обърка скъпоценните гени. Треперят от страх и пишат глупости за ваксините, все едно са учили повече от 5-10 години и разбират нещо. Ами като нямате капацитет, не се ваксинирайте, ама си трайте, защото мнението ви е безполезно. Ама нискоинтелигентните винаги са най-гласовити. Проявяват дънинг-Крюгер.

65

Корвид19

преди 2 години

Проф. Христова напомни, че ваксинираните и преболедувалите трябва да са спокойни, защото дори да има повторно боледуване, то е безкрайно рядко и леко.В такъв случай ако си преболедувал за чии *** се рекламира ваксинация?Тотално мутирали простотии от професорката.....

64

Анонимен

преди 2 години

Кой то каза бе Христова, че ще доминира? Това сама ли го предвиди на база професорския ти опит, или го чу от някъде?

63

Анонимен

преди 2 години

Много странно във Великобритания където ваксинираните са над 60% заразени с измисления ковид се увеличава.А там където е ниско нивото на ваксиниране бройките заразени е по малко много странни нща се случват със този измислен вирус.Аз живея в Англия и всеки ден ми пращат по няколко събщения да се ваксинирам е няма да го направя.Сега ще отпускат всички мерки защото станаха за смях и хората им писна хем ваксинирани хем с най много заразени.Цирка ковид трябва да сгъва скоро време.

62

до 63

преди 2 години

Ами трябва да се реваксинират с БЦЖ всички и личната ми лекарка все слага на вратата кои набори подлежат на реваксинация.Ако другите не го правят си е за тяхна сметка.Някои даже повечето хора носят туберколозния вирус но не развиват туберколоза,а и затова не карат тежко ковид-19 с тръба в гърлото.

61

Анонимен

преди 2 години

До Тъй тъйАко затворят моловете в знак на протест ще пуснем една вода пред сградата на някое близко рзи.

60

Тъй тъй

преди 2 години

Ама не се и съмнявам. Сърбят ви пръстите пак да затворите градинките и моловете.

59

Анонимен

преди 2 години

Това е поредната реклама на ваксините.Понякога за да е ефективна една реклама се използва страха на хората.

58

Анонимен

преди 2 години

БЦЖ -последната реваксинация е на 18 години. Колко от вас я направиха? Почти никой. След първоначалните надежди, че то помага, се оказа, че няма значение. Пък и България е на челно място по смъртност от ковид в СВЕТА. Така че, забрави!

57

Анонимен

преди 2 години

тая леля е много слаба в лъжите. толкова смешно върти очите и мънка, ама нали са в пратили да плаши

56

Анонимен

преди 2 години

До Анонимен 48Не е задължително да се ваксинират толкова голя прозент от хората - просто ако някой е заразен трябва да заразява повече за да може вируса да се разпространи абсолютно навсякъде и така накрая ад стигнем до стадния имунитет.

55

до 52

преди 2 години

К'ъв Бог те гони па тебе бе?!Утре като кацнат извънземни и скиват в какви измислени шамански глупости вярваш,дали няма да те вземат за туземец а?!В кой от всички богове вярваш ти?Че те са много особено в Индия там всеки си има негов бог.

54

Анонимен

преди 2 години

От няколко месеца ни готвят за този делта вариант но се видя че щом не се ваксинираме то варианта не идва при нас.

53

До 50

преди 2 години

Нищо не пази БЦЖ, пълно е с болни, при които туберкулозния бацил вече не си стои само в белите дробове, а има болни с туберкулоза на различни органи.

52

До 48

преди 2 години

Задължително е само да умреш.

51

Анонимен

преди 2 години

Не е въпрос да се всява страх, а за подготовка и превенция. Т.е. ваксинация.

50

Анонимен

преди 2 години

На тази "изявленията" и са под формата на развален грамофон - ЕДНО И СЪЩО мели седмици наред. Медиите, призвани да ги свеждат до населението, спокойно могат да минат с копи-пейст от предишни "новини" и да не се пънат да ги записват наново. Кантарджията поне пускаше от време на време някоя смешна физиономия и се кокореше нелепо, та не беше толкоз досадно.