198

Анонимен

преди 2 години

Това за роенето - сигурно са някакви милиционерски мечти? Така и не разбрах, защо милиционерите ги тресе такъв страх от Слави?

197

ПЛОВДИВ

преди 2 години

Тошко Африкански излита в космоса, а Ванката Синоптика става независим депутат

196

Гиб Мелсън

преди 2 години

Между другото това е доцента, който размаха среден пръст срещу протестиращите по време на блокадите преди време до румънското посолство. Има му снимката на интернет как размахва среден пръст от колата си на протестиращите. Как да му вярвам, че не е пристрастен?

195

Анонимен

преди 2 години

Стойчо Стойчев - значи не си заслужава да го чета.

194

Гиб Мелсън

преди 2 години

Леко съм скептичен към доцента, който го лансират във всички медии и винаги защитава партията на Винету и самия Винету. Сигурно е станал доцент след телефонно обаждане или есемес лично написан от Винету.

193

Анонимен

преди 2 години

Ще се разцепят я,до Славчо ще останат само най-алчните за власт и облаги.

192

РАДЕВ И РАШКОВ..

преди 2 години

ВЪРНАХА БЪЛГАРИЯ НА ЧЕРЕПА, БОБОКОВИ, БАНЕВИ, АРАБАДЖИЕВИ... ТОВА Е ФАКТА.

191

Кико

преди 2 години

Умен поглед на един ***!

190

Анонимен

преди 2 години

След като чуха програмата на ИТН и видяха хората за правителство, партиите започнаха да се отдръпват една по една , а хората се разочароваха, според Афера , Доган пък е разсякъл служебното правителство. Струва ми се , че ГЕРБ или БСП ще се върнат на бял кон, а също и ДПС.

189

наблюдател

преди 2 години

Днес Б.Б е надал жален вопъл към ДБ,което означава,че между ИТН и партиите на протеста се водят разговори за съставяне на правителство.

188

хаха

преди 2 години

До Цървулагресивните червени калинки,търтея само като кихне и ги е отнесал в най дълбокото на червените ***

187

Анонимен

преди 2 години

ЮЛИ 2008Г ЕК СПИРА НА ЧЕРВЕНИТЕ ЧЕРЕПИ НАД 1 МИЛИАРД ЕВРО- СПРАВКА НА САЙТА НА ЕК НА ЕС- ТОГАВА ЛОШИТЕ ОТ ГЕРБ ГИ НЯМАШЕ- УПРАВЛЯВАХА ЧЕРВЕНИТЕ ЧЕРЕПИ НА ЧЕРЕП РАДЕВ И ЛЮБОВНИЦАТА С КЪЩА ЗА ГОСТИ С ЕВРОСУБСИДИИ БЕЗ ГОСТИ...НО ГЕРБ КРАДАТ- РАДЕВ АКО СЕ ВИДИТЕ КОЛКО СТЕ ЖАЛКИ ЩЕ АБДИКИРАТЕ САМИ....

186

Анонимен

преди 2 години

18.7.2008Г- DAILY TELEGRAPF- ЕВРОПЕЙСКИТЕ СУБСИДИИ ПЛЯЧКОСАНИ, ОГРАБЕНИ, ОБРАНИ ОТ БЪЛГАРСКАТА МАФИЯ- КОЙ УПРАВЛЯВАШЕ ТОГАВА- ЧЕРВЕНИТЕ ЧЕРЕПИ РАЗКОСТИЛИ БГ И ЕВРОПА. ЕК ОТНЕМА ЛИЦЕНЗИТЕ НА ТРИ РАЗПЛАЩАТЕЛНИ АГЕНЦИИ- ТОГАВА ГИ НЯМАШЕ ЛОШИТЕ ОТ ГЕРБ- ТОВА НИ ЧАКА И СЕГА.

185

Анонимен

преди 2 години

вервали на един плешив бездетен злобен малодушен ограничен тънкообиден арогантен чалгакютюк псевдопатриотарин и ги били излъгали и сега им бучат пак юпита и децата на американистан за бугарищяня. ми аз ли ви наливах в устата бе. спрете да поркате всичките, да се тъпчите като швини, да гледате телевизия и да четете бозави медии. почнете да действате и да променяте средата в която живеете. изчистете. пред блока, в общината, на работа. спрете да подкупвате. спрете да искате подкупи. трудно ама друг начин няма.

184

тиквичка

преди 2 години

До Анонимен - Драги милиционери, тикви и тиквички, защо толкова ви е страх от Слави?Защо да ме е страх от тиква-цигулка?! Нагледах се на такива "великани" на духа, както опитвате да представяте едно посредствено нещо, което свързвате единствено с мераците си да крадете, защото решихте, че е вашият ред!

183

Гошо...Тъпото

преди 2 години

Никакво...роене няма да започва.Славун Учиндолски и Тошко Ямболски са се хванали ръка за ръка и ще...наложат своето...его в Парламента за да победи правдата и...свободата.(платено...изявление на клубовете за мир и равноправие в кв.Левски Г, и на пенсионерите фенове на 7/8-ми и 3/4-ти)

182

Анонимен

преди 2 години

ЧЕРЕПИТЕ ПРЕЗ 1995/1997Г-- ИНФЛАЦИЯ НАД 672% ПРИ ЛОШИТЕ ОТ ГЕРБ- 2019/2021Г- 3.8%ИНФЛАЦИЯ- НО СЛУГИТЕ НА ЧЕРЕП РАДЕВ КАЗВАТ ТЕ ГЕРБ РАЗПИЛЯХА ИКОНОМИКАТА ...

181

РАДЕВИТЕ ШИЗОФРЕНИЦИ

преди 2 години

РАЗСИПАХА БЮДЖЕТА. ЗАПЛАТА УЧИТЕЛИ ПРИ ДОБРИТЕ ЧЕРЕПИ 2009Г- 330ЛВ, СПРИ ЛОШИТЕ ОТ ГЕРБ 1300ЛВ, НО ГЕРБ РАЗСИПАХА ДЪРЖАВАТА КАЗАХА СЛУГИТЕ НА КРЕМЪЛ РАДЕВ.

180

Анонимен

преди 2 години

Драги милиционери, тикви и тиквички, защо толкова ви е страх от Слави?

179

Анонимен

преди 2 години

МИН ЗАПЛАТА ПРИ ДОБРИТЕ ЧЕРЕПИ 2009Г - 180ЛВ, А ЛОШИТЕ ОТ ГЕРБ 650ЛВ- ТРИ ПЪТИ И ПОЛОВИНА- НО ТЕ РАЗСИПАХА И ОКРАДАХА ДЪРЖАВАТА КАЗА КРЕМЪЛ РАДЕВ- А КЪДЕ СА ФАКТИТЕ?