116

Анонимен

преди 2 години

Не че им вервам на Пирогов, то и аз мога да скалъпя изследвания, но да речем че са прави :) Защо това е станало преди месеци и всеки си е мълчал ? :)) Много лесно е да очерниш имиджа на даден челяк, трудно е да се възтанови, щото простолюдието вече нема вяра в него :)

115

ВМИ -Пловдив

преди 2 години

Болницата на ВМИ системно ти отварят и затварят телефона при повикване за легло!Като отидеш на место се оправдават с многото работа! Шо за здравеопазване? Смърт!

114

Анонимен

преди 2 години

Тоя може ли да си представи колко много хора бяха уволнени и останаха без работа благодарение на "мерките" срещу коронавируса? И още не са си стъпили на краката, но не направиха от това световен проблем и не тръгнаха да вият по медиите. Не знам защо за обикновените хора, каквото и да значеи обикновени, да бъдат уволнявани е справедливо, а за този е несправедливо?

113

Анонимен

преди 2 години

До Анонимен 139Тебе ако ти нападнат институцията и си военен (Радев), ще си седиш мирен ли ? Реваншизъм е, което не е приятно за народа, връщаме се векове назад (разделени на 3 царства, всеки дърпа чергата към себе си) :)

112

Анонимен

преди 2 години

Такива като този и Кантарджиев могат да виреят само като началници. Като им гледам поведението, определено почвам да се съмнявам в професионализма им като лекари. Дребни административни душици.

111

Грост

преди 2 години

То още при 400 пациента е открито нарушаване бре!

110

Анонимен

преди 2 години

Този злобен реваншизъм го наложи Радев, а подлогата Кацаров (никога не е работил като лекар) се скъса да уволнява лекари и да сипе помия върху тях.

109

Анонимен

преди 2 години

Като го прочетох това, тоз Кацаров наистина е алкохолик, дали е истина, просто не знам :))) Кой прав и крив, само Господ сигурно знае :)

108

Анонимен

преди 2 години

Да летят Радев и Борисов в космоса и да ни оставят спокойно да си живеем.

107

Анонимен

преди 2 години

По джангъра, който се вдигна покрай уволнението на Балтов, започвам да си мисля, че е секната много едра далавера. Едва ли е просто така този тревожен шум край Босфора. Иначе какво толкоз е станало като погледнеш? Директор е административна длъжност и даже пречи да си добър специалист.

106

И ще го

преди 2 години

осъди. Всъщност, съдът отменя почти поголовно актовете (според ЗАП) на администрацията най вече заради процесуални нарушения, неточни формулировки или маловажност. Това означава, че в администрацията работят ЗАВЪРШИЛИ ПРАВО, а не ЮРИСТИ. Заспали, некомпетентни и некадърни връзкари. Юристите са в канторите и в големите фирми.МЗ казва: "Балтов е виновен"?!? Точно заради такива предварителни формулировки Я.Стоилов иска отстраняването на Гешев?!А с*я де?!?!?!

105

Анонимен

преди 2 години

От 1 час още от сутринта дават Борисов да ни облъчва с мнението си за балтов. Какъв страхотен специалист бил. *** кой го спира да е специалист и защо е толкова важно да е на всяка цена директор?

104

Анонимен

преди 2 години

Ох, накърниха и опетниха доброто му име на човека. А то е пределно ясно, че в болниците се извършват грандиозни злоупотреби. Не е само в Пирогов, а повсевместно. Но в Пирогов възможностите за престъпления са неограничени.

103

Анонимен

преди 2 години

Да ги съди до д'упка и в Страсбург. И лично дело срещу Кацата...

102

Анонимен

преди 2 години

Позор е войната, която води Кацаров с лекарите и обвиненията му са за период, в който тези хора се борят с ковид.

101

Анонимен

преди 2 години

Болтов ли се ама урева телевизорите че не ти а другите. Другите им го на тоя виновни.има си съд. Слагаш на софрата фактите и Министерството ще сложи некоя друга папка и сереситщини за да зглобите да гледаме "Цвюаро Цвюаранов - 2"

100

БАНко

преди 2 години

ВСЯКО ПОЛИТИЧЕСКО НАЗНАЧЕНИЕ НА СЕЛЯНИНА ОТ БАНКЯ ЗАВЪРШИ С ПОЗОР !!! И ЩАБата И БАЛТАТА !!!

99

Анонимен

преди 2 години

Ще отварят частни болници.Това си е в реда на нещата при Стойчо.Помним какво беше при Костов,,Фалираха,, болници масово и претакаха към частните.Спри се, раком Стойчо.

98

Анонимен

преди 2 години

Ами ще спечелят! То си е в реда на нещата!

97

Асан

преди 2 години

Бай Шиле и той щял да съди МЗ че му спря суджука 600 000 е краднал :)))