96

Анонимен

преди 2 години

Това че Балтов е добър лекар никой не оспорва.Като ръководител на болницата, умишлено или зле управлявал е източвал касата. Да си носи отговорността. Да спре да хленчи като Кантарджиев.Мутафчийски бил прекрасен хирург, добре.С ковида видяхме резултата му. Катастрофа

95

Анонимен

преди 2 години

Да съди. Нека. И другарят Тодор Мустакчиев нека съди здравната система. И другарката Мими Виткова нека я съди. Изобщо, нека всички бивши комунисти съдят здравната система. Лошо няма, демокрация сме! И другарят Бойко Борисов като бивш член на БКП да я съди...

94

Анонимен

преди 2 години

Явно това е актуалната схема в болниците - изпозват ковида като индулгенция за всякаква дивотия и кражба на пари.***

93

Анонимен

преди 2 години

Тромбоза на долен ляв крайник - Като видях какви мошеници са в правителствена болница с тия пътеки и мними болни, ясно ми е кой е прав в случая...

92

Анонимен

преди 2 години

Хубостника от снимката така ги е овъртолил пироговци, че сега като ги изловиха на калъп и всички скочиха да се бранят един друг.400 фалшиви диагнози и то само за момента. 400 диагнози - всички пироговци ще лъжат като съдрани, за да отърват кожата

91

До 116

преди 2 години

Разбира се че всичко са заменими, и ти включително, но ако някой те уволни с лъжливи аргументи тип "фслшифицирал си му подписа" няма да го преглътнеш толкова лесно. И аз бих го съдил. А колкото до Пирогов - и пари да са крали, всеки първо там търчи (недай си боже)

90

Анонимен

преди 2 години

Има и други кадърни доктори, които могат да са начело на Пирогов, не е незаменим Балтов и въобще няма незаменими хора.

89

Анонимен

преди 2 години

почват делата срещу режима радев, тука ако не стане има европейски съдии които ще поставят бандата на фигуранта на място

88

Анонимен

преди 2 години

Кацаров, оставка!

87

Анонимен

преди 2 години

Ако всички знаещи за нередности в болниците, подадат сигнали до разследващите органи, няма система която да прикрие нередностите. Странно обаче, всички които говорят нещо го правят обикновенно по медии. А в медийното пространство справедливост няма. Там действа принципа: кога в наше село излезе приказка че сестра ти е ***, ходи обяснявай, че нямаш сестра.

86

Анонимен

преди 2 години

То е ясно, че след тези безмислени уволнения,ще има доста дела срещу държавата,сега е момента ,служебното правителство да излезе мъжки и да каже,че застава зад уволненията и не са политически и ще поеме лично всички плащания,а не данъкоплатеца!!!

85

Оффф

преди 2 години

като е много отворен, пък и се има за "лекар", а освен това твърди, че няма ковид, що не се е лекувал сам у дома от грипчето зимъска, ами е приревал на семейния си прЕАтел да го приеме в Пирогов, когато за обикновените хора нямаше места в болниците и измираха по стълбите им? Хем е злоупотребил с правата си като пациент тогава, хем сега злоупотребява и с политическата си власт. Нагъл, неблагодарен, посредствен самозванец.

84

бой по кратуните

преди 2 години

Почна се, радевите калинки един по един отиват в кофата. Там им е мястото и накрая и главния Резидент отива там.

83

Анонимен

преди 2 години

Той също е участник в схемата, защото се е съгласил да му се направят скъпи изследвания безплатно ------/////------- Ти май нещо не си в час. Щом са му пуснали пътека, значи е имал право.

82

Наблюдател

преди 2 години

Балтов да не насочва вниманието на обществеността с незначителни подробности за това, дали Кацаров е с фалшива диагноза, или не (това ще се разбере), ами да отговори за доказателствата на НЗОК за 400-те фалшиви пациенти, които никога не са се лекували в "Пирогов"! И тогава ще видим, Балтов ли ще съди някого, или него ще го съдят!

81

Анонимен

преди 2 години

Голямо шубе от тоя Кацаров. Свърши келепира. И да го плюете, да го п.сувате, кълнете и пустосвате, той я свърши перфектно. Дано да успее да я довърши.

80

БЛАГОДАРЯ

преди 2 години

Ви професор Балтов ,че спасихте крака на детото ми с операция която беше новаторска не сама за България , а и за световната медицина . Свалям шапка на вас и всички ваши колеги останали живи след тази гадна зараза ковид!!! Знам , че в Пирогов има 30 заразени с ковид - Делта, за което обществеността научава едва сега, а това нищожно министърче се лъжи за колегите ви и вас за да скрие този факт и не неспособността му да се справи с настъпващата овална, която ще извади некомпетентността му.

79

Баче Кике

преди 2 години

Проф. Балтов може само да го поплюга и попуши

78

Анонимен

преди 2 години

Няма ли и този да го направят някакъв консултат в Софийската община, при хората на ГЕРБ, та да млъкне най-накрая? Пълен досадник.

77

Асан

преди 2 години

Ами здравната каса ше съди тя е фанала кражбата :)))