278

ИЗЛЪГАХА НАРОДА

преди 2 години

ИМА ТАКИВА НЕГОДНИЦИ ИЗЛЪГАХА НАРОДА !!!

277

Протестиращ

преди 2 години

Ей умник като пишеш с главни букви доказваш колко си малък бе пезевенк !

276

Анонимен

преди 2 години

ГЕРБОСЛАВИ ПАТЕРИЧОКА Е ПАРТИЯ НА КУКЛОВОДЩИНАТА, НА ПОДМЯНАТА НА ИСКАНИЯТА НА ПРОТЕСТА С ИСКАНИЯ НА ОЛИГАРХИЯТА, НАСТРОИЛА С ПАРИ НА КАЛПАК ЗА 9 МИЛИАРДА ЛЕВА БЕЗ КОНКУРС РАЗНИ НЕРЕНТАБИЛНИ СТРОЕЖИ, НА СПИРАНЕ НА РАЗСЛЕДВАНИЯТА НА РАШКОВ И УСМИВКА ЗА ХУНТАТА ОТ СТАРИТЕ ЛЕНТИ. МНОГО ПО-ДОБРЕ Е ДА СЕ ОТИДЕ НА НОВИ ИЗБОРИ НАЕСЕН, АКТИВНОСТТА ЩЕ Е ПО-ВИСОКА А СЛАВИ ЩЕ СЕ СПИХНЕ, ХОРАТА ГО РАЗБРАХА ЧЕ Е МАРИОНЕТКА.

275

двоен мутростандарт

преди 2 години

аз например не съм от ГЕРБ а винаги съм била против ГЕРБ, ПИСАНИЯТА МИ ПРЕЗ ГОДИНИТЕ ГО ДОКАЗВАТ. САМО ЧЕ ДВОЙНИЯТ МУТРОСТАНДАРТ СТАНА ТРОЕН ЗА ТЕЗИ ГОДИНИ КАКТО ПРАВИЛНО Е ПИСАЛ ДРУГ ПОТРЕБИТЕЛ. ИМА ТАКЪВ НАРОД Е ДРУГИЯТ ФИЛИАЛ НА ГЕРБ И ДПС ЧИЯТО ЗАДАЧА НА ПОЛИТИЧЕСКИ ИЗМАМНИЦИ И ЕДНОДНЕВКИ Е ДА УПРАВЛЯВАТ ПО УЛТРА ОЛИГАРХО ДЕСЕН НАЧИН, ЗА ДА ПРИПОЗНАЕ БЪЛГАРСКИЯ НАРОД ОТНОВО ТОКСИЧНИТЕ ДПС И ГЕРБ. СПАСЕНИЕТО СА СЛЕДВАЩИТЕ ИЗБОРИ НА КОИТО ТАЗИ АНТИЧОВЕШКА КОТЕРИЯ ЩЕ НАМАЛЕЕ ОТ 157 НА 97 ДЕПУТА

274

ТИ ДА ВИДИШ!

преди 2 години

ЩЕ СИ УМРЕТЕ ОТ ЗЛОБА ГЕРБЕРАСИ! Колкото о да се мъчите няма да очерните и разбиете ИТН!От 9 дерета кал ще докарате да ги окаляте, ама файда ЙОК! Правят грешки (кой не прави), поправят се! Важното е че вървят напред! Те това е!

273

Протестиращ

преди 2 години

Право в десетката че си смениха името ! Вече не са мутри вън а са мутри вътре ! Тежко на България защото не идват а се завръщат с помоща на Фигуранта и умните гасарбайтери !

272

Видя се

преди 2 години

Тия са гола вода.

271

АК-47

преди 2 години

Е, този като го погледнеш на снимката, и си казваш, роденият *** е за цял живот. Изказванията му просто нямам сили да коментирам. Пак се е проявил, като самодържец. И за тези екземпляри гласуват българи, е, заслужаваме си съдбата. Ама тези емигрантите, дето гласуваха за тях, да се върнат в България и да им сърбат помията, която ще сътворят.

270

6

преди 2 години

Слави , не влизай вклопката на тези мошеници за правителство.Ще станеш като тях мутра.Върви към трети избори и пълна изборна победа и самостоятелно правителство!но това го обясни лично на хората!Измети ги!

269

Анонимен

преди 2 години

От висотата на тошковия поглед всички са зaдници и чeпoве.

268

До СССР

преди 2 години

Никога не съм гласувала за ГЕРБ, но Слави така се подиграваше с мен, по поръчка на бащата на една ***, че не мога да спра да му се подигравам. Не съм Деси Тенекеджиева, нямам пари, нямам връзки за да осъдя наглия продажник, затова ще пиша колкото си искам. В памет на клетата ми майчица, която плачеше след грубите скечове срешу мен, няма да спра да се радвам на гафовете му!!!

267

Dinosaurus

преди 2 години

До Иван Щом толков плюха ББ, той беше на прав път и управлява три мандата. Тези не са тръгнали още на никъде, к'ъв прав път? да чегъртаме което другите са направили, това ли е правия ти път? А после кво, кой ще направи нещо разумно? ИТН? Горко ни

266

Иван

преди 2 години

Щом като толкова ги плюят , значи са на прав път!

265

Жалко за народа

преди 2 години

След политическата констипация следва стомашно раз.стройство. Така е когато тошко-африканските май-мунки нямат мярка - ядат каквото им падне, а след това го из-хождат. Бил той Ники или някой друг.

264

Хайде ,бе!

преди 2 години

Тоя , Африкански Тошко, той се кани да ви скъса г.за ! Ами, като сте мазохисти , да во го къса ! Честито !

263

А бе , хора !

преди 2 години

Имате ли грам мозък да обсъждате толкова прости индивиди като чалгарите? Това са изпражненията на обществото, които демонстрират простотията си като политика !!!!!!! Съзнавате ли колко ниско сме паднали да избираме да ни управляват такив ??? Не 2 милиона , а всички останали ще се изнесат от България ! Скоро няма да имаме родина!

262

Анонимен

преди 2 години

на Тошко по-му утива някак да му казват бибитко, висок е колкото детско камионче

261

Анонимен

преди 2 години

До СССР___тези "престъпления" , за които говориш си останаха като едни клевети в пространството, нито доказателства, нито заведено съдебно дели, само храчки в ефира! Предизборни храчки

260

ТЕЛЯКА

преди 2 години

Ванката Синоптика, Гъмзата и Годжи, наред с оная бабка дето откри миналия парламент, вече са се отцепил. Дружно пеят ЩЕ ВИ СКЪСАМЕ ГЪЗЪ...

259

Панкратиев

преди 2 години

Ей верно Африканчето няма реален поглед и винаги залита в крайност, а нещата не са бели или черни, а сиви. А Станев е най-некадърния от сценаристите и те ще са в основата на провала. Народа предпочита мазни лъжи и крадене с финес и умелно замазване на положението от старите партии пред откровена некадърност на някой новак.